mars 2010

ned fra fjellet + speilbilde!

Nå er det blitt en stund siden vi kom ned fra fjellet. Ikke stort å skryte av. Det var heldigvis ikke vind, men sola varmet ikke så veldig. Siden jeg kom hjem, har jeg faktisk rydda rommet mitt. Har egentlig ikke noe mer jeg skulle sagt. Snakkes


YES, det ble tur til fjellet på meg i dag!

Da ble det fjelltur på meg, mamma og pappa.Skal prøve å få litt farge i finværet. Det blir sikkert ikke den lengste turen, men jeg er i hundre allerede! Nå skal jeg gå å ordne meg, så da blogges vi senere! SnakkesDette er en av få vinterbilder jeg har på pcn min. Jaja, håper ikke Sandra blir sint værtfall, uansett om det er jeg som ser værst ut. Bildet er tatt på toget når vi skulle til Bodø på kosetur i Oktober. mmmm<3

Sverigestur med hele familien

Håper ikke dagen i dag blir like daff som den i går. Jeg har virkelig lyst til å finne på noe. Heldigvis skal jeg, mamma, pappa og Markus på besøk til Onkel Anders og Annika i Sverige i morgen sammen med Onkel Rolf, Grete og Petter. De skulle faktisk ha med seg begge skuterene, pluss at Anders og har skuter, så da blir det max! Jeg gleder meg noe sinnsykt for det er så veldig sjeldent at vi i familien gjør noe sammen. Jeg har faktisk vært ganske flink å besøkt Anders og Annika i det siste. Det er så flott at jeg får muligheten til å se Anna vokse. Hun blir bare skjønnere og skjønnere for hver gang jeg ser henne! Snuppa mi i dåpen hennes :) Snakkes

øyesminke å røde lår!

Sorry for at jeg ikke har blogget noe i dag, jeg har bare rett og slett ikke orket. Har heller ikke kjent antydninger til blogglyst heller, så jeg gadd ikke. Jeg har helt seriøst ingenting å blogge om og jeg har liksom "ikke hatt tid" i dag. Gårdagen fikk flott... Jan Petter og Alf bestemte seg for å bli med oss opp til Langfjellet. Jeg orker ikke å fortelle noe om hva som skjedde der, for det blir bare teit!
Når mamma hadde kommet å hentet oss, gikk vi å la oss. Tror aldri jeg har sovet så godt før. Så godt at jeg hadde glemt at Ole-Petter lå sammen med meg. Jeg skvatt skikkelig når jeg vokna. Faen jeg ble redd. 
Så i dag har vi bare daffa og tatt livet heeelt med ro, slik man skal når man har ferie. 
Jeg fikk forresten liv i mobilen min etter at den hadde tatt seg en svømmetur i dassen i Langfjellet! Så da sparte mamma de pengene. 
I kveld har jeg, Ole-Petter, Jan Petter og Alf vært til Daniel en tur. Vi så på han der sinnsyke karen på discovery(?) eller hva det nå enn heter. Da jeg gikk hjem holde føttene mine på å knekke sammen, her er et bilde av fargen på lårene mine etter å ha fått dregd av meg buksa:For den som ikke har skjønt det, er det ganske kaldt ute. 

Bilder av den elendige øyesminken min!:

Har faktisk ikke hatt på meg mascara i dag..Av en eller annen merkelig grunn

Bilder av øyesminken og pizza

I dag skal jeg og Ole-Petter på fest i Langfjellet.  Tror Alf og Jan Petter skulle være med. Jeg gleder meg! Jeg ordner meg alltid i gooood tid før vi skal dra, for da slipper jeg å høre at "jenter er så treige på badet". Jeg tenke jeg skulle vise dere noen bilder av øyensminken min.Det første bildet er uten mascara og det andre med. NO SHIT.
Dette er hva jeg brukte:Sinnsykt dårlig bilde, men tror alt fås kjøpt på HM.

Men nå kommer kjæresten. Snakkes
Forresten hadde vi pizza til middag. Det var det som var ment med overskriften!

fuck ferie

Dette blir ikke et ordentlig innlegg, siden jeg ikke er i humør akkurat nå. Å nei, jeg vil ikke snakke om det. Natta
Forresten bildene er tatt nettopp , i min emostund! Har forresten ikke lyst på ferie, så ha en jevla fuckings flott påske.

