februar 2011

glatt ute & gu'baby

I dag etter skolen, bestemte jeg meg for å gå av på en busstopp før hovedbusstoppen i byen, slik at jeg kunne gå til arbeidet til Mamma. Jeg angret med en gang jeg så fortauet. Det var rett og slett blankis hele veien nedover. Jeg holdte på å gå på tryne hele veien bortover. Se så mye som var sandet.... Kjempe mye ... Kan love at det heller ikke ble mindre glatt av å gå i disse skoene. 

Det ble et lite "fake a smile" mens jeg prøve å holde balansen. 


Fotballtreninga gikk overranskende bra til tross for dårlig kondis og slim i halsen. Det var ordentlig godt å få rørt seg litt igjen.

Etter jeg var ferdig der, kom Mamma og henta meg, vi dro hjem, jeg tok meg en lang varm dusj, og ble kjørt oppover til Sandra og Mathias, og der har vi vært siden. 
Det er så godt å være i lamme bestevenninna mi! Det er så rart å ikke se henne hver dag lenger. Men vi er å besøker hverandre annen hver dag, så det går greit.

Det er så godt å få se gu'babyen min vokse. Bli større. Han er forresten 4 måneder i dag, og tiden etter han ble født har både gått fort og sakte. Selv synes jeg ikke han forandrer seg for hver gang jeg ser han (siden vi møtes annenhver dag, som sagt) Men når jeg ser gjennom bildene jeg har tatt, må jeg innrømme at han har.
Gullet <3


(Bildet er ikke tatt i dag)Nei nå går jeg å legger meg :)

- Marthejh

Slik ser jeg ut i dag / outfit

Jeg tenkte jeg skulle begynne med noe nytt. Ta noen bilder med en gang jeg går ut døra hjemme, slik at jeg har noe å blogge om, dere får se hva jeg har på meg og hvordan jeg rett og slett ser ut hver dag. 

Altså, såfremst jeg ikke har samme jakke og nesten likkens bukse på meg hver dag, for det kan bli veldig kjedelig!

Så slik ser jeg altså ut i dag:


Jakke - Bekken&Strøm
Bukse - kjøpt i Tyrkia faktisk
Sko - kjøpt i Bodø

Kjempefin sekk forresten...

Jakken er forresten ny :)
Var ikke så dumt med det norske flagget i dag! Marit Bjørgen <3

scrapbook

Jeg tenkte jeg skulle poste dette innlegget i går, men siden jeg skrev nok innlegg i går, bestemte jeg meg for å gjemme det til i dag. 

Jeg satt å leste i en bok mamma (og pappa) hadde lagt til meg i anledning min konfirmasjon i gårkveld. Tenkte jeg skulle dele noen av bildene som var inni den. Slik ser den ut utpå. Nærbilde av bildet på forsiden

Jeg og bestefar på ski, det øverste bildet
Jeg som har fått ny sykkel, det nederste bildet

Karneval, bursdag og 17 mai

Jaaa, skal ikke si noe om dårlig hårdag

Helt klart best! <3

Dete var jo bare et fåtall av bildene som finnes i boka. Jeg tenkte bare jeg skulle vise dere noen :)


- Marthejh

dagen

Hei og hååå. 
Jeg er faktisk ganske glad i dag.
Jeg stod opp, hadde god tid, dusja, sminka meg, tok i øreproppene, satte meg på bussen å havnet her på skolen.
I norsktimene hadde vi rollespill der vi skulle ta for oss ei jobbintervju. Veldig vanskelig faktisk!
Fikk faktisk tilbake rapporten i norsk, fikk 5- :)

I naturfagen hadde vi faktisk fremføring. Det gikk helt sinnsykt bra! Jeg var så ikke forberett engang! Det føltes sykt bra. Det er faktisk ikke noe problem å få en samlet karakter i gruppa, for vi var sinnsykt flinke.

I kveld venter fotballtrening. Denne gangen skal jeg huske å ha nok klær på meg!

Nå skal jeg kose meg med en appelsin jeg kjøpte i stad. 

- Marthejh

søndagsfilmen

Nå skal jeg legge meg sammen med kjæresten og se søndagsfilmen, music and lyrics. 
Håper den er bra :)

Håper også at morgendagen blir grei, og at naturfagfremføringen går greit.

Godnatt, så snakkes vi i morgen :)- Marthejh

hjemmelagt pizza

Åh, jeg var så heldig at jeg fikk servert hjemmelagt pizza til middag/kveldsmat. Det smakte helt sinnsykt godt! 


ÅH COLA <3

- Marthejh

mannearbeid

I dag har jeg faktisk gjort manneting. Husker dere jeg fortalte på valentinsdagen at klesskapet mitt gikk til helvette? 
Ja, i dag har jeg montert 1/3 av de nye hyllene jeg skal ha inni det gamle. Jeg er virkelig mann! 

Slik så det ut før :


Ja, jeg er en liten fargeklatt
Dette skulle jeg da sette sammen... forresten, drit i det enormt grusomme gulvet...Jeg fikk til !!!!! FLINKHar tatt det i bruk allerede jeg :)Haha

- Marthejh

bed head-oholiker

Jeg har faktisk helt glemt bort å fortelle det, men jeg har kjøpt meg en ny hårspray. Ble så lei av lukta av den gamle. (den gule got2be) Så jeg bestemte meg for å prøve en ny. Og jeg som er så glad i alle produktene til bed head, så hvorfor ikke prøve en derfra da? Så jeg bestemte meg for det. Her er den: 

Som sagt elsker jeg de andre produktene derfra, bare se: 

Catwalk er heller ikke så værst. 

- Marthejh

en våt fornøyelse

Jaa. Siden jeg verken hadde min pc eller minnepenn, måtte dette innlegget vente til i dag, hvis jeg hadde tenkt å ha bildene med. I går, da vi skulle sparke nedover til kjæresten, gikk det veldig dårlig. Til tross for at det var sandet på veien, var det noe helt sinnsykt glatt, og det var ikke noe problem å få en helvettes fart på sparken. 

Siden vi skulle på butikken og sparken var litt våt, ville jeg ikke sitte, siden jeg også hadde grå bukse på meg. Så derfor skulle jeg stå bakom Ole-Petter å holde meg fast i sekken han hadde på ryggen. 
Da vi kom til Englibakken, gikk alt dårlig. Den bakken er ganske bratt og lang, og du får veldig stor fart der, både med spark og sykkel ... 
Ole mista litt kontrollen på sparken og kjørte litt vinglete. Dette gikk jo utover meg, som klarte å miste taket i sekken og sklei bortover på den våte og sandete isen. Ja, jeg ble våt .... Så jeg ble ikke med på butikken likevell. - Marthejh

god morgen

Hei allesammen. 
Akkurat nå sitter jeg alene hos kjæresten mens han er på arbeid. Jeg skal snart opp å lage meg noe å spise tror jeg.
Kjæresten dro på arbeid klokken 8, og jeg var faktisk også våken da, og vurderte også å stå opp, men det gjorde jeg altså ikke.

Senere i dag når kjæresten kommer hjem igjen, drar vi sikkert oppover til meg igjen.
Jeg MÅ gjøre ferdig naturfag-fremføringen i dag, som skal fremføres i morgen. Vi hadde 2 naturfagtimer på å gjøre den ferdig å han var ikke tilstede noen av timene. Siden dette er en stor og krevende oppgave er jeg usikker på hvordan det blir å gå, siden ingen i klassen har prioritert den de her dagene (vi hadde jo det prosjektet, matteprøven og nå naturfagfremføringen).

