april 2010

timbaland ft. jojo - lose control

En av mine nye favoritter, denne sangen er helt sykt . Du bør høre den!


I dag er jeg forresten ikke i form, jeg har vært kvalm hele uka, og jeg er så jevli sulten.... Jeg hoster litt og har veldig vondt i halsen. Jeg er i tillegg sinnsykt slapp og trøtt hele tiden... Så nå skal jeg skrive ferdig historien min om Mona som har kreft(?) jeg er ikke helt sikker enda.... Fint at det skal framføres første time i morgen... Så jeg blir vel oppe en stund i natt for å skrive..I 8klasse... Jeg skulle egentlig skrive "finn 5 feil" under bildet, helt til jeg fant ut at det er enda flere .. Natta :)

To filmer og en forestilling i dag på skolen

I dag har vi vært så heldig å få tatt livet med ro på skolen. Vi startet med å se filmen "Into the wild" eller noe lignende, jeg husker ikke helt.  Da den var ferdig dro vi i gymsalen for å se en forestilling eller noe som noen fra videregående hadde lagd. 
Jeg skjønte minimalt av det de prøve å formidle, men jeg synes de var kreative!
Etter det, så vi en ny film "Once we were warriors 2" siden vi hadde sett 1ern en gang tidligere. Jeg er så sinnsykt glad for at lærerne våre kan tøye seg litt nå etter vi har hatt tentamen og dette er de siste dagene vi har igjen av Ungdomsskolen. 

I dag har jeg forresten ikke følt meg så bra... Har vært dødskvalm og sulten hele dagen. Har bare følt at det lille jeg hadde i magen skulle komme opp når som helst.. Meg i sommerferien ... det er stort sett det eneste jeg tenker på for tiden!  Snakkes :)

Et innlegg med alt mulig rart

I forrige innlegg fikk jeg ut litt sinne og nå er jeg tømt :) 

I dag har vi hatt engelsk tentamen og det var heldigvis den siste av alle "skrive-tentamene"  Har bare matte igjen på onsdag. 

Jeg blir så lei meg når jeg ser ut vinduet for tiden ... Det snør jo så veldig. Jeg tror den snøen vi skulle hatt i desember kommer nå. Jaja, vi får bare ta det med en klype salt. Denne er sinnsykt rå. Jeg får nesten litt vondt i meg når jeg ser den Adam lambert - whataya want from me , Chiddy Bang - opposite of adults 


Trina ft. Keri Hilson & P Diddy - Million Dollar Girl


3 sanger jeg har på hjernen for tiden. Snakkes


         
Du ser kjæresten min i øynene mine, faen så rått : DDDDette bildet ble tatt i Hemavan en gang i tiden. Fyfaen for en tur, det skal virkelig ikke gjentas!!!!!
Forresten når han tok på seg genseren min, stjal jeg jakken hans. Det var heller ikke sol ute den dagen, men når det blir for lyst ute, klarer jeg ikke å holde øynene mine oppe.. Jeg vet faktisk ikke hva som er problemet.Ja jeg er glad i boller! Det er ikke så vanskelig å se når du er like rund i tryne som en bolle.


Fyfaen så mye dritt Torbjørn slenger om Stine Marie

Jeg kjenner jeg blir arg i kroppen. Torbjørn står å bitcher som en jævla fitte om Stine Marie. Han er faen meg verre enn de fleste jentene jeg kjenner! Se her: 

"Måtte flire godt da Stine Marie blei rasanes nok en gang pga noe helt ubetydelig. Etter Stine Maries bedømming så herma Victoria visstnok etter alle, men det gjorde tydeligvis ikke de andre jentene . Whøøøt?"

 "Jenten har begynt å baksnakke Victoria, spess Stine Marie. Er det noe æ hater så er det baksnakking."

Ja hva i helvette er det du gjør nå da? Du er jo ikke noe bedre enn Stine?  

"http://tobybarth.blogg.no/"

Sorry aggresjonen, jeg blir bare så jævlig pissed når han driver å slenger dritt om andre som om han skulle vært ei jævla kjærring. 
Jeg føler bloggen hans handler mer om Stine enn om han. 

