juni 2010

Kan noen være så snill å hjelpe meg

Jaa, før jeg glemmer det, så er det noe som irriterer meg. Siden siste innlegg er postet 28 juni og det er 30 juni i dag, synes jeg bloggen min er litt i det minste laget og ønsker og gjøre den lengre. Det er ikke noen som vet hvordan man eventuelt får den til å bli lengre? Hvis det er mulig da.
 Kan noen være så snill å hjelpe meg med dette? Tusen takk på forhånd. 

Alenetid og arbeidssnakk.

I dag har jeg hatt verdens beste dag, not. Jeg har vært alene siden klokken 3 da Margrete kjørte meg hjem. Jeg klarer rett og slett ikke å være alene så lenge. Jeg synes det er helt forferdelig. Siden sist har jeg sovet, og det føles enda som en evighet. Kjæresten min skulle egentlig være hjemme nå, men når man tar tog må man nesten regne med 1 time forsinkelse... Det suger jo da, siden vi skulle ut å kjøre litt. Han kommer hjem i 11 tiden trodde han. Jaja, minn meg på hvorfor jeg faktisk gadd å bli med en tur, når jeg står opp i morgen klokken 6. Som om jeg ikke er trøtt nok på arbeid fra før. Jeg tror jeg er verdens heldigste siden pappa er sjefen min, og jeg tviler på at han kommer til å "sparke" meg. Neida, jeg er faktisk veldig effektiv synes jeg. Vi får unnagjort det vi skal, så det tviler jeg på skal være et problem. Pappa skryter av oss, så da skal det vel gå bra.

Jeg har også laget meg arbeidsmat, i dag ble det spekeskinke på brødskiva, siden jeg hadde spist opp skinka :( fml. 
Jaja, det går vel bra.

Jeg har vel egentlig ikke mer å meddele enn at onepiecen får vente til i morgen, dessverre.  Meg i fjorsommer, ja jeg er en liten fjortiss Og JeG ElsKer MErkEklÆr <3 <3 <3 < 3

Uten sminke sa du?

Siden jeg og kjendisene har blitt så gode venner, hvorfor ikke ta enda en runde? Dette blir den siste altså. Denne gangen er det med og uten sminke:Jennifer Lopez. Jeg liker Jennifer veldig godt faktisk. Det kan godt hende at begge bildene er noe til de grader redigerte, men jeg synes det er helt sykt hvor stor forskjellen er. Jeg vil også ha en av sminkerne deres :(

 Britney Spears. Jeg har fått bekreftet at Britney ikke er særlig sjarmerende uten sminke. Jeg synes mildt sagt hun er stygg uten. Men jeg liker Britney og godt og jeg synes hun er en av verdens fineste damer når hun har sminken på! Her er også forskjellen helt utrolig.

Pamela Anderson. Hun er vel alle gutters drøm etter Megan Fox og andre foxye damer. Personlig er hun egentlig ikke noe for meg. Jeg syns verken hun er over gjennomsnittet pen eller noe annet. Bildet til venstre heller ikke at jeg skifter mening. Jeg har ikke vært borti Pamela så ofte, så jeg må vel innrømme at jeg stort sett dømmer henne nå. Noe som jeg ellers hater! Jaja, hun er vel vakker innvendig, er det ikke det som teller? :)

Arbeidsoutfit

Hahaha, her kommer outfiten for i dag. Hvem ikke se vanlige stygge arbeidsklær liksom? Dette hadde jeg da på meg i dag: 

Grunnen til at jeg har klippet bort hodet mitt på de to øverste bildene får dere se på det siste. Jeg er sliten, svett, trøtt, ja forresten, nevnte jeg at jeg var trøtt?
I dag har vi gjort forskjellige ting. Jeg og Margrete startet dagen på Selfors. Jeg synes virkelig synd på de som våkner av den stygge arbeidslyden vår i 7 tiden om morgenen. Stakkars mennesker sier jeg bare. Etter det har vi vært på Mo, i Åga og Hauknes. 
Jeg hadde jo selvfølgelig klart å glemme mobilen min og Ipoden hjemme, så i halv 10 tiden, kjørte vi hjem å henta det. 
I dag har det vært sinnsykt varmt og det er så tungt å stå ute å arbeide i steiksola når det er så fint ute. Jeg har forresten fått verdens største og rødeste gnagsår på foten. Jeg tenkte jeg skulle spare dere for bilde, så dere får dessverre ikke se. 