Har også planer om å se søndagsfilmen, den så ordentlig koselig ut. Tror faktisk jeg har sett deler av den før.

Ha en fin dag :)
Et helt tilfeldig bilde fra pcn til kjæresten :)


- Marthejh

spotify sa du?

Tenkte faktisk jeg skulle dele noe med dere. Dere skjønner, jeg er ordentlig stolt akkurat nå. Jeg har aldri vært noe spotify-gud, og har aldri egentlig sjønt meg på det. Jeg trykket "stjerne" på de sangene jeg hørte på og ferdig med det. Slik har det vært i alle år. 
Jeg brukte å lese bloggen til noen før,( hvem det var, er ikke nøye) og jeg rett og slett digga jenta og musikksmaken hennes. Jeg kom over spotifylista hennes, og jeg ville jo ha alle sangene hennes. Jeg visste ikke annen råd enn å trykke "stjerne" på alle de 700 sangene hennes. Ja jeg brukte nesten 3 dager på det.
Så vil jeg fortelle at jeg har lært meg å trykke "subscribe". Men det jeg virkelig skulle fortelle er at jeg har lagd meg en egen spilleliste i dag! I stedet for "stjernene" mine. Det føltes godt! 

Ikke tro jeg er helt brød i hodet. Jeg har bare aldri kunnet med spotify, og ingen har lært meg det. Så derfor var jeg helt blank.

Dere må bare legge igjen spotify-lista deres igjen som en kommentar, det er bare koselig.Dette er noen av de sangene jeg hører på. 

- Marthejh

bestevenninne og gu'baby

Jeg tenkte jeg skulle begynne med å beklage for sein blogging i dag. 
Jeg voknet i halv 11 tiden, stod opp til dekket frokostbord. Siden jeg skulle få besøk mellom 12:00 - 13:00, så bestemte jeg meg for å hoppe i dusjen. Der fikk jeg skrubba hele huden, og vaska meg. Ah, jeg har aldri noe lyst å gå ut av dusjen.  

Etter det, hjalp mamma meg med å rense huden min og smøre meg inn i noe greier med A og C-vitamin. 

Ikke lenge etter kom Sandra og Mathias. 
Mathias var fortsatt litt syk, og sov en liten time kanskje. 

aaaaaw gullet <3

Okei, som sagt var jeg nettopp kommet ut av dusjen, hadde vått hår og null sminke. Sjekk sovestillinga <3

Trøttingen <3
Dette fikk Sandra servert mens hun var her :)  (dette er min mat da, men hun hadde det samme)
VAKKER
SNUPPA <3
Gullgutten <3Godgutta <3Tihi <3

De var her fra halv 1 til klokken var halv 5-5 :)Vet enda ikke hva resten av kvelden bringer :) 

- Marthejh

leggetid og planer for morgendagen

Nei altså, nå tror jeg det er natt for min del. Etter at jeg fikk en sinnsykt stressende morgen, har jeg vært trøtt hele dagen, så hvorfor ikke bare legge seg? Det er jo ikke vits å være oppe når jeg har fått lite søvn i det siste uansett. 
Jeg må uansett være opplagt til i morgen formiddag, for da får jeg nemlig besøk av Sandra og Mathias. Tihiiii.  

Hva skal dere gjøre fornoe morsomt i morgen? :)Dette skrev jeg faktisk på korsryggen til Ole-Petter bare noen få måneder etter vi ble sammen. Kos <3

- Marthejh

forsov meg

Jeg forsov meg bigtime i før i dag. Jeg hadde tydeligvis glemt å ha på alarm. Ole begynte å riste i meg, så sier han "Du,du, veit du ka klokka e?" , "neeeeei", kom det fra meg, som nettopp vokna fra min dype søvn. "Den e 8" fortalte han meg. "FAAAAAEN" jeg reiv av meg teppenet, sleit på meg boksa, sprang på badet og tok toalettmappa i hånda, pakket den i sekken og sprang til busstoppen. Det er slik at man må spinge til busstoppen når klokken er 3minutter over 8. Så vi hadde akkurat 3 minutter på å kle på oss, sminke meg, og alt det andre som skal gjøres før man drar til skolen. 

Da jeg kom på skolen fant jeg ut at jeg hadde glemt øreproppene mine hjemme......

Vi hadde også matteprøve de to første timene, og det gikk også ræva. Det er synd å si det, men det gikk ordentlig dårlig.  

Ellers har dagen vært ganske grei. Akkurat nå sitter jeg å ser på noe tull på disney channel.
Tror nesten jeg må sjekke om det er noe å se på, på tv i kveld.

Ha en fin kveld allesammen :)Dette er forresten meg og Anna Linnea på julaften i fjor.

- Marthejh

"barnevakt" for lille Anna Linnea

Etter mye svette, lite søvn, hardt arbeid, dårlig tid, fikk jeg endelig levert inn prosjektet mitt halv 2 på torsdag. Jeg tror det ble ganske bra, det ble tilslutt 16 sider, så det BØR være bra. 

Det var frivillig å komme på skolen i på torsdag og, men alle måtte komme å levere. Vi hadde det så koselig sammen både på tirsdag og onsdag at det var ikke noe tvil om at jeg skulle på skolen på torsdag eller ikke, selv om jeg hadde har tidenes våken-natt.  Jeg var egentlig ikke noe trøtt på skolen, men jeg var virkelig overtrøtt. Jeg lo av alt! Det var absolutt ikke noe å klage over. Du tenker kanskje "Hvorfor er det første bildet så uklart?" , jo det skal jeg fortelle dere, det er fordi jeg ikke klarte å holde mobilen min i ro mens jeg skulle ta bilde. Connie sa "Nei, faen, det smaka løk av vaffelkaka" og det var jo da hysterisk morsomt akkurat da. Btw, vaffelkaka var kjempegod!Klokken 12 hjalp jeg egentlig Katinka mest med hennes oppgave siden hun var så frustrert og oppgitt. Hun hadde problemer med å skrive og forskjellig, og jeg var jo uansett neste ferdig, så jeg så ikke noe problem å hjelpe henne litt. 
Jeg hadde heldigvis bare 3 "overskrifter" og skrive til på hele skoledagen. Men jeg brukte faktisk 5 timer på å skrive det ferdig. 

Som sagt var jeg ikke noe trøtt på skolen, men da jeg kom hjem og hadde spist middag, kjente jeg at jeg ble mer og meg trøtt, og jeg sovna plutselig av på sofaen. Det er derfor det ikke ble noen innlegg på torsdag. 

Etter jeg hadde voknet, dro jeg nedover til Onkelen min, der jeg hadde lovt Besta at jeg skulle komme å besøke henne mens hun satte barnevakt for søskenbarnet mitt Anna på snart 1 og et halvt år. 

Siden vi så og si aldri møtes synes hun alltid det er så ekkelt og skummelt i begynnelsen. Jeg tror hun er litt redd meg :( 
Men etter vi fikk leka og tulla litt sammen, gikk det bra. 

Tror han synes det var litt kjedelig. Men så er han litt kjedelig, så jeg tror det gikk braÅh snuppami, du er så sinnsykt skjønn!

Men nå skal jeg forte meg og poste innlegget slik at jeg slipper og skrive det enda en gang........ tror blogg.no er litt klikka ?