Har også forresten sett at VG hinter om at han kommer inn igjen. Jeg digger Torbjørn å jeg synes personlig han er noe helt sinnsykt pen! MEN jeg synes det er dårlig gjort at han henger ut Stine Marie i hvert innlegg. 
Personlig har jeg heller ikke noe i mot Victoria, men som en spiller synes jeg hun spiller dirty.
Jeg har heiet på Stine Marie og Torbjørn fra dag 1 på Paradise, men må innrømme at jeg er usikker på om jeg faktisk vil ha Torbjørn inn igjen hvis alt bitchingen mellom han, Stine og Victoria kommer til å fortsette....
Sorry for et helt elendig bilde. Jeg gadd forresten heller ikke å klippe ut Niklas :)

sommer og sol

Sorry for lite blogging, jeg har måttet fikse i mine egne problemer i det siste.  Det er vel ikke så mye spennende som skjer for tiden. Resten av familien har vært borte siden 9- halv 10 i morges.Lurer på når de kommer hjem.... De er forresten på fotballturnering. 

Men nå skal jeg dusje å ordne meg. Snakkes

Faen for et fucked innlegg....
Forresten elsker jeg det herlige været vi har tatt de 2 siste dagene, endelig litt sommerfølelese i tillegg til at snøen smelter! <3<3<3<3

Noen som vet noe som hjelper mot kramper i føttene?

Er det noen som vet noe som hjelper mot kramper i føttene? Jeg er sinnsykt plaget med kramper, spesielt i venstre fot. Jeg er også veldig plaget med senestrekk og lemus, altså i føttene. Så da spør jeg. vet dere om noe som funker mot akkurat dette? Jeg har hatt plagene i noen måneder nå, å det begynner å bli veldig ubehagelig. 

Nå skal jeg legge meg å prøve å være opplagt til Nynoreg tentamen i morgen.  Natta :)


En politimann drept på Hammeren i Mo I Rana.

Fyfaen, jeg satte på trafikalt grunnkurs og fikk melding fra kjæresten min om at en politimann hadde blitt knivstukket i magen på Hammeren nettopp og at det var væpnet politi rundt huset hans nå. Jeg fikk litt småpanikk siden mamma og en på  fotballaget til Markus var på vei opp til Hammeren for å hente fotballutstyr. De kom seg ingen vei, siden hele Hammeren er avstengt.  Når hun kom hjem igjen fortalte hun meg at han var død. Det som faktisk er værst er at jeg ikke vet hvem det er, og jeg håper virkelig at jeg ikke kjenner ham. Så jeg vil si kondolere til alle som er venn- og i familie med denne politimannen. 
Jeg har nettopp sett dette på nyhetene og jeg satte med en klump i halsen. Siden stemningen er alvorlig, bestemte jeg meg for å bruke et alvorlig bilde. 
Det er tatt i 8 klasse, inne på dassen på skola. Dassen er visst blitt forbudt sone nå ........

Skal jeg bytte header?

Ja, forresten, skal jeg bytte header? Eller skal jeg beholde den jeg har en stund til ? :) 
Det hadde vært fint om en tilbakemelding på dette :) Norsk tentamen i dass, bare 3 igjen

Ja, som du så i overskriften gikk norsk tentamen min til helvete. Jeg kan jo begynne med at oppgavene var sinnsykt vanskelige å teite. Så jeg begynte med oppg 4. (Dere som har hatt tentamen i dag, vet hvilken jeg snakker om) jeg begynte bare å skrive, slik at jeg skulle komme i gang. Da jeg da hadde skrevet ferdig en og eg halv side, kom jeg på at jeg ikke hadde gjort en dritt av hva som stod i oppgaven,så jeg skrev ferdig, leverte inn å dro hjem. Da var klokken kvart over 11. Læreren vår har allerede sakt at hvis vi ikke holder oss til oppgaven kom han til å trekke oss 1-2 karakterer, å det jeg skrev var helt elendig, så jeg satser på karakter 2 eller 3. Men jeg vurdere lenge å bare dra uten å levere noe, men så kom jeg på at karakteren 2 er bedre enn stryk uansett, så jeg leverte det jeg hadde.

Jeg skal jo på trafikalt i dag.. Dette må være den værste dagen jeg har hatt på lenge. Å det har ikke bare med dette å gjøre.. Det er mye som skjer som dere ikke har peiling på... Får bare håpe at dagens episode av paradise blir bra! 