I morgen skal jeg male hele dagen. Jeg gruer meg egentlig ... Stå i sola hele dagen og arbeide.. Det går sikkert bra.

Jaaaa, kjæresten min har forresten fått lappen til lett-mc i dag. Han kommer hjem fra Stjørdalen i dag 22.25 eller noe. Vi skulle ut å kjøre en tur, slik at eg får bevist at han virkelig kan kjøre. haha (a). Det blir veldig sent da, med tanke på at jeg skal opp på arbeid klokken 6 i morgen, men jeg tenkte jeg skulle ta dyna ut å prøve å sove litt ute. Det må virkelig være det beste som finnes. 

Jeg har jo arbeidet hele dagen og jeg er skrubbsulten og så langt har jeg bare spist en banan til middag. SLIKT SKJER NÅR JEG BARE BLITT LEVNET ALENE HJEMME!!!! hinthint. Nei mamma og pappa, jeg vil ikke ha grandiosa....Snakkes :)Young Money - Bed Rock

Greit rå sang da.  Sjekk den ut da :)

Hårfarge, blondt eller mørkt

Siden jeg var så godt i gang med kjendiser, hvorfor ikke bare fortsette da?  Denne gangen er det hårfargen som skal diskuteres:
Christina Aguilera. Jeg synes 100% at hun er penest med blondt hår. Jeg har aldri likt svart hår på henne for det får denne til å virke så billig synes jeg. Hun er helt nydelig på bildet til venstre. Hva synes du? Er du uenig?

Jessica Alba. Jeg synes hun er penest med brunt. Jeg har egentlig ikke noen grunn til det, kanskje jeg synes det ser mer naturlig ut kanskje, ikke vet jeg, men jeg må nok lande på det bildet til høyre.
Victoria Beckham. Bare for å si det så er hun verdens heldigste dame! Grunnen til det er fordi hun er gift med verdens kjekkeste, deiligste, hotteste, fineste og sexyeste mannen som finnes, nemlig DAVID BEKCKHAM. Men det var ikke han jeg skulle snakke om.
Jeg synes Victoria er penest med blondt hår. Grunnen til det er når hun har mørkt hår må hun bruke så mye sminke og det synes ikke jeg kler henne. Hun er penest naturlig, med litt lett sminke.

Jeg vil gjerne håre din mening :)Eminem ft Rihanna - love the way you lie

Herlig sang! Jeg digger Eminem og har alltid gjort det! Sjekk den ut, hvis den ikke allerede er yndlingssangen din :)
Snakkes :)

arbeidsglad slappfisk

Sorry for sein blogging. Jeg har hatt en hard natt, så derfor har jeg hatt en slapp dag. Jeg gikk og la meg halv 11 og ante ingen fare, jeg bråvåknet da jeg hørte pappa stod opp klokken 1. Etter det klarte jeg ikke å få sove, siden lillebroren min har hoste, holdt han meg våken helt til klokken 5 i natt, hvor jeg endelig fikk sove 3kvarter før jeg skulle opp på en 8 timers lang arbeidsdag!

Jeg var sammen med Margrete hele dagen, og det føltes kjempebra og få arbeide med noen jeg kjenner litt fra før. Vi kjørte rundt på hele Mo og gjorde forskjellig ting og tang som skulle gjøres. Vi får de samme arbeidsoppgavene i morgen også tror jeg. Jeg tror jeg begynner å male på torsdag, siden det blir fint vær igjen da. Er jo bare meldt dritt i morgen....
Jeg har dessverre ingen bilder av dagen i dag, men forhåpentligvis blir det kanskje noen bilder av min nye onepiece i morgen :)

Etter jeg kom hjem i dag, tok jeg meg en iskald dusj og så sovnet jeg på trappen ute. Ole-Petter kom og vekket meg etter en stund. Vi bestemte oss for å sole oss, så jeg gikk inn for å hente et pledd, og det gikk 3 sekunder, så sovnet jeg igjen. Når jeg våknet denne gangen bestemte vi oss for å gå inn, og med en gang jeg kom i min egen seng, sovnet jeg igjen. Jeg kan jo meddele at klokken var 7. 