- Marthejh

Sandra pluss baby

Som sagt hadde jeg besøk av Sandra og Mathias, men i det innlegget fikk jeg verken tid til å redigere bildene, eller å poste de. Da var virkelig skolearbeidet førsteprioritert. Vi mata Mathias med grøt å sviskegrøt, så hvis dere legger merke til de brune flekkene på boddyen hans, så er det bare sviskegrøt. Her er bildene som skulle vært her på onsdag: 


- Marthejh

grandiosa hjemmelaget

Siden det har blitt veldig lite blogging i det siste, har det hatt sine grunner. Nå skal jeg prøve så godt jeg kan å holde dere oppdatert på hva som har skjedd de siste dagene. Haha, ikke få opp forventningene deres, det har ikke skjedd noe dramatisk akkurat. 

På onsdagskvelden mens jeg var så alt for godt i gang med skrivingen (nei, jeg fikk ikke opp farta før klokka ble 1), hadde Pappa lagt sånn ny grandiosa hjemmelaget til oss. Skal innrømme at det er den beste grandiosaen som er laget. Men jeg synes ikke den var så veldig god egentlig. Bunnen var veldig god. Den var veldig "hjemmelaget". Men jeg synes tomatsausen smaket sukker.. Men altså, det er min mening :)


- Marthejh

Bildeutfordring

Post et bilde der du føler at du er deg selv
Post et bilde fra en tid du savnerPost et bilde fra en tid du ikke savnerPost et bilde der du er sammen med noen du er glad i


 

Post et bilde som viser hvordan du vil ha det hver dag


 

Post et bilde som viser noe som er typisk degPost et bilde av noen som betyr mer for deg enn de trorPost et bilde av en person som alltid får deg til å smilePost et bilde av deg selv for 2 år siden


Hahaha, bra redigering hva?

- Marthejh

Nå går jeg å legger meg. Skal opp om 4 timer uansett

Nå går kjempe, kjempe, kjempeflinke Marthe å legger seg. Etter mye stress, jobbing, slit og skriving, ble jeg endelig ferdig med prosjektet. Nei, det ble jeg ikke. Jeg ble litt over halvferdig, så jeg ber på mine knær om at jeg får til å skrive ferdig resten i morgen på skolen. 
Men etter 4 kopper kaffe og flott musikk, har trøttheten tatt over kroppen min, og jeg kjenner det skal bli godt med 4 timer søvn, før jeg skal opp på skolen igjen. Hehe.  

Håper jeg ikke vekker kjæresten som ligger å sover når jeg går inn.

Bildet er snart 2år gammelt <3


- Marthejh

kaffe og annet godt

Nå har jeg nettopp hatt kjempekoselig besøk av Sandra og Mathias. Mathiasgullet var dessverre syk i dag. Han hadde visst kasta opp før de kom og lignende og han nøys noe forferdelig mens de var her. Jeg blir i så godt humør når de er her, og jeg fikk tankene bort fra prosjektet (som jeg faktisk ikke har åpnet siden jeg kom hjem). Vi tok masse bilder, men det får dessverre vente til i morgen eller noe, for nå begynner jeg å bli veldig stressa.

Jeg har nettopp tømt min andre kaffekopp og skal snart å gå lage meg en ny. Og gå på do også kjenner jeg, selv om jeg nettopp var. Kaffe altså...  Jeg kjenner egentlig at jeg er veldig trøtt, men kanskje jeg innser at jeg må begynne å stå på litt når det gjelder skriving, slik at jeg faktisk får det ferdig i tide. 

Men nå skal jeg krysse bort alt som heter blogg.no, facebook, youtube og eztv, og bare konsentrere meg om oppgaven. Kan hende det blir et lite innlegg senere en gang.Meg og Mamma på 17 mai for 2 år siden :)

- Marthejh

0 skriving

Etter jeg var hos tannlegen, bestemte jeg meg for å dra bortover til skolen for å prøve å få gjort noe av prosjektet, siden jeg ikke fikk gjort noe i gårkveld. Men jeg fikk faktisk ikke gjort så mye på skolen heller og, med tanke på at jeg var der fra halv 10 til klokken 3. Så derfor har jeg funnet ut at hvis jeg skal få ferdig dette til i morgen klokken 16:00, må jeg være oppe i natt for å skrive. Jeg har nettopp sovet en liten time og har tenkt å drikke utallige kopper kaffe utover kvelden. 

Snart kommer Sandra og Mathias hit. Gleder meg <3- Marthejh

ikke så positivt tannlegebesøk

Jeg bestemte meg for å sove lenge i morges, og stod faktisk opp halv 9. Da hadde jeg litt over en halv time å ordne meg på. Gikk fint det. Etter å ha sminka meg og forskjellig, kom Mamma og henta meg og vi dro nedover til tannlegen.
Jeg hadde fått akuttime der, siden jeg har fått unormale smerter i den tanna som ikke ble operert. Fantastisk. Jeg har faktisk ikke vært plaget med den før, og nå, 3 uker etter den forrige operasjonen, blir jeg det? Når jeg var oppe i Bodø hos spesialisten, hadde jo hun åpna tannkjøttet og ha sett ut fra det at det gikk greit med den tannen og at det var en liten sjangs for at den også måtte opereres, men nå er sjangsen veldig stor.  Det er aldri gode nyheter når jeg er til tannlegen. Den bitskinna jeg også egentlig skulle begynne å bruke, skulle jeg bare glemme. Jeg fikk ikke lov å bruke den alikevel.  

Jeg sier bare en ting, ta vare på tennene deres! Hvis ikke kan jeg love at det kommer til å bli sinnsykt vondt og dyrt fremmover i livet ditt! Hør på en som har erfaring på det området!Jeg husker før da jeg brukte å være til tannlegen, jeg fikk alltid skryt over hvor rette tennene mine var og fikk ofte spørsmålet om jeg hadde brukt tannregulering, noe jeg ikke har. Er ikke noe slikt å høre lenger .....

Bildet er fra i fjorsommer. 

- Marthejh

CSI for life

Etter å ha fått skrevet ihvertfall 1 setning til, går jeg å legger meg i ren frustrasjon. I natt får jeg enten sove litt lenger, eller så må jeg opp til vanlig tid. Det finner jeg ut når alarmen ringer i morgen tidlig. Siden jeg skal til tannlegen kvart over 9 i morgen så blir det ikke noe skole før, siden jeg også har fri. 
Håper det ikke er noe feil med tanna mi..

Men nå skal jeg legge meg sammen med kjæresten og se CSI.hallaaaaa.. fra en av mine fjortisstider. 


- Marthejh

prosjekt fra helvette

Helvettes spiseforstyrrelser. Jeg har ennå ikke skrevet noe mer. Åhhh, jeg begynner å bli sinsykt stressa nå..
Dette prosjektet kommer til å gå til helvette.

Nå har jeg akkurat logget av facebook og skal prøve for 100gang å skrive noe.....
Jeg er så usikker på om jeg gjør det rett. Eller usikker på hvordan dette skal skrives å gjøres og alt mulig. ÅH

Faen

- Marthejh

venneforespørsler

Jeg har forresten lagt merke til at jeg har fått noen venneforespørsler i det siste, noe jeg synes jeg kjempe koselig. Jeg legger kunn til de bloggene som jeg bruker å være innom, men synes det var kjempeartig at fremmede villa ha meg som venn. Jeg følte meg nesten litt spesiell, og ble veldig glad. 

