juli 2010

eclipse

Sinnsykt dårlig innlegg, men jeg skal tidlig opp i morgen. Jeg kommer med min mening av filmen i morgen en gang. NATTA.Tyrkia 09 :)

Eclipse

I kveld skal jeg og Ole-Petter på kino. På eclipse selvfølgelig. Vi har ikke sett new moon enda, så vi ser den nå, for å få med oss hva som skjedde, siden jeg hørte at det var viktig og se den før man ser eclipse. Det eneste som er igjen, er at filmen ikke blir ferdig til vi drar. 
Dette ble et veldig lite innlegg, siden jeg liksom ser film nå. Snakkes senere :)Siden jeg var på kino på 1'a med Sandra, måtte jeg jo ha et bilde av oss :) snuppami <3

Bading å båt

Jeg orket ikke å legge de ut en og en, så derfor lagde jeg bare ett bilde. Siden jeg selvfølgelig ikke hadde bikini med meg, så måtte jeg bare gå for det jeg hadde. Altså undertøy og en t-skjorte. Det var ganske så kalt i havet ja. Egentlig så hater jeg å bade i havet, men siden jeg bare var en kjapp tur utti, så gikk det bra. Flott at årets første bad var 2 juli, når datoen i fjor var en gang  i april .....


Herlig himmel natt til søndag. Siden jeg selvfølgelig ikke hadde med kameraet mitt, må dere nøye dere med mobilkvalitet. Vi solgte også en av båtene våre, og Ole fikk i jobb å ro den over til andre siden. 

Dette var min helg. Snakkes :)

hyttetur, musikk og sykkelulykke

Jeg kan jo begynne med å beklage for at jeg ikke blogget på fredag. Det var fordi så snart jeg var ferdig på arbeid, dro vi utover på hytta, så det ble ikke tid, for pappa var så stressa. Det var fint vær der ute og vi sola oss og jeg bada faktisk for første gang på fredag. (Bilde kommer senere) Jeg sovet også i sola, så jeg ble greit brun på baksiden av føttene mine. haha.  Ellers skjedde det ikke så mye. Siden alle bildene vi tok ble tatt med Oles mobil, kommer de forhåpentligvis litt senere. 
Nå venter jeg på at han skal komme oppover, så skal jeg dusje, så drar vi til Besta og Beste, og så får vi se hva vi gjør senere i kveld. 


Musikk jeg hører på for tiden :)Rihanna - te amo
Shakira - Waka Waka
Enrique Iglesias - I like it
Hahahaha, sommeren 07 ? Sjekk det lange håret! Grunnen til fucka hake og munn er fordi jeg hadde sår der rett og slett. Her et er bedre bilde av det:


Siden jeg ikke har nevnt noe av dette før, så hvorfor ikke gjøre det nå? 
Jeg kan jo begynne med at dette skjedde når jeg var med en venninne av meg på hytta. Jeg tror vi skulle på butikken og tok fatt på sykkelen. Jeg hadde som vanlig, veeeldig sto fart og siden fortauet var veeeldig humpete, klarte jeg og miste kontrollen på sykkelen og jeg landet med ansiktet først i asfalten. Jeg husker ingenting fra når jeg mistet kontrollen og til jeg lå på asfalten og blødde noe helt sinnsykt, så vi tror jeg svimte av. Alle fortennene mine var blitt dratt ned, og de bare hang der, pluss at en av tennene mine knakk. Jeg synes mest synd på Kristine som måtte stå å se på alt dette, uten å kanskje vite hva hun skulle gjøre . Jeg lå der å hylskreik og fossblødde. Et av nabohusene hadde heldigvis fått med seg alt dette, og kom springene ut. Kristine og dama som het Ingvild hjalp meg inn på badet deres hvor jeg der jeg hang over badekaret i ca 30 minutter mens jeg ventet på legeskyssbåten. Etter en stund kom mammaen og pappaen til Kristine og kjørte meg bort til båten. Siden mamma og pappa ikke var der,var det ekstra ekkelt. Jeg  lå nede i legeskyssbåten og ble bedøvd og sydd i ansiktet mens jeg holdt i hånden til Tove. De satt bedøvelsesprøyter rett i de åpne sårene mine og jeg hadde helt seriøst aldri hatt det så vondt før. Jeg lå å vred meg i smerte og de satte 4-5 sprøyter før de mente det var nok. Etter det kom bedøvelsen, og jeg skreik og skreik og skreik og dette var virkelig et helvette. Tilsammen hadde jeg etterhvert sydd 14 sting i ansiktet. Siden mamma, pappa og lillebroren min var på hytta vår, bare en ferjetur og noen minutter i bil unna, så var de på vei, men siden ferja ikke gikk før etter en stund, truet legeskyssbåten med at vi måtte dra til Bodø på sykehuset uten dem.  Dette gjorde selvfølgelig alt verre. Akkurat i det vi skulle til å dra kom de ned trappa. Alle 3 gråt og jeg følte meg helt elendig. Etter noen timer i båt, måtte vi stoppe på Ørnes, siden det var veldig høge bølger og mye uvær, og der ble jeg henta av ambulanse og kjørt videre til Bodø. Da jeg kom dit stakk de meg enda mer, siden de måtte ha blodprøver. Etter det dro jeg på røntgen for å sjekke om jeg hadde brukket armen, og det hadde jeg da altså ikke gjort. Jeg kunne ha fortalt enda mye mer om dette, men jeg følte det begynte å bli nok nå. 
Jeg skulle egentlig med helikopter til Bergen, så sykkelulykken ble ganske alvorlig tilslutt. I en uke etter, levde jeg på suppe som jeg måtte spise med sugerør og finhakket sjokolade, siden jeg ikke fikk åpnet munnen.  Begge disse bildene er tatt 5 dager etterpå. 
Jeg tror det var alt, men hvis du føler jeg har glemt noe så kan du legge igjen en kommentar, så skal jeg svare. 
DETTE SKJEDDE ALTSÅ I 2007,  hvis du ikke fikk det med deg :)Snakkes :)