Jeg er så trøtt at jeg tror jeg skal gå å legge meg, men først må jeg gå å lage meg arbeidsmat til i morgen. Det er bare såvidt jeg orker å dra den feite ræva mi opp fra senga. Random bilde. Snakkes :)

Bilder fra helgaHerlig utsikt.. Bare sola som manglet der ja!
Det finnes ikke et jævla sekund hvor han ikke snakker i telefonen! haha ;€
DET FINNES HELT SERIØST IKKE NOE SOM ER MER EKKELT EN DISSEØrnen, skummel vettuMadcon - glow <3

Snakkes :)

Gossip og like kjoler

Er det noe jeg hater mer enn noe annet, så må det være gossip og all slags sladder. Men er det noe jeg synes er litt morsomt så må det være kjendiser som har på seg samme kjole. Det blir jo bare kaos og styr og alle begynner å diskutere om hvem av dem som kler den best. Slike bilder bruker det ofte å være i Se og Hør. Her er noen :Hilary Duff VS Miley Cyrus. 

Personlig synes jeg at Miley kler denne kjolen best. Grunnen til det er at jeg synes den satt litt bedre på henne, pluss at hun har satt opp håret sitt og hun så litt mer våken og mer ordnet ut enn det Hilary gjorde. Hva synes du?Her er ett til.  Hayden Panettiere VS Eva Longoria.

Her må jeg nok gå med Hayden. Jeg synes skoene og veska hennes passet utrolig godt til kjolen, pluss at jeg synes at blondt hår passet bedre til den kjolen. Men hvis spørsmålet hadde vært hvem av dem som er penest hadde Eva vunnet LETT. 
Hva synes du?  

vm og meråker

Jadda, nå har VM pågått en stund og jeg kjenner irritasjonen kommer. Fotball generelt er ikke et problem i det heletatt, jeg er faktisk ganske glad i fotball. ( Har forresten tenkt på å begynne igjen, men det tar vi senere) Jeg har vært både i Bodø og på Lærkendal opptil flere ganger. 6-7 ganger kanskje. Men når det gjelder VM går det meg på nervene, det er det eneste folk snakker om, både irl, nettby, facebook og sikkert alle andre plasser det går mulig å snakke med noen. Ihvertfall når vi er på hytta, så skal jo selvfølelig både pappa og besteforeldrene mine se VM, å da må man jo vente til langt på natt før man kan komme ned fra loftet for å faktisk se på noe normalt på tv. HÅPER DET IKKE ER NOEN KAMPER I HELGA! Siden jeg har tenkt meg på hytta i helga, så jeg har krysset fingrene for null kamper. 
Pappa og lillebror sitter klistra foran tv'n. Heldigvis sitter de på hybelen, slik at jeg slipper å bli en del av det. 


Forresten skal lillebroren min på fotballskole i Meråker på onsdagen og blir borte 1uke tror jeg. Blir egentlig litt godt :)
Jeg var med på samme fotballskole i 08, sammen med Tonje, Malin, Kristine og Amanda. Det var helt konge, og jeg tror aldri jeg har hatt det så koselig og artig som når vi var der sammen. Jeg savner det virkelig og jeg skulle ønske vi kunne finne på noe slikt en gang til :)  Her er forresten noen bilder fra når jeg var der:Til venstre i rødt sitter Malin, jeg til venstre ved vinduet og Tonje innerst og Kristine ytterst. Tror faktisk alle sov. Dette var faktisk på hjemturen og Amanda er fotograf. 