Så ikke vær redd for å sende venneforespørsler, altså hvis dere vil ha meg som venn. Noen av dere synes kanskje det er litt ekkelt å sende siden dere kanskje ikke kjenner meg, men det må dere ikke vær redde for, som sagt, det er bare koselig!  - Marthejh


nytt design

Som dere sikkert ser, har jeg enda litt på designet. Jeg har også fikset en ny header. Ikke fordi det trengtes, men fordi jeg ble så drit lei av det andre bildet. 
Jeg bytta også "overskriftsfarge" fra rosa/lilla til mørkeblå. Kanskje ikke den mest drastiske forandringen, men litt godt med en liten fiks. Halåååå

Gårdagens kos

Som sagt i gårkveld var formen helt elendig. Og sulten. Så jeg fikk kjæresten til å lage mat til meg og endte opp med chips og bernaisesaus. Snill ellerhva?Han fant virkelig det minste fatet. HahaJeg fikk litt syke godterier <3Enda litt mere sykegodter

Dette var bildene jeg ikke fikk vist dere i går, siden jeg ikke hadde minnepenna mi med meg, som jeg allerede har fortalt.Her er forresten et bilde av den fantastiske (pose)brownisen til Jeanett. 
Den var alletiders!

- Marthejh

søndagens "outfit"

Nå som jeg har fått tilbake kameraet mitt, hvorfor ikke bare poste "outfitbildene" fra søndagen. Det var jo egentlig ikke noe outfit, men noe må jeg jo kalle de. 

Jakke - bik bok
Vanlig basic t-skjorte - bik bok
dongeribukse - vero moda

en skoledag litt utenom det vanlige

Åh, jeg sier det bare, dagen i dag har vært sinnsykt lang. Vi har ikke gjort en dritt. 
Vi skulle begynne på et prosjekt i dag som gikk ut på at hele HS skulle ta for seg en funksjonshemning å skrive rundt 10 sider om det. Vi skulle få tirsdag,onsdag og torsdag til rådighet, og må levere inn oppgaven klokken 16:00 på torsdag. Vi måtte bare få godkjent den funksjonshemningen vi skulle skrive om, åsså fikk vi dra hjem hvis vi ville. Vi kan også arbeide hjemme på i morgen og på torsdag, bare vi leverer oppgaven inn til dem før fristen.

Jeg har da tenkt å skrive om spiseforstyrrelser. Det er jo ikke egentlig en funksjonshemning, men det var greit for denne gang.

Resten av dagen har jeg fått skrevet overskriftene og pittelitt av en innledning. Mye på en hel skoledag ellerhva? Tror vi går for "ellerhva".
Så da vil det si at jeg må jobbe ekstra hard i kveld og i morgen....

Ellers i dag har vi bare hørt på musikk og snakka.. Siden vi ca aldri hadde lærer heller, benytta vi oss fullt av det.
Vi gikk og tulla opp og ned mellom klasserommet og kantina og gjorde ingenting. Jeg hadde faktisk veldig dårligsamvittighet, men hver gang jeg skulle sette meg ned å få gjort noe, var det alltid noe morsommere å finne på.

Jeanett hadde faktisk også bakt brownies å tatt med, så det ble litt spising av det. Pluss at vi hadde besøk av Jens & Isak og store deler av dagen. Haha. Det gjorde ingenting, med tanke på at ingen av oss fikk gjort noenting uansett.


Jeg fikk forresten tilbake kameraet mitt i går, å måtte nesten ta det med meg på skolen for å få det hjem. 
Jeanett står for all fotograferingen, men jeg tok bildet av henne. Hei hei her er jeg. Marthe Hågensen til tjeneste!Mine kjære klassekamerater, bakerst har vi Lone og fremst sitter Karina.Kristin og Carina. Flotte jenter altså.Ida sitter borterst og Isak (går IF) fremst. VAKKERÅh Karina <3SKA EG SPRUT VATTN PÅ DEG?
Isak, Kristin og Carina. Jeanett!Kanskje jeg også skal fortelle at jeg har fått "akuttime" hos tannlegen i morgen klokken 09:15. 

- Marthejh

nattinatt

Jeg tenkte bare jeg skulle komme med et lite innlegg. Formen er helt elendig, så jeg går å legger meg nå. Har en snill kjæreste som har lagd mat til meg og forskjellig, skal ikke klage på han altså!
Det får kommer bilder og forskjellig i morgen, siden jeg ikke har minnepenna med meg (ikke at jeg hadde så mange bilder)
I morgen har jeg på følelsen at det kommer til å bli en utrolig slow dag. Jaja, vi får bare vente å se.

Dere får ha en god natt, og jeg håper dagen deres har vært betydelig mye bedre enn min.Jeg tror faktisk jeg er like trøtt nå som når dette bildet ble tatt for en stund siden. Hahahaha


- Marthejh

misslykket treningsøkt

Det ble som jeg hadde trodd. Når man sitter inne i full påkledning, altså uteklær, og fryser og har lyst til å sovne av, blir det ikke akkurat en vellykket treningsøkt. Jeg ankom Moheia i alt for lite klær. Hadde kunn en tynn treningstights og en treningsjakke under boblejakka. Jeg skalv og hakket tenner mens jeg prøvde for harde livet å jogge meg varm, men det til ingen nytte. Etter en halvtimes treningsøkt måtte jeg bare gi meg. Jeg måtte ringe Mamma for å få henne til å komme å hente meg, for jeg var sikker på at jeg ikke kom til å komme levende ut av det. 
Jeg fikk ihvertfall jogga for harde livet i en halv time. Jeg fortjener en applaus!!!

Helt siden jeg kom hjem har jeg faktisk ikke gjort annet enn å fryse. Jeg kjenner at det blir tidlig kveld på meg! 
Ikke nok med at dagen ble helt elendig, men jeg klarte ikke å fullføre treningen og i tillegg begynner jeg å bli syk.
En stor takk til deg, kjære Gud, for at du har gitt meg denne fantastiske dagen! AMEN.

Håper ikke morgendagen blir like elendig!Meg i syden når jeg var 9år. Skulle ønske jeg var i varmere strøk akkurat nå for jeg er dritt lei alt som heter vinter!!!!

- Marthejh

trening

Okei, det var visst fotballtrening i dag, UTE. Jeg som fryser rævva av meg allerede. Har funnet frem og tatt på meg alt av fotballklær og ser ut som en idiot her jeg sitter med lue og buff under et pledd i stua. Hadde mine planer om å gå/jogge hjem etter treningen. Får se hvordan det går og om det blir noe av. 
Har egentlig mest lyst til å sove, men må man på trening så må man.

Etter treninga blir det vel en lang varm dusj og så må jeg pakke, siden vi skulle ligge der nede i natt. Det blir godt. Kan sove lenge og bli kjørt til skolen.Ungdomsskola <3

- Marthejh

my fucked up day, i detaljer

Hei å håå. Jeg kan jo begynne med å fortelle at dagen min i dag har vært helt ræva. Den har sugd bigtime. Alt startet med at jeg nesten forsov meg. Jeg stod opp å fant ut at jeg ikke hadde lagt frem de klærne jeg skulle ha på meg (det er noe jeg MÅ gjøre hver kveld).  Så det brukte jeg lang tid på. Da jeg endelig skulle begynne å sminke meg brukte jeg alt for kort tid, slik at jeg måte vente lenge før jeg skulle gå til bussen... 

Så fant jeg ut at jeg hadde mistet busskortet mitt. Jeg lette hele rommet, hele sekken, alle lommene på sekken, jeg sjekka til og med pennalet mitt. Men det var ikke å finne noen steder. Jeg dreit i hele busskortet å bestemte meg for å gå til busstoppen. Da bussen kom å jeg skulle finne på en god unnskyldning, ble det bare "Jeg har mista busskortet mitt" og bussjåføren ble ikke så veldig blid. Han påstod jeg måtte betale men jeg bare nekta. Tilslutt sa han at det fikk gå for denne gang, men neste gang måtte jeg betale. 