Piercing i navelen? Jeg har et tips mot betennelse

For den som ikke visste det, har jeg piercing i navlen. Og i begynnelsen var jeg sinnsykt plaget med betennelse. Men etterhvert fant jeg ut at jeg kunne prøve sånn der IBUX salve, siden det sto på pakningen at den hjalp mot betennelse. Jeg bare smurte litt salve der det var betennelse i 2 dager. Jeg gjorde dette før jeg gikk å la meg. Å den var seriøst helt borte etter 3 dager! Det er så sinnsykt vont å ha betennelse å dette er et av de bedre tipsene!
Men jeg vet ikke om det er jeg som er jevlig idiot som ikke visste at det gikk ann å gjøre det, eller om det var jeg som var smart å kom på dette? Jeg vil gjerne høre din mening :)Den til venstre er min og den til høyre er Sandra sin. Som hun nettopp har tatt ut. Fuck you .... Snakkes :)

jeg er den lateste jeg kjenner

I dag tenkte jeg at jeg skulle være skikkelig flink og alt mulig. Jeg fant ut at jeg skulle ta med kameraet med på skolen, siden det var siste dagen før påske og jeg kunne ta bilder av bla. pengene vi fikk inn på loddsalget, kakene som var premie, påskeegget med godter i og mye mer. Jeg hadde flere muligheter til å gå å hente kameraet men jeg gjorde det ikke. Så vi har tel alle lodd pengene, og fikk inn over 11000 til klasseturen vi skal på 31mai til 3juni. Så nå har vi over 60000 på kontoen vår. Masjipankakene vi hadde som premier så sinnsykt god ut. Ja jeg vet jeg skulle hatt bilde av de, men jeg har ikke det. Jeg skulle også ha hatt en selv. tihi.
Vi hadde jo også sånn påskeeggjakt. Det var litt lame.... sorry
Læreren vår + halve klassen satt bare å venta på at de andre i klassen skulle hente egget, men spørsmålene var jo så fucka at de selfølgelig ikke klarte å finne det. Da måtte de spørre de som hadde hatt anvaret for eggene, hvor vårt egg var. Den lå under pulten til rektor...
Det som faktisk var litt bra med egget var at i går var godteriet fra Rema eller Prix eller noe, i stedet for Europris.
FAEN, jeg er så sinnsykt sint på meg selv for at jeg ikke klarte å få ræva opp fra stolen for å hente det helvettes kameraet. Jeg måå være den lateste både du og jeg kjenner. no dubt.
Men nå er det heldigvis påske, og skal få prøvd å tatt noen bilder som jeg kan poste.
Jeg tror jeg har lært nå.

Forresten så skal vi ha reker til middag! GLEDER MEG SYKT!
Jeg kjenner jeg får vann i munnen.Forresten så drar kjæresten på hytta i dag, så jeg blir alene :(
Du må gjerne si i fra om du vil finne på noe sammen med meg.
(Altså det hadde vært en fordel om du hadde bodd på Mo) Snakkes

Pizza, kvikklunsj å soving

Ja, i dag har jeg faktisk ikke gjort en dritt. Eller, jeg og Ole-Petter dro hjem til han etter skolen (noe som vi gjør hver dag). Vi, eller han stekte pizza, så vi satt å spiste pizza å så top model canada ellernoe. Etter det, la vi oss for å sove og vokna i halv 6 tiden. Da fikk jeg mamma til å komme å hente meg. Interessant hva? nei...

Forresten så går det heller ikke så bra med oppgaven min om Nesbø. Jeg skal ikke gå nermere inn på det nå.

Vi har sånn der "påskeeggjakt" i morgen i siste time. Da møtes alle klassene i gymsalen og stiller seg ved siden av den læreren vi skulle hatt den timen. Så får vi utdelt et ark med et spørsmål på og 3 svaralternativer. Så er det meningen å finnet egget å spise godteret som er inni (no shit).
Jeg husker i fjor, alle i klassen ble steingærne da de så alt godteriet og hamstret nevene fulle av alt mulig for å være sikker på at de skulle få. Det som var så morsomt var det at det ble en del godter igjen, å da var det plutselig ingen som klarte på meir. HAHA

Seinere i dag (nermere bestemt halv 8), skal jeg og mamma ned på arbeidet hennes for å veksle alle loddpengene, slik at vi slipper alle 50øringene og 1kroningene. Så i morgen på skolen får jeg, Sandra og Sunniva en ganske morsom jobb å telle alle pengene og trekke vinnerne av loddsalget.Nesten det samme bildet som under her, jeg vet