Jeg og Kristine helt nederst til høyre. Det finnes rett og slett ikke ord for hvor mye jeg savner det. 

Arbeid i morgen

Siden jeg våknet halv 2 i dag gleder jeg meg til å skal begynne å arbeide i morgen. Jeg skal forresten arbeide på Mesta, hvor jeg skal male, værtfall for det meste. Arbeids tiden er jo grei da,  det er 07.00-15.00. Siden jeg la meg klokken 3 i natt, og var dødstrøtt når eg sto opp i dag, kommer jeg aldri i live til å klare å stå opp i morgen, men hvis jeg gjør det, kommer jeg aldri til å klare å male noe. 
Det som er verst med alt dette er det at jeg kan jo bare arbeide på de dagene det er sol, så da må jeg stå å male i sola og i tillegg, resten av ferien, når det regner, ligger jeg inne og sover. FAEN FOR EN SOMMERFERIE. jaja, jeg overlever sikker. Jeg er forresten dritt lei av regn nå!

Jeg tror jeg må ta meg en laaaang løpetur senere i dag, for å kanskje bi sliten og trøtt ... Og hvis jeg unner meg det, så tar jeg sol. Snakkes :)

tannlege og kattepine

Det ble litt seint i dag. Vi kom hjem fra hytta i 4 tiden tror jeg, og da frøs jeg noe sykt å da var jeg ikke i form til å blogge, så derfor ble det seint i dag. I dag har ikke slappet av å verdens beste Ole har vært her.  Mamma har også bakt 12(?) brød i dag, så det ble hjemmebakt brødskive med nutella. Det må virkelig være det beste jeg har spist in a lifetime! Mammas brød er verdens beste og kan ikke sammenlignes med noen andre i verden!

Forresten så er det noe jeg snart blir gal av... Vi hadde avslutting  en dag, det var kjempe koselig, etter det dro vi ned til klokkerhagen, det var også kjempe koselig,, nei, dere får ikke flere detaljer der fra. Dagen etter, klokken 09.00 presis, skulle jeg til tannlegen. Hadde såvidt sovna før jeg skulle dit. Siden det fortsatt satte i, var det såvidt jeg kom meg dit og  det var flere ganger jeg sovna av inne hos tannlegen. YOU GO GIRL. neida. Den ***** tannlegen klarte faen meg å fucke opp kjeften min, det er noe helt sykt vondt i munnen.  
Jeg vet ikke om hun kanskje skar opp hele kinnet mitt innvendig men det er noe sykt vondt. 

Helga gikk også forsåvidt greit, jeg bestemte at vi skulle grille på lørdag, siden det var min bursdag <3 haha
jaja, have a nice night :)

grilling do not speak americano

Det irriterer meg noe grenseløst at jeg faktisk hadde tvunget meg selv til å faktisk begynne å blogge hver dag. Men det går vel ikke, siden det er sommerferie og jeg faktisk skal på ferie og på hytta, så må eg kanskje trekke tilbake det jeg hadde funnet ut. For i dag drar jeg på hytta og kommer hjem på søndag. Men jeg skal få prøvd å tatt masse bilder for jeg skal faktisk ha med meg kameraet mitt i håp om å gidde å ta det opp :)
Her er noen sanger til dere:Yolanda be cool - we no speak americano

Hahahaha, første gangen jeg hørte denne var det sammen med Sandra og Tonje. Resten av klassen hadde gym og skulle springe 2km, mens vi satte inne på datarommet på skolen på face. Det var igrunn ganske stille og så plutselig setter Sandra på denne sangen og vi alle 3 begynte å tåpflire. Jeg lo mens jeg ropte at hun skulle slå av den dritten hun hørte på. 
Men etter en stund ble sangen litt mere kul enn første gangen jeg hørte den!