Hadde forresten fri de 3 første timene på tirsdag, som jeg aldri fikk sagt (Tror jeg. Det her blir jevli flaut hvis jeg allerede har sakt det)

Har også nynorsk tentamen i morgen, som jeg også gruer meg til. Håper oppgavene der, er noen hakk enklere....Lil wayne - fireman , sykt rå sang!
Siden alt skulle være så trist i dag, kunne jeg jo ikke bruke et bilde hvor jeg smiler på, så dere får nøye dere med dette!
Snakkes!

Her er bildene jeg ikke fikk lagt ut her om dagen

Nå får jeg endelig lagt ut de bildene jeg skulle legge ut for noen dager siden, husker ikke om det var mandag eller tirsdag(a) Nå husker jeg det! Det var mandag, for jeg så farmen!
På mandag var jeg jo så flik at jeg skifta på senga vår :) Så nå er det sinnsykt deili å sove!
Sorry for dårlig bilde!
Mens jeg så farmen måtte jeg bare ha en sånn sur munn. De er sååå gode!

Denne filmen så jeg forresten i helga. Jeg tror det blir den " gangen jeg ser den. Eller, jeg har sett den en gang sammen med mamma, en gang alene, en gang med verdens beste Sandra og så så jeg den i helga sammen med kjæresten. HAHA  Det er vel ikke noe annet å si enn at det er en kjempe koselig film. Hvis du er like "følsom" som jeg, kommer du også til å gråte endel når du ser den :)Her er en av sangene i filmen. Hun synger om den avdøde broren sin. Det er en kjempe fin sang, men sorry for crapy kvalitet :)

Dagen min i dag

Siden jeg lå til kjæresten min i natt, voknet jeg jo selvfølgelig der, gjorde oss klare og, dro til skolen hvor vi skulle ha forberedelse til tentamen. Noe jeg synes var helt teit. Vi fikk utdelt ei hel lefse med ark om dårlig humor som vi liksom skulle lese på hele skoledagen. Men det endte med at fikk fikk dra kvart på 11.  

Halv 5 dro jeg på trafikalt grunnkurs. Skal ikke uttale meg om det, siden jeg uansett må igjennom det for å få øvelseskjøre. Men det var værtfall veldig kjedelig og veldig dyrt .....

Så når jeg kom hjem har jeg bare chilla med farmen og nå ser jeg på paradise. Sorry, men de to nye guttene var ikke noe for meg. faen ....

Jeg som skulle legge ut fullt av bilder i dag. ....... men det går visst ikke ................... FAENS DRITT

blah blah blah

Siden jeg kjeder meg nå, hvorfor ikke legge ut et pafft bilde av meg selv, som ikke en gang ligner på meg. Og siden godteriet nettopp tok slutt, vurderte jeg faktisk å rydde rommet. Ke$ha ft 30H!3 - blah blah blah

sorry for veldig mye musikk, hvis det er et problem. Snakkes

Gårdagens outfit

Jeg skulle egentlig legge ut dagens outfit i går, men det ble ikke av siden kjæresten kom oppover. Jeg bare gidder ikke å blogge når han er her.  Så her er gårdagens outfit. Btw, sorry for sugne blider. Siden jeg har tatt bildene selv ......Bukse : faktisk kjøpt i tyrkia
Topp : Tror den er fra H&M, uten å være sikker 
T-sjorte : (Som du nesten ikke ser) Er fra cubus

Fetisj for norske "hiphop/rap" sanger

Ja, dere hørte meg. Jeg er begynt å digge norske "triste" hiphop sanger igjen.  Ikke alle er triste da. Jeg vet ikke hvorfor men jeg synes de fenger! Her er noen av de :)


Sorry at jeg ikke har skrevet noe navn på dem, du kan heller legge igjen en kommentar hvis du lurer på hva de heter :)
Du BØR ta deg tid til å høre på disse sangene! Vi kan være stolte av å være norsk! Jeg vet det er ganske mange, håper ikke det er et problem :) Snakkes :)

morning after dark

Sorry for at jeg har vært en sucker til å blogge. Jeg har ikke hatt lyst og jeg har ingenting å blogge om. 
Her er forresten bildet av Tussi jeg lovet dere for lenge siden!