Faen ta alt som har med Jo Nesbø å gjøre

Overskriften var litt drøy. Jeg har sittet her i flere timer å arbeidet med den faens oppgaven om Jo Nesbøs krimroman, snømannen. Jeg kommer ikke noe lengre.
Så siden jeg allerede har bestem meg for å drite i det, er kjæresten på vei oppover, slik at jeg slipper å tenke noe mer på det.
Har forresten glemt å fortalt at vi har fått tilbake noen prøver i dag.
Historie: 5+
Naturfag: 4+
Fremføring: 5-

Jeg er sinnsykt fornøyd. Spesielt  naturfagen, for er det noe jeg virkelig synes er vanskelig, så er det naturfag.  Historieprøvene og alle de andre samfunnsfagprøvene er bare jalla, så jeg prøver ikke å bry meg så veldig om de karakterene, uansett hvor høg den er.

Må forresten bare si at jeg anbefaler den boka på det sterkeste. Jeg leser egentlig ikke bøker, men den er sykt bra. Kanskje litt dumt å ligge på stranda i Tyrkia å lese om snømenn, men det var det jeg gjorde i sommerferien. Dårlig kombinasjon, og jeg hadde vansker for å se forran meg alle de kalde å mørke tingene har beskrev, når jeg lå å svetta på en solseng i over 40 grader!Der hadde jeg vist lagt fra meg boka!  Snakkes

Treig dag og lekser!

Dette har vært en ganskje kjedelig dag.. Jeg syns skoledagene går så sinnsykt sakte. I dag var det såvidt jeg klarte å krangle meg opp av senga. Og siden vi skulle ha gym (styrketrening) i første time, måtte jeg legge meg i badekaret. For å vaske håret mitt, og for å fjerne skogen på leggene.

Senere i dag har jeg satt av dagen til norskfordypningsoppgaven som skal være ferdig på fredag. Den har jeg dessverre ikke fått bynt på enda. Så jeg tviler sterkt på at jeg blir ferdig til fredag, så jeg får bare godsnakke litt med Bjørn, så jeg får bli ferdig til etter påskeferien (SOM JEG GLEDER MEG NOE SINNSYKT TIL)
Okei, jeg skal slutte. For jeg vet at skole interesserer dere midt i, ja.

Gleder meg faktisk allerede til paradise! Snakkes senere.

Sykt mange bilder fra turdagen

Siden det ble tatt sinnsykt mange bilder i dag, har jeg tenkt å legge ut mange og. Det er vel stort sett Ole-Petter som har tatt alle bildene. Her er de:

Her har vi akkurat fått på oss alt utstyret og var klar til å kave oss bortover til barnebakken!

Jeg så ut som en snau mann ....
Sjekk gullfargen på øynene mine. De er ikke redigerte!
Dette ble mye, mye mer bilder enn jeg hadde trodd .. Jaja
Bilder fra gårdagen, mens bildene fra dagen kommer litt senere

Jeg var jo til Onkel Anders, Annika, Marthe og Anna i går. Her er noen bilder av verdens skjønneste lille jente ... og meg.Hun er bare til å spise opp. Hun gråter ikke, hun er så sinnsykt snill! Hun sitter helt i ro i fanget ditt når du holder henne, og smilet hennes er til å besvime av!
Men nå er det middag, så bildene fra skidagen, kommer etter middagen! Snakkes

Hjemme fra tur, bilderedigering og veldig sulten

Nå begynner det  å bli en time siden jeg kom hjem fra Skillevollen(?).  Siden jeg ikke var hjemme i går, så måtte jeg jo selvfølgelig inn på tv3.no og se gårdagens paradise hotel-episode! Den var noe sinnsykt kjip! Jeg ble sinnsykt lei meg da Stine-Marie fikk alle hjertene(?). Det er faktisk den jenta jeg digger mest der inne. Synes forresten at Victoria, eller nei, jeg skal ikke si det. Men kan si at det ikke er positivt! Torbjørn er den jeg har "holdt med" helt siden dag 1, men jeg syntes han fortjente å dra når han oppførte seg som han gjorde. Flere som er enige? Eller uenig?