Travie McCoy - Billionaire 

Dette er virkelig en glad-sang. Jeg liker denne


Jaaaaaaa, forresten, på St. Hansaften var jeg og Ole-Petter og grillet oppe på Skonseng(?) hos tanta og onkelen hans. Det var dødskoselig for vi er bestandig så mange når vi er på besøk sammen med familien hans. Grillmat var det iallefall nok av, jeg trur faktisk det ble en hel kasserolle igjen.. Men sånn ble det når alle hadde med seg grillmat,, haha, jeg synes det var arti. Her er faktisk noen bilder , tro det eller ei, men jeg har ikke sminke på meg her heller. Jeg lurer virkelig på hva som går av meg for tiden, jeg er jo blitt helt gærn. Haha, Sander, søskenbarnet til Ole. Han er så skjønn.Heyhey fotogen
Gullhår <3
Grillmesterne, Onkelen og Bestemora til Ole.
Meg, Sander og Gullhår <3  fyyy hvor jeg gleder jeg til jeg får meg mitt eget lille nurk!
Meg og verdens beste <3

Disse bildene kom litt i seneste laget, men det gjør vel nada for dere uansett :)

Nå skal jeg pakke til vi skal på hytta, da går det vel mest i regnklær....
Siden jeg har bursdag i morgen og er på hytta blir det dessverre ingen innlegg da, men dere får ha ei fin helg og en fin sommerfeire, og så snakkes vi vel på søndag, når jeg har "feiret" bursdagen min sammen med mamma, pappa, brosj, gullhår og besteforeldrene mine. Snakkes :)

Kameralinse i bursdagsgave

Siden jeg fikk en zoom-linse i bursdagsgave fra mamma og pappa, måtte jeg jo selvfølgelig ut å ta noen bilder. Nå kan jeg zoome fra 18-200 i stedet for 18-55. Jeg var i hundre når jeg åpnet gaven, siden jeg trodde jeg skulle få en hardisk. HAHA. Bilder av linsa:

Så da måtte jeg jo ut å prøve, å her er resultatet:

Bursdagsgaven fra Sandra <3 tusen takk jentami <3

Hva synes du om bildene? Jeg har ikke vendt meg til alt enda. Snakkes :)

bursdagsfeiring

I dag har jeg som som sagt feiret bursdagen min. Det var ikke så veldig mange som kunne komme dessverre. Du lurer også sikkert på hvorfor jeg ikke har sminke på meg, det gjør forresten jeg også.. Her er noen av bildene da:
Meg og søskenbarnet mitt Anna. Forresten så ble Anna tante til ei lita jente i går. tihii

Pappa, Bæsta, Sandra og gullhår :)
Meg og snuppami.
mm<3
Jeg har som sagt ikke sminke på meg. jeg skjønner ikke hvorfor
Onkel Anders, Anna og Annika :)

Som dere sikkert ser hadde jeg den ute. Det var ikke sol, men temperaturen var herlig. Jeg har hatt en super bursdagsfeiring. Til dere som lurer så er ikke bursdagen min før på lørdag :)

Chillin in Chile. nei

Nå har jeg akkurat moppet over golvene til diverse rom siden jeg skal feire bursdagen min i dag, UTE. Siden hele familien min er borte blir vi vel ikke så veldig mange. Men det gjør egentlig ikke noe, for da får jeg mer tid til de som faktisk kommer :)
Verdens beste Sandra og Ståle kommer også :) Jeg gleder meg.

Forresten så bråvokna jeg i morges av at det var flere gravemaskiner som holdt på å grævHEAH ute i innkjørsla ellernå til naboen. Jeg sto i senga halv 9 ca, å gjett om jeg var forbanna.. Det var likefør jeg sprang ut i di klærne jeg hadde på meg (hahaha) og bort til han i gravemaskinen og knakk nøkkelen.  Men det skjedde bare i tankene mine. Så jeg bestemte jeg for å stå opp.. Jeg dro en tur innom face å nettby. Jeg var jo fortsatt i svime, så jeg bestemte meg for å legge meg igjen, så jeg voknet for 3kvarter siden. Altså kvart over 1, etter å ha fått melding fra kjæresten. Japp, jeg hadde lue på meg midt i juni, det er jo fortsatt vinter på Mo... Eller i dag er det faktisk vår. HAHA
Dette er mitt første ordentlige trutmunn-bilde. Hva SyNes derE???!?!??! <3 <3 <3 <3 < 3

musikk for alle penga

Siden jeg suger måtte jeg vel få til litt musikk. Imogen heap - speeding cars

Hvis det virkelig er en sang som får meg til å gråte må det være denne!
Det har egentlig ikke en grunn og sangen minner meg ikke om noen ting å den betyr nada for meg, men den er bare så sinnsykt fin! Jeg slenger med teksten hvis du føler for å synge med.