Så var alle setene i bussen opptatte og vi måtte sitte bakerst i bussen. Det var jo egentlig ikke krise, men etter alt det negative jeg opplevde ble alt bare ræva. 

Så har jeg gått rundt å vært sulten hele dagen, og det var bare stygg mat i kantina. Jeg fikk nesten ikke gjort noe i timene i dag.

(Jeg fant heldigvis busskortet mitt i matteboka)

Så når jeg skulle av bussen, kunne ikke bussen stoppe på den busstoppen jeg skulle av på, siden politiet stod der og hadde bilbeltekontroll, så jeg måtte gå helt fra byen. 

Så når jeg skulle ta sol (okei dere skjønner, jeg måtte betale taxien på fredagen fra skola og til byen, og jeg tok det som en selvfølge at jeg skulle få pengene de var skyldig meg, tilbake i dag, men det gjorde jeg ikke) så hadde jeg ikke nok penger.  Jeg tenkte jeg skulle ta en halvtime, men det ble bare nok til 15 minutter. 
Ikke verdens under gang det heller, men jeg tok meg veldig nær av det, siden resten av dagen hadde vært elendig.

Når jeg da hadde fått på meg alle klærne igjen, så jeg at jeg var forsinket. Klokken var 14.50 og jeg skulle være på arbeidet til Mamma om bare 10 minutter, ( tar 15 å gå) så da fikk jeg ikke tid til å gå på do. Jeg som måtte så fryktelig tisse. Så da sprang jeg da, tissatrengt og jævlig nedover til Bekken og Strøm. Faens fittedag....

Så vet jeg ikke om det er fotballtrening heller i dag, siden det ikke er noen som svarer meg på facebook.Helt randomt bilde.....

Skal prøve å skrive et litt hyggeligere og kanskje gladere innlegg når jeg har roet meg ned..

- Marthejh

morgendagens planer

Jeg har alle planene for morgendagen klar. Jeg skal først på skolen, etterpå skal jeg til byen å ta sol. Jeg kjente bare plutselig tidligere i dag at jeg hadde fortjent det. Så skal jeg gå nedover til arbeidet til Mamma. I morgen ettermiddag skal jeg prøve å komme meg på fotballtrening igjen. Har vært veldig vanskelig i det siste pga tennene mine. Men i morgen skal jeg prøve å komme meg. Jeg får bare ta det veldig med ro.

Tenkte også jeg skulle ta turen ned på spenst på tirsdagen eller noe. Har ikke vært der før, så jeg tenkte jeg skulle ta en liten "bli kjent-tur". Kanskje ikke så dumt. Prøve ut noen av apparatene og slikt. 

Hadde forresten også noen outfit-bilder på kameraet mitt, men de får dere klare dere uten.

Nå har jeg forresten gjort ferdig engelskoppgavene, og snart blir det senga!
God natt.

- Marthejh

Belgiske vafler til kveldsmat

Nå er vi nesten nettop kommet hjem fra dalen. Der oppe fikk vi nydelig elgsodd og iskake. Tror vi var rundt 16 stykker der oppe. Haha. Vi gjorde egentlig ikke så mye annet enn å spise der oppe. Jeg fikk heller ikke tatt noen bilder siden det ble lagt bort. Søskenbarnet til Ole-Petter på snart 2år begynte å leke med det, så hadde tanta hans lagt det i gangen, og det kom selvfølgelig ikke jeg på, så det ble glemt igjen der oppe. 

Siden vi kom ned hadde vi visst besøk av besteforeldrene mine. Og da hadde mamma prøvd ut det nye belgiske vaffelkakjernet. Så da ble det nystekte belgiske vafler på oss. De var egentlig veldig gode.

Jeg passet på å ha nok melis på mine. Faktisk for mye. 

Tror verken det blir noe søndagsfilm eller noen ting på meg i kveld, siden jeg akkurat kom på de forbanna engelskoppgavene. Jeg er så sinnsykt trøtt .........

- Marthejh

middag i dar'n

Nå er jeg neste nettopp kommet ut av dusjen. Har faktisk sletta håret og fått på meg deler av sminken. 
Om ikke så alt for lenge skal vi oppover til dal'n og spise middag. Hele familien til Ole-Petter skulle visst oppover. Jeg gleder meg. Skal prøve å få tatt noe bilder i det fine været mens jeg er der oppe. Det er så mye morsommere å ta bilder ute når det er så fint vær. Jeg vet faktisk ikke hvor lenge vi blir der oppe, men jeg regner med 3-4 timer.

Jeg har dessverre også noen engelskoppgaver som også skal gjøres ferdig til i morgen. Jeg skjønner ikke hvorfor vi får engelsklekse fra fredag til mandag? Det er jo helt på tryne. Jaja, jeg får ta de når jeg kommer hjem.  Hva skal du gjøre i dag? :)

- Marthejh

Til dere som ikke kjenner meg

Jeg tenkte kanskje jeg skulle komme med noen enkle "spørsmål" til meg selv, slik at dere som ikke kjenner meg, får et litt bedre innsyn i hvem jeg er. Jeg har vel egentlig ikke tatt så mye hensyn til dere ukjente lesere. Jeg fant disse spørsmålene på en annen blogg (Åh, husker dessverre ikke hvilken). Men her er de:


Personlig:

Navn? Marthe Josefin Hågensen

Alder? 16 år

Fra? Mo i Rana

Bosted? Gruben

 

- Familie:

Foreldre? Bor sammen.

Søsken? En lillebror

Barn? Har nok ingen barn jeg.

 

- Jobb/Utdanning:

Skole? Polarsirkelen vgs, avd. Mjølan.

Klasse? HS1A . Helse og Sosial 1A

Jobb? Har ikke noen fast jobb, men arbeider store deler av sommerferien.

 

- Fritid:

Hobby? På fritiden spiller jeg fotball og har snart tenkt og benytte meg av avtalen fotballaget har med spenst. Det har dessverre ikke blitt noe trening der enda. Ellers liker jeg å ta litt bilder, være med kjæresten, bestevenninna mi og familien hennes.

Sport? Som sagt er det mest fotball det går i. Har treninger 2 ganger i uken. Men har også vært korte perioder innom håndball og friidrett og en veldig lang periode med dansing (6år for å være nøyaktig)

Interesser? Det er vel egentlig ikke så mye som interesserer meg. Men hvis jeg skal nevne noe må det vel bli bilder og fotografering, musikk er en veldig stor lidenskap for meg, kanskje litt shopping og så er jeg veldig interessert i ferie.

Beste TV-program? Som noen av dere kanskje vet er jeg Oth-frelst. Jeg virkelig elsker One tree hill og CSI. Det går også i Veronica Mars, Gossip Girl, NCIS, Teen mom, 16 and pregnant.

 

- Random:

Fobier? Jeg er veldig veldig redd for edderkopper hvis omstendighetene passer. Hvis jeg plutselig ser en edderkopp gå over golvet er det ingen problem, men hvis jeg er alene og redd og jeg ser en edderkopp kan jeg begynne å gråte og sutre. Slik som i sommerferien da jeg jobbet hos Mesta. Jeg skulle male det gamle kontorbygget og det var fullt av store, feite edderkopper og jeg ble like redd og lei meg hver gang. Jeg gråt og gråt og gråt. Jeg måtte faktisk ringe kjæresten min som lå hjemme og søv klokken 08:00 om morgenen, slik at han kunne komme nedover å drepe de for meg. Ellers er jeg veldig redd fluer og veps. Høydeskrekken kan forresten også slå inn av og til.