Har også hatt en sinnsykt morsom, lang og kald dag.
Holder på å redigere bildene fra turen, så jeg kommer til å legge ut noen når jeg er ferdig, så dere får bare vente : D
Dette ble et kort innlegg, men det kommer et bedre i kveld, så det er bare å vente!

Håper vi skal ha noe godt til middag i dag, nå kan jeg snart lukte at magen rumler, å da begynner det å bli ille! Snakkes :)Ja, bildet er tatt fra turen, hvis du lurte.

Klikk og musikktips

Okei, siden det var noe som klikka i går, fikk jeg ikke lagt ut alle sangene. Jeg vet ærlig talt ikke om det er blogg.no eller om det er pc'n min.. Men her kommer resten:David guetta ft. Kid cudi - memories

 Jack's mannequin - kill the messenger

  John mayer - who says

 


Kanskje ikke så veldig mange. Men det er noen kjempe brae sanger!
Nå sitter jeg bare å sulter ihjel. Middagen er vel forhåpentligvis ferdig. Vi skulle vist ha fisk. Off..

Senere i dag blir det vel lekser, før jeg og mamma drar til butikken og handler inn til turen i morgen.
Etter det blir det en tur til onkel Anders og Annika, Marthe og Anna Linnea. Siden jeg tok alle bildene i barndåpen til Anna, skulle Annika finne ut hvilke bilder hun skulle bruke på takkekortene. Så hvis jeg husker kameraet mitt når jeg drar er jeg sikret. Jeg skulle tilogmed få kake. Jeg er så heldig.
Etter det, drar jeg til Besta og Beste og sover der i natt! Da blir det honningfellen for alle penga! Neida.
Jeg er så sinnsykt trøtt, så jeg satser på å legge meg når det er ferdig.

Så nå blir jeg nødt til å pakke resten til i kveld og i morgen. Snakkes!

Å siden blogg.no hater meg så blir det ingen bilder i dette innlegget. Tro meg, jeg tror dette er 6 eller 7 gangen jeg prøver. SÅ NÅ SKAL JEG PRØVE Å POSTE DET!

Noe av musikken jeg hører på for tiden.

Lady gaga ft. beyonce - telephone
Unnskyld for at jeg ikke bruker den
ordentlige musikkvideoen, den er
bare så sinnsykt lang.

Rihanna - rude boy

DJ Antoine - This Time (Klaas Remix)

Jay sean - war

 Akon - nosy neighbour

 

øving og lovehearts

Nå sitter jeg og å spiser lovehearts. Jeg liker bare de hvite og de gule. Men det var ikke det jeg skulle si. Det jeg skulle si var at resten av kvelden min kommer til å gå til geografiøving.. Vi har nemlig prøve i 2 kapittel i morgen i første time, så da må man jo bruke søndagskvelden til å øve. Flott.
Kjæresten min dro forresten nettopp hjem. Jeg har også nettopp lagt inn resten av sangene på ipoden min, så nå har jeg faktisk 983 sanger, tro det eller ei. Det værste er at jeg faktisk hører på alle. Eller nesten alle.

Forresten, jeg har lagt merke til at alle er starten med "utfordringer" og slikt. Jeg synes det er blitt en stygg trend. Jeg bruker å se på noen av dem, og vurderte en stund om jeg også skulle begynne med det, men jeg tror svaret kommer til å bli nei. Ikke faen om jeg har tenkt å drikke rått egg, tran og kaviar. Må innrømme at jeg missunner for som klarer å gjøre det. En av dem som er syk på dette er www.hanssen95.blogg.no. Besøk henne, og sjekk ut videoene hennes!fin hæ?

Diverse bilder fra helga

Katta i sekken. Neida jeg mener Mina i klesskapet mitt. Det er favoritt plassen hans!
2 sløve puser! Katta er seriøs mens Ole-Petter har migrene og prøver å sove.
Dette bildet skulle egentlig være med i det andre innlegget, siden det er tatt like etter jeg var ferdig med snøen.
Øyet mitt ser egentlig litt rødt ut. Tøfft
Verdens beste Ole-Petter <3

outfit, snømoking og slalom

I dag har jeg faktisk gjort mye, faktisk....  Jeg vokna i 10 tiden og lasta ned et spill en plass, husker ikke hvor. Det het noe med New York. Orker ikke å forklare. FAEN, jaja, det der ble bare tull, over til den sportye delen. Jeg var faktisk ute å moket(?) snø. Det var tungt :( Jeg fikk heldigvis ikke vannblemmer i hendene (noe som jeg ellers bruker å få når jeg gjør det).  Har faktisk også et bilde av outfiten min i dag! HEAHE, ikke le ..Slik så jeg altå ut når jeg dro ut i snøen. Håper virkelig at naboene ikke så meg. Hadde verken ordna håret eller sminka meg.  De må tro jeg er stein gærn. Rosa kosebukse fra HM. Det er forresten pappas jakke.