Here's the day you hoped would never come
Don't feed me violins
just run with me through roads of speeding cars.
The papercuts the cheating lovers
The coffee's never strong enough
i know you think it's more than just bad luck

There there baby
it's just text book stuff
it's in the ABC of growing up
Now now darling
oh don't lose your head
cause none of us were angels
and you know I love you yeah

Sleeping pills know sleeping dogs lie
never far enough away
Glistening in the cold sweat of guilt
I've watched you slowly winding down for years
You can't keep on like this...
now's a bad a time as any

There there baby
it's just text book stuff
it's in the ABC of growing up
Now now darling
oh don't kill yourself
cause none of us were angels
and you know I love you yeah

it's ok by me..

it's ok by me..

it's ok by me..it was a long time ago


it's ok by me..

it's ok by me..

it's ok by me..it was a long time ago

There there baby
it's just text book stuff
it's in the ABC of growing up
Now now darling
oh don't lose your head
cause none of us were angels
and you know I love you yeah

There there baby
it's just text book stuff
it's in the ABC of growing up
Now now darling
oh don't kill yourself 
cause none of us were angels
and you know I love you yeahJeg hører veldig mye på sånn deppe-musikk for tiden, men jeg har virkelig ingen anelse på hvorfor ... 

Her kommer det flere sanger:Pat Benatar - love is a battlefield.
Faen for en rå sang. Hvis du har sett 13 snart 30, så har du garantert hørt denne! Den anbefales på det sterkeste. Jeg får virkelig lyst til å jogge meg en tur når jeg hører denne!

Sean kingston ft. justin bieber - eenie meenie
Dette er en søt sang.  Faktisk så driter jeg i om justin er homofil eller hva faen alle skal ha det til. Samme med den der tattooen av en måse han har på hofta. Jeg håper måsen driter på dere. Jeg liker han heller ikke, jeg har liksom ikke noen formening om ham. Sangen er fengende, det er det jeg bryr meg om :)Sigur ros - sæglópur
Denne er sinnsykt fin i begynnelsen og noen ganger får jeg faktisk klump i halsen. Dere har sikkert hørt den før i en reklame eller noe syns jeg å huske.

Det kommer sikkert flere sanger senere, har maaaaange på lager :)
Amalie, Sandra, Petter, Meg og Tonje :) Vi skulle få vitnemålene våre.  Snakkes :)

Følelsen av å være en retarded forfatter

Jeg har faktisk sinnsykt lyst til å blogge. Ikke spør hvorfor, for det aner jeg faktisk ikke. Jeg har heller ikke noe å blogge om. HUSK BURSDAGEN MIN PÅ LØRDAG. alt jeg hadde å si for i dag.

Jeg føler meg om en retarded forfatter. Grunnen til det er at jeg skriver på bloggen min, (hver dag altså, virkelig) til ingen. Det er som å være forfatter med downs å likevel orke å skrive uansett om folk faktisk ikke orker å lese boka di. Siden jeg blogger hver 2uke, har jeg zero lesere og jeg føler meg som en retard. Hvorfor gidder jeg egentlig? Det spør jeg meg selv hver dag.meg på avsluttninga vi hadde i går .. GRRRRRR...not

Header fail

Å herregud, når jeg så på headeren min engang til, så så jeg noe rart. ALTSÅ JEG HAR IKKE SLÅTT OPP MED KJÆRESTEN MIN ELLER NOE, HVIS NOEN TOLKET BILDET PÅ DEN MÅTEN!  Vi har det helt fantastisk sammen og det har absolutt ikke skjedd noe mellom oss, bare så det er sagt :) Natta