Favorittmat? Jeg er som alle andre, veldig glad i taco. Biff er heller ikke så værst. Må bli en av de.

Æsj-mat? Jeg er ikke noe glad i gryteretter. Synes rett og slett det er forferdelig mat.

Din dårligste egenskap? Hm, noe av det dårligste må være at jeg er ofte veldig forsinket. Eller jeg kommer alltid forsent. Derfor har jeg faktisk stilt klokken på mobilen min 5minutter bak, slik at når min klokke viser 08:00, er den egentlig 07:55. Veldig greit når jeg skal nå bussen. Må vente en god del lenger, men heller det. Jeg er også veldig lat. Jeg må alltid spørre folk om å gjøre ting for meg. "Kan du hente det for meg"
Noe som også er veldig dårlig med meg er at jeg dømmer folk alt for mye etter førsteinntrykket eller "hva jeg har hørt". Er faktisk blitt veldig mye flinkere siden jeg begynte på videregående takkoglov.

Din beste egenskap? Jeg er faktisk veldig flink med penger. Av og til. Noen dager er jeg kjempeflink og bruker nesten ingenting, mens andre uker bruker jeg gjennomsnittlig med penger. Hater å shoppe her på Mo, så jeg bruker heldigvis ikke penger på klær før jeg reiser bort. Det må vel være positivt? Jeg har veldig stor medfølelse for folk. Hvis noen er ekkel med noen, kjenner jeg at jeg selv får veldig vondt i meg. Vet ikke om dette er positivt, men jeg vil kalle det negativt å ikke føle noen ting. Å være hard som stein liksom. 

Håper dere nå føler at dere kjenner meg bedre enn dere gjorde før.

- Marthejh

Lørdagskos med påskeegg i lilla kartong

Jeg, Mamma og Pappa var nettopp på butikken hvor jeg fant min lenge forsvunnede kjærlighet. Jeg kjente kjærligheten strømme gjennom kroppen igjen og jeg fikk vann i munnen. Neida jeg bare tulla, men jeg ble overraskende glad over å se at de er kommet i butikken igjen. Jeg snakker altså om påskeeggene i lilla kartong. 
Det er da voldsomt hvor tidlig de starter å selge eggene. Påskeferien begynner jo i uke 16 tror jeg. Tror den er fra 18-26 april. Og  i dag er det den 19 februar. Det er jo faktisk 2 måneder til påske. Litt sykt at de selger de nå da. Men jeg skal ikke klage, for meg gjør det absolutt ingenting!Det gjorde godt å se pakkene igjen!


Åh <3


Tror å håper det ikke blir så lenge før kjæresten kommer oppover igjen.
Akkurat nå sitter jeg å ser på fangene på fortet (tror faktisk det er reprise).  
Det blir vel tidlig kveld i kveld.

- Marthejh

one tree hill in my heart

I dag har jeg faktisk ikke gjort noen ting. Veldig godt egentlig. 
Jeg var faktisk ute å moket snø en liten tur før i dag sammen med Pappa. Det er virkelig mengder snø som er kommet ned. Var godt å komme seg ut ihvertfall en liten tur.
Ellers har jeg bare slappet av i sofaen med de to nyeste episodene av One Tree Hill (altså Sesong 8 episode 14&15)
Jeg virkelig elsker one tree hill. Det vekker opp alle følelsene inni meg, sinne,frustrasjon,glede, sorg, ja you name it.
Jeg blir så glad hver gang det er kommet ut nye episoder, og blir ordentlig lei meg hvis de tar "pauser"

Det viste seg at vi tydeligvis ble liggende her oppe alikevell. Tror ikke han skulle på arbeid i morgen. Men det er da flott, da får jeg rydda litt her hjemme og gjort det jeg skal av lekser, spist meg en ordentlig god frokost.

Jeg har forresten begynt å fått ordentlige smerter i den tanna som faktisk ikke ble operert. Den som de altså ikke alikevel fikk tid til å operere. Har faktisk aldri vært plaget med den før nå. Litt kjipt da. Skal ringe oppover til Bodø på mandag å høre med de hva det kan være. Kanskje jeg må begynne på penicillin igjen, kanskje ikke. Håper ikke det er noe stort.  

- Marthejh

Vinterlandet Norge

Litt snø sa du? Det er helt sinnsykt hvor mye det har snødd både i natt og hele dagen i dag. Det er kaos ute på veiene, og politiet råder folk å holde seg hjemme inntil videre. Ranablad.no skriver også om de sinnsyke nedbørsmengdene. Bildet er tatt fra ranablad.no

Jeg tror bare de folkene som absolutt ikke må ut i dag, bare skal holde seg inne. 
Det er ikke vitsi og forårsake enda mere kaos enn det allerede er ute på veiene.

Og btw, til alle dere idioter der ute som klager på brøytingen og at brøytebilene aldri er ute, dere har ikke en eneste anelse om hva dere faktisk snakker om. Dere har rett og slett ikke peiling.
Brøytemannskapet i både Rana kommune, Statens vegvesen og Mesta jobber på spreng for å få fjernet all snø som ligger rundt om kring Mo i Rana omeng. De har alt av brøytebiler ute. 
Og noen veier er mer prioriterte enn andre, og hvis gata de ikke er blit brøytet enda, så er det fordi der er andre veier som haster mere. Hvorfor er det ingen som skjønner det? Man trenger jo ikke å være rakettforsker for å kunne tenke seg til det. 

Jeg har selv en Pappa som arbeider i Mesta og som har arbeidet i Vegvesenet, og telefonen hans ringer i ett sett på dager som dette. Og jeg kjenner jeg blir sint når jeg får høre dritt om at det ikke er brøytet. Tror dere helt seriøst alt brøytemannskap møtes og slår seg ned en flott plass og ser på at snøen dalen ned fra himmelen? Nei. Slik er det faktisk ikke. 
Tenk dere om neste gang dere åpnet kjeften og skal til å snakke om noe dere faktisk ikke har peiling om. 

Åh, der var all den agresjonen ute av kroppen, og nå føler jeg meg mye bedre! Dette var ukas skjennepreken.  

- Marthejh

kattepine

God dag folkens. Jeg har faktisk ikke gjort noe fornuftig siden jeg stod opp. Godt! Og jeg regner med det heller ikke blir så mye fornuftlig resten av dagen siden kjæresten er syk. Akkurat nå sitter vi i hver sin sofa og gjør hver vår ting. Jeg sitter og spiler tetris (ja faen) og csi crime city mens han ligger å halvsover med lillekatta (som nå er blitt veldig stor) i fanget. 
Slik fant jeg forresten henne i går. Hun er blitt så sinnsykt stor på så kort tid. Tenk hun er bare 8 måneder snart.

Tror kanskje vi blir liggende der nede i natt, siden Ole-Petter skal på arbeid i morgentidlig. Hvis han skal. Siden han er så dårlig nå. Vi får se.

Ha en fin dag allesammen.

- Marthejh

Gudbabyen min

Siden sist har Sandra, Ståle og Mathias vært her. Det er som jeg alltid sier "Bestandig så koselig å være sammen med de! Vi har spist sjokoladekake (no kidding), kanelboller (uten kanel og sukker, men med sjokoladebiter tydeligvis) Som vi alltid gjør, tok vi masse bilder av Mathias. Han er så sinnsykt skjønn! I dag var han ordentlig blid, så vi fikk masse fine bilder. Her:


Verdens fineste lille baby. Gudmor er veldig stolt av deg vennen!