Som sakt hjalp jeg pappa med å få ned slaomutstyret. Men da vi hadde tatt ned alt, kom jeg på at utstyret mitt var i garasjen, så vi måtte ta alt opp igjen. Jeg har ikke brukt det, på sikkert 4 eller 5 år, og skoene og alt passer fortsatt, syyykt. Så nå blir det slalom på meg og sandra på tirsdag. Gleder meg! Barnebakken HERE WE COME!

slalom, snakkes

jeg tenkte jeg skulle skrive deeet innlegget, men nå må jeg hjelpe pappa med å få slalom utstyret ned fra loftet. Har "skidag" på tirsdag, så må jo sjekke om alt passer. snakkes om litt!I SNØEN ! sandra <3

slapp dag

Dette har vært en sykt slapp dag. Kjæresten lå her i natt, men for hjem en tur for noen timer siden. Etter det så jeg litt på tv og drakk en kopp nypete. Det er så sinnsykt godt! Rommet mitt ser forresten ut som et bomba horehus. Jeg tenkte jeg skulle hoppe i dusjen en tur. Fått fikset meg litt, siden jeg syns så synd i kjæresten min som må se meg slik.
Senere i kveld blir det film, popcorn og diverse sammen med verdens beste! Får se om jeg får tatt noen bilder senere i dag, så jeg får lagt noen ut.  Her er et bilde av meg og verdens beste i juletidene:Jeg har forresten verdens beste Sandra! Jeg kunne ikke tenkt meg noen andre, jentami<3
Kanskje ikke så saklig? men hun er jo best, så hva så?For nesten 1år siden :€

faen ta naturfag

Jeg har egentlig lyst til å få ut hvor sint jeg er på den jevla prøven vi har i naturfag i morgen, men jeg skal la være. Jeg skal heller tenke på at jeg fikk 6 på historie prøven om olje (Noe som 3/4 av klassen gjorde) og på 5+'en jeg fikk på mat og helseprosjektet mitt. Jeg er kjempe fornøyd!
Mamma holder på å bake boller, så til kvelds blir det nybakte boller og jordbær(?)te mens jeg ser paradise hotel. Er forhåpentligvis ferdig å øve til da, hvis ikke så driter jeg i resten for jeg skal se paradise!
Jeg startet forresten den avslutta skoledagen min med å selge lodd sammen med verdes beste Sandra på prix. Har bare 100 lodd igjen nå! Vi har vært sinnsykt flinke!
Jeg har desserre ingen nye bilder å legge ut, for kameraet har jeg liksom ikke brukt. Jeg aner egentlig ikke hvorfor.
Jaja, nå må jeg vel fortsette med mitt slik at jeg forhåpentligvis blir ferdig!
Bildet er tatt i februar, siden jeg ikke har noen nye bilder!

blogglyst hvor?

Jeg vil bare si dere at blogglysten min er nådd bunnen. Men jeg skal gjøre noen drastiske forsøk på å poste noen innlegg i uken. Men kan vel bare forsikre dere om at det ikke kommer så veeeldig mange denne uken, siden jeg har prøver hver dag resten av uka. Senere i dag skal jeg øve til Mat og Helseprøve, om fisk, kjøtt, hygiene og renhold. Haha, jeg må le av noen av spørsmålene, skulle tro vi var 4 år.Jeg skal også ligge til Besta i natt, noe som nå har blitt en tradisjon. Da skal jeg forhåpenligvis spise nybaktbrødskive med honning. Og appelsin når vi skal se ulykkesfuglen(?) eller noe. Her er noen bilder jeg tok i helga:Jeg likte fargene (a)Takkekortet mitt, som jeg gav ut etter jeg hadde hatt konfirmasjon. Legg merke til at jeg har sånn Kurt Nilsen tenner, bare på feil plass ...Hjemme til bestemor :)


hits