Ja hun hadde nettop spist :)


En sang jeg hører på for tiden

Timbaland ft  Soshy & Nelly Furtado - morning after dark

fjelltur og tussi

Nå er jeg nettopp kommet ned fra 5 timer i fjellet i påskeværet. Denne gangen var jeg sammen med mamma, pappa, lillebror, Stine (søskenbarnet mitt), Martin ( Kjæresten hennes), Bæsta Og Beste. + hunden til onkelen min Jone og hunden til søskenbarnet mitt Tussi. 
Det var dødskaldt og sterk vind. Vi grillet pølse og annen kos. Får håpe jeg fikk litt farge etter alle de kalde timene. Siden jeg ble våt på vottene med en gang, frøs jeg noe sinnsykt på fingrene hele turen. 
Jeg hater å gå på ski! Jeg tror jeg datt 7-8 ganger tilsammen, mens de andre datt max 1 gang. 

I morgen skal vi forresten passe Tussi. Hun er så sinnsykt lita å søt å god å alt det der. Jeg gleder meg. Er spendt på hvordan det kommer til å gå med tanke på at vi faktisk har 2 katter som ikke er noe begeistret for hunder. 

Det føles litt trist at jeg ikke får tilbringe påsken på min egen hytte ved kysten. Det er liksom litt en tradisjon. Særlig nå i dag når det er langfredag. Da har jeg alltid brukt å vært nede i fjæra å fanget krabber og tangsprell. Jeg vet det høres 3 klasse ut, men det er bare så spennende siden fjæra er 10 meter lenger ned enn vanlig. Så da er det så mye annet man får øye på enn det vanlige.

Har dessverre ikke hatt med meg kameraet i dag, så det blir ingen bilder fra turen. Men når Tussi kommer i morgen skal jeg ta masse bilder av henne slik at dere får se henne. 

Men nå skal jeg hoppe i dusjen. SnakkesSexeh

2 sanger jeg hører mye på for tiden som jeg vil at dere skal høre

Ja, dere hørte overskriften, så jeg orker ikke å gjenta det. Så her er de:Rihanna ft. Will.i.am - photograhps
Leighton Meester - your love's a drug. 

Håper dere likte dem :) Snakkes

Sorry for lite blogging

Jeg har vært skikkelig sløv når det gjelder å blogge. Ikke fordi jeg har hatt dårlig tid, for jeg har hatt all tid i verden, men fordi jeg ikke finner blogglysten noen steder. Tro meg, jeg har prøvd, men det har alltid blitt så dumt. Jeg liker bedre å blogge når jeg har det skikkelig travelt eller skal gjøre noe annet liksom. Men jeg aner ikke hvorfor.  Men jeg kan jo begynne med å fortelle hva jeg har gjort i påsken hittil. 

Jeg kan begynne med å fortelle at jeg var i Sverige sammen med familien (som sagt) Her er noen bilder:Her er det lillebroren min på rattkjelke og onkelen min som dytter. Der bake ser dere mamma. Ja, hun har sånn der "Mariusgenser" eller hva de nå heter :)Her har vi akkurat kommet ut, og pappa leker paparazzi, tror jeg begynner å bli vant med det nå. Skuteren til onkelen min, ikke si noe annet enn at den er strøken.Ja, hva skal man si, man blir jo ikke sint, bare veldig veldig skuffetSøskenbarnet mitt Petter. Markus, Anna og meg. Ble litt kaldt ute, så vi dro inn en tur til verdens beste Anna. Se bort fra mitt musegråe hår<3De andre dagene har jeg bare slappet av og tatt livet med ro. 
I dag har jeg stort sett bare sikla etter sesong 1,3,4,5 og 6 med One Tree Hill! For dem som lurte så har jeg 2 og 3. Så når ferien er ferdig har jeg planer om å dra å kjøpe dem. Uansett om jeg har alle sesongene utbrent. Jeg vill ha de som vanlige plater å ikke brente. Ja, jeg vet jeg er kresen. 
Jeg er også sint siden de ikke er starten å legge ut filmene på eztv.it  for jeg ser sesong 7 der. 
Det har visst tatt pause. 

Jeg skal prøve å blogge hver dag, værtfall prøve. Snakkes
hits