Dere får ha en fortsatt fin kveld.

- Marthejh

dagen min

Heihei allesammen. Jeg har faktisk hatt en kjempe flott dag. Egentlig er alle dagene flotte. Åh, det føles så bra å si at jeg har hatt en fin dag. Det betyr så mye at jeg har det bra. At jeg nå begynner å sette litt mer pris på ting i livet. Ting som jeg egentlig tar forgitt. 
Jeg må jo ha det veldig bra, siden dagene bare flyr avgårde.  Jeg føler det var i går jeg satt i stua og tenkte "Faen, det er mandag i morgen".

De 2 første timene i dag hadde vi matte. Jeg var så sint og lei meg at jeg fikk gjort 4 oppgaver på 2timer. Det mått være det værste som har skjedd i dag. Bra ille ellerhva?
Så der satte jeg og så ned i boka og ville egentlig hjem. Men jeg bare bet det i meg, og bestemte meg for å sitte i ro til timen var over, siden jeg uansett ikke fikk til noe.

Etterpå hadde vi engelsk og da skulle jeg, Ida, Siv og Jeanett ut sammen med læreren og diskutere om filmen "Bend it like Beckham" og en annen tekst i engelskboka. Det gikk faktisk overaskende bra. Uansett om karakteren ikke tilsvarte det. Pytt pytt. 

De to siste hadde vi gym. Altså teori i gymmen. Om styrke og forskjellig.

Da skoledagen ble ferdig hadde jeg, Jeanett, Helle og Margrete en taxi som stod klar å venta på oss (Vi måtte egentlig vente på den) utfor på skola. Helt greit egentlig, slik at vi slapp og løpe ned til gamlehjemmet på Mjølan for å så presse seg på bussen. Dere skjønner absolutt hele skolen er ferdig klokken 2 på fredager men det går ikke noe buss. Bra ordning hva?

Da vi var fremme i byen gikk jeg og Jeanett litt rundt og vaset, før hun skulle på bussen sin bare 10 minutter etter. Så da ble jeg gående alene i byen som en jævla retard. Jeg bestemte meg for at jeg skulle gå nedover til arbeidet til mamma, slik at jeg slapp og drite meg så jævlig ut i byen.
Det er egentlig et lite stykke å gå, jeg tror jeg brukte ca 25 minutter. Men jeg hadde god tid, og enda bedre musikk i øreproppene, så det var ikke noe problem.
Jeg prøve å ringe mamma bare for å sjekke om hun var så jobb, siden det hadde blitt litt flaut å brukt så lang tid på å gå nedover for å så fått beskjeden "Neeei Marita dro for over en time siden, hun skulle ut å gjøre noe" Eller noe slik. Men heldigvis så var hun der. Det tok ikke lange tiden før vi dro hjem, siden hun sluttet klokken 3. 

Så siden jeg kom hjem har jeg lagt meg mat. Pølse i brød. Var faktisk veldig godt siden det er så lenge siden jeg har spist det.
Jeg bestemte jeg jo selvfølgelig for å finne den minste kaserollen som finnes for å koke pølsene i, så jeg måtte jo bøye dem helt rundt for at de skulle få plass.Hvis du lurte så sprakk de faktisk alle sammen. Jadda.Åh!
Åh se hvor like de er :)


Senere i kveld får jeg besøk av bestevenninna mi! Godt!

- Marthejh

resultatet på frisørbesøket

Som jeg har fortalt har jeg vært hos frisøren. Jeg får håret klippet hos 5th avenue og er kjempefornøyd hver gang jeg er ferdig der. De skal faktisk ikke ha så mye penger heller, og det er vel positivt?
Jeg farget etterveksten, stripet håret lysere, tynnet det ut, graderte det og klippet det. Jeg elsker å være hos frisøren!
Det er ikke helt sikkert dere ser det så veldig godt.  Siden jeg ikke har fått ordnet håret selv,  synes jeg selv at håret ble litt "rart" på bildene. Ja nå skal jeg slutte å komme med unnskyldninger, her er bildene! :

Oj, her så det ut som om håret er svart øverst og blondt nederst. Må bare skylde på blitsen!Slik ble håret mitt seende ut nå.


Kanskje ikke så veldig stor forskjell fra slik jeg så ut, men jeg kjenner at jeg trengte ihvertfall en liten forandring.

Litt av dagen

Det så ut og hørtes ut som om kaken ble suksess. Som sagt ble alt spist opp. Jeg hadde med meg nesten en helt kake!
Jeg hadde kake i de to boksene som står der. Jeg hadde to lag med kake i den store boksen, og jeg tror alle spise 3 stykker hver! Flinke jenter.
Det ble bare smuler igjen. 


Slik så forresten jeg ut før i dag mens jeg gikk til busstoppen. Vakker med vått hår ute i kulda.

- Marthejh

Cafèbesøk med Jeanett og Kristin

Der var jeg så og si endelig kommet meg hjem fra både skole, frisør og bytur. Da jeg, Jeanett og Kristin kom fram i byen, bestemte vi oss for å dra på cafè, siden jeg ikke hadde noe å gjøre før klokken ble 4, og de heller ikke hadde noe de skulle gjøre som stod om liv. 
Vi bestemte oss for å spise noe mat og vi skulle ha kake til dessert. Vi skulle rett og slett kose oss.
Siden vi ikke fant oss noe ordentlig "mat", bestemte vi oss for å ta oss hver vår chips. Flotte sultne jenter  :)F 52!Godt! Hahaha, jeg fikk faktisk dobbelt så mye som Kristin!
<3Til dessert ble det alt for mye med kake da også, siden vi har spist sjokoladekake hele dagen. 
Så derfor bestemte jeg meg for å kjøpe en "sukkerbolle" med bringebær inni.
Jeg kom på at jeg kanskje skulle ha tatt bilde av den. Men det kom jeg på etter jeg hadde spist opp.

Kristin og den mikrobølgvarmede gulrotkaken hennes!Kristin mente at gulrotkaken hennes var så tørr og hard at hun måtte ha den i mikroen. Tror hun hadde kaken i i 2 minutter. Tror den ble veldig varm og bløt.  Men det ble visst godt! :) Søta!

Så i nesten 2 timer hadde vi det veldig koselig sammen, med mye mat, latter og snakk. Ordentlig koselig!
Hadde faktisk ikke noe dårlig samvittighet da jeg betalte for maten jeg hadde kjøpt, dette fordi jeg så og si aldri er på cafè.

Hadde en fin dag sammen med dem.

- Marthejh

Frisørtime snart

Drar bortover til byen om bare noen få strakser. Har time hos frisøren klokken 16:00. Say tuned! :)

bursdagskake!

Bare for å ha fortalt det, så tror jeg kaken ble kjempegod. Eller kaken ble god, men det jeg mener er at jeg tror resten av klassen også synes det.  Ble faktisk ganske overasket selv. Begge boksene jeg hadde med ble tømt. Det ble ikke ikke et eneste stykke igjen av en helt kake. flott : D

Så vil jeg gratulere vår alles kjære Katinka med 17årsdagen i dag. Håper du får en kjempefin dag. 

Nå nå venter læreren på meg. Vi har fremføring nå!
Snakkes!

Fra venstre, Jeanett, Katinka, Meg og Kristin!

- Marthejh

fail

Drit i størrelsen på det forrige innlegget. 

Ha en fin kveld.