Ny header

Som dere ser har jeg fått meg en ny header.. Jeg var glad i den forrige og var veldig stolt over at jeg faktisk klarte å redigere den slik. Jeg er helt ræva på å redigere bilder, og jeg var veldig fornøyd med det bildet. Meeen, jeg fant ut at jeg skulle lage meg en ny en... 
Kanskje den nye er litt kjedelig, men den får frem det jeg ikke får til å si. Jeg er greit fornøyd med den. Robert Buckley <3 
Hvis ikke han er deilig, så er ingen det!
Forresten, det er ikke noen som vet hvorfor det ikke kommer flere episoder av OTH? Jeg har venta sinnsykt lenge nå og begynner å bli lei. Jeg snakker altså om sesong 7. Jeg er inne å sjekker flere ganger om dagen og det har jeg gjort i flere uker nå, GJETT OM JEG ER UTÅLMODIG!!!!

Sommerball

Jeg har lurt på en ting .... Hvorfor hadde de valgt å kalle det et sommerball når de sa til oss at de hadde tenkt å holde ett ball for oss siden vi skulle begynne på videregående og at de ville at vi skulle få et siste ball på Gruben Ungdomsskole. Hvorfor het det ikke avsluttningsball da? Eller noe i den duren? Hvorfor akkurat sommerball? Været i det siste har ikke akkurat hatt noe med sommeren å gjøre... Jeg husker ikke sist det faktisk var sol.. Jeg begynner å bli drittlei av regn nå.. Meeen, tilbake til sommerballet, her er noen fattige bilder. Siden jeg aldri klarer å ta bilder når jeg har kameraet med meg....Mig och brosj .... Sånn før bilde <3<3<3<3Haha, søsken sier jeg bare ....When you see it, you'll shit brix .. neida, jeg tror dere ser det med en gang ...... han hadde jo barbert hodet sitt selv da, det er jo en trøst. eller er det?

JEG HATER BLOGG.NO!!!!!!!  KEFFER I FETTE HÆLLVETTE GÅR DET IKKE ANN Å LEGG TELL BILDA?faen, no ork eg faen ikke meir i dag, gonatt

i taket lyser stjärnorna

Hallais......
Dere hører sikkert dette hver jævla dag fra fullt av randoms som trenger unnskyldninger for å ikke blogge. Så her kommer også mi! 
Blogglysten min er så liten at det er såvidt den den finnes. Faen, men i'm givin' it a try...
Jeg er elendig på bokmål nå i tillegg, siden jeg bare skriver dialekt på face og nettby ol. Så ikke kommenter det, hvis jeg ikke klarer og skrive ordentlig Norge. 
Jeg er i tillegg ferdig med alt som heter grunnskole, og jeg har fått sommerferie. Jeg har tenkt på at det også kan være en av grunnene til at bokmål har slått opp med meg... 
Humøret mitt er heller ikke på topp akkurat nå, i'll explain later. KØDDA, det kommer jeg altså ikke til å gjøre. 

Kanskje jeg skal komme til overskriften. I dag har jeg lastet ned, eller jeg holder på å laste ned rundt 60 filmer... Her en dag på hytta, så satte jeg og Ole-Petter oppe til i halv 2-3 tiden for å se ferdig en film som het "i taket lyser stjärnorna". Det var egentlig en ganske fin film. Jeg måtte faktisk gråte litt i slutten, men det gjør jeg på alle filmen, så.... Men siden vi begynte å se den da den allerede var begynt så vet jeg dessverre ikke så veldig mye om slutten. Men slapp av, jeg laster den ned nå :) Den handlet hvertfall om tennåringslivet og en mor med kreft. Ganske trist storry egentlig. Ja, siden sist har jeg også vært på sommerball/avsluttningsball eller hva faen? Jeg fikk aldri med meg hva det het....
Slik så jeg og lillebror ut da vi dro.... Jeg så blid ut, ja vi har svart ytterdør og mamma hadde ikke lykken med seg når det gjaldt dette bildet.... Snakkes
hits