tusen takk til idadasofie.blogg.no :)

Ja forresten, som dere sikkert ser er bloggen min blitt 3525 ganger lengre, og det takket være Idadasofie.blogg.no!
Det gikk dessverre ikke ant å linke :o Men jeg råder dere til å ta dere en tur innom bloggen hennes, hun er virkelig flink :)
Det var vel egentlig bare det jeg skulle si, så dere får ha en fortsatt fin kveld og ei enda bedre natt :)


Motorsykkelkjøring og div

Det ble dessverre litt sent i dag. Dere skjønner, jeg kom nettopp hjem. Etter arbeid dro jeg og Pappa og kjøpte oss mat på Taras. Når vi var halvveis i spisingen kom Ole-Petter rullende på motorsykkelen, siden vi skulle til Fagerdalen på besøk hos besteforeldrene hans. Jeg kasta i meg maten og heiv på meg klærne og så kjørte vi oppover. Der var vi en time. Etter det dro vi halvveis til Håjen, Gammeljordet(?), Båsmo, Ytteren, Selfors, Byen, ja, hvor har vi ikke vært i dag liksom? Så siden han og Per skulle skifte dekk på sykkelen, kjørte han meg hjem slik at jeg kunne gjøre klart ting til i morgen og at jeg kunne sove litt, før vi skulle ut en tur igjen. Så nå skal jeg egentlig sove. 

I morgen skal jeg arbeide fra 7-3 og etter det drar vi på hytta. Ole også da, selvfølelig. Så det blir ikke noe blogging på lørdagen dessverre. Jeg har heller ikke rukket å bli kompis med mobilblogging enda, så det får jeg ta som det kommer. 

I dag på arbeid malte jeg hele tiden. Det var egentlig greit. Jeg stod der i liften i andre etasje, i min egen verden med musikk i ørene. Det kom noen sure toner her og der, jeg bare håper ingen av mennene hørte det, for det kan bli flaut. 

Det ble veldig sent i går kveld dessverre, jeg var hjemme i 1 tiden og jeg sovnet ikke før i halv 3 tiden siden jeg fraus noe sykt og ikke var så veldig trøtt. Når vekkeklokka ringte stod jeg i senga. Jeg skvatt så jævlig. så med 3 og en halv times søvn har jeg hatt energi nok til en hel arbeidsdag pluss ettermiddag, så jeg kjenner på kroppen min at den begynner å bli utslitt. Er veldig glad for at det er helg i morgen. 

Så beklager jeg igjen for sen blogging. Snakkes :)Dette er noe av det jeg kommer til å savne mest med ungdomsskolen. Men eg jævlig glad jeg er ferdig der, for jeg hadde ikke klart et sekund sammen med de helvettes drittungene som skal begynne i 8klasse. 
hits