- Marthejh

Endelig en vellykket kvikklunsjkake

Etter forsøk nr 2 (og denne gangen med litt hjelp av mamma) ble kaken endelig så vellykket som jeg hadde håpet. Den forrige ble som sagt 1cm høy og stein hard. Det var såvidt jeg fikk fingern min inn i den. Så den havnet i søpla med en gang.  Da brukte jeg denne oppskriften:
(Bare så dere vet det er kvikklunsjkake den helt vanlige sjokoladekaken)


Kvikklunsjkake oppskrift: 

Ingredienser

4 egg
3 dl sukker
200 gr. Margarin
3 dl melk
8 dl hvetemel
2 ts bakepulver
4 ss kakao

Tilberedning

Visp eggedosis, marg smeltes avkjøles og helles i eggedosisen. Ha i melk og det tørre vekselvis. Rør godt sammen. Stekes 180 grader ca 20 min.

Fyll :
100 gram margarin
5 dl melis
2 ts vaniljesukker
1½ ss kakao
3 ss kaffe

Smelt margarin Sikt på det tørre og rør det inn. Ha i kaffe.Det både jeg og Mamma tror ble feil, er mengden hvetemel. 8dl var vel i det meste laget! 
Da vi lagde den igjen hadde vi bare 5-6 dl og da ble resultatet kjempebra.
Jeg har ikke smakt på denne kaken, men konsistensen ble bra og fyllet ble også godt, så jeg håper resten av klassen liker den.

Snøfnugg <3

Hvordan tror du resultatet blir?

- Marthejh

Misslykket sjokoladekake?

Har nettopp bakt sjokoladekaka til i morgen. Men jeg skjønte helt fra jeg hadde melet oppi at dette ikke gikk bra. 
Kaka er ca 1cm og jeg tror faktisk den er rå inni. Good work.
Det ender vel opp med at jeg må bake en ny. Tviler på at jeg tørr å ha den med meg på skolen hvis den er så elendig som jeg tror.

klassekos

Hei alle bloggvenner. 
Litt treig når det gjelder blogging tenker du kanskje. Vel, du har rett.  Det har ikke akkurat skjedd noe interessant, så jeg lot være å blogge. Det har fortsatt ikke skjedd noe spesielt, men samvittigheten slo inn, og jeg bestemte meg for å poste et lite innlegg.
Senere i kveld skal jeg faktisk bake kake til vår alles kjære Katinka som blir stor jente i morgen. Hele 17år. I dag har hun vært hjemme med feber og det er ikke sikkert hun kom i morgen heller, men da får resten av klassen spise kake og tenke på henne.
Så det blir vel et lite "bake innlegg" senere i kveld.

I morgen skal jeg faktisk også til frisøren. Er spendt på hva jeg plutselig finner ut jeg skal gjøre med det. Som sagt, det blir neppe noe drastisk. Her er forresten et kjempefint og kjempeklårt bilde av klassen min. Men Carina mangler, siden hun ikke var begynt da bildene ble tatt. 
Åh, flott gjeng <3

Tror ikke det var så mye mer for denne gangen.

- Marthejh

Snart leggetid

Jeg ble plutselig så akutt trøtt. Vurderte nesten å gå å pusse tennene og bare ligge å sløve i senga til CSI begynner. 

Det at vi har fri i førstetimen i morgen er jo både greit og dumt. Jeg må jo uansett ta bussen til skolen som går 08:10, så jeg må jo sitte å gjøre ingenting den timen uansett. Det som hadde vært perfekt var at vi kunne får gå en time før. Men jeg overlever.
I Morgen blir det treningsklær kjenner jeg. Har såvidt følelse i føttene mine etter dongeribuksa jeg hadde på meg i dag. Treningsklær er gull verdt på dager som disse.

Jeg har forresten funnet meg et nytt facebook-spill. Crime City. Så nå har jeg noe å holde på med fremover. Både hjemme og på skolen. GODTDette var et av bildene jeg fikk av Sandra før i dag. 
Dette bildet ble tatt noen dager før vi skulle passe han. Vi måtte sjekke om han tok flasken.  Og det var ikke noe problem, og det ble heller ikke noe problem <3 

- Marthejh

bittskinne og sjokolademousse

Siden sist har jeg vært hos tannlegen på Gruben og fjernet stingene. Jeg fikk også fikset meg en bittskinne. 
Det fantes heldigvis ikke vondt å fjerne stingene og tannlegen min her på Gruben er også veldig, veldig flink og hun forteller meg alltid hva som skjer og hva som kommer til å skje. Hun er den beste av alle jeg har hatt hittil, og jeg har ihvertfall hatt 3 før jeg fikk henne. 
Siden jeg har så veldig hardt bitt og jeg skjærer tenner i søvnet var det nødvendig at jeg fikk meg en bittskinne. Denne må jeg sove med hver natt fremover etterhvert som operasjonstannen har grodd litt mere fast siden den er veldig løs.Det er vel ikke så mye mer å si om den. 


Jeg har også vært på besøk hos Sandra og Mathias. Jeg dro dit i 1 tiden, rett etter jeg var ferdig hos tannlegen og dro hjem klokken 5. Vi har det alltid så bra sammen og tiden flyr. Er så glad i de begge.
Der så vi på tv, overførte bilder fra min til hennes og omvendt og snakket om alt og ingenting. Er så glad i dere <3Etter jeg kom hjem måtte jeg varme maten som mamma å resten hadde spist til middag. Gryterett og ris. 
Etter jeg hadde spist opp fikk jeg dessert. Sjokolademousse <3Måtte bare vise at jeg spiste opp!
Haha, det så ikke så veldig godt ut da. Men det var det <3
Jeg må bare fortelle en ting. Hvis jeg er sløv med bloggingen om kvelden er det fordi jeg ikke har internett på rommet. Da er det lett å bare skippe bloggingen til kvelds, siden jeg mest sansynlig er kommet i sove modus og ikke orker og stå opp å gå i stuen bare for å skrive ett innlegg her på bloggen.

- Marthejh

Tente stearinlys gir god stemning

Jeg glemte forresten å poste disse to bildene i går. Det har egentlig ikke noe hensikt å gjøre det nå, men hvorfor ikke? Jeg kunne trengt litt god stemning her!


Jeg hadde en super valentinsdag sammen med kjæresten <3

solfri

Dagen i dag har egentlig vært veldig flott. Vi er snart ferdig med vår tredje time kommunikasjon og snart er det matfriminutt. Så når klokken blir 12 har lærerne bestem at vi skal få solfri. Kjempeflott tenker du, men jeg skulle jo til tannlegen halv 1 uansett, så det var jo ikke noe igjen for det for meg. Eller, jeg gikk ihverfall ikke glipp av undervisning. Det synes jeg er litt godt, siden jeg slipper å ta noe igjen senere. 

Så nå er det ikke så veldig lenge til jeg skal til tannlegen og fjerne stingene i munnen. Eller ihvertfall de 2 som er igjen. Jeg måtte jo klippe av 2 selv for to dager siden.


Etter jeg er ferdig hos tannlegen skal jeg på besøk hos Sandra og Mathias.  Jeg ble bare helt forelska i dette bildet.

- Marthejh

vår valentinsfeiring

Siden vi kom hjem fra Jysk, fikk jeg faktisk tid til å ta litt pudder i ansiktet før jeg ble henta. Vi hadde på forhånd bestemt oss for å dra å spise på Mama Rosa. Åh, jeg er alltid så fornøyd når vi drar derfra. Maten der er så sinnsykt god.  Der koste vi oss masse og snakket om alt mellom himmel og jord. 
Den borterste er Ole-Petter sin. Og den nærmeste er min. En liten halv innbakt pizza. Veldig mye mat, så man drar ikke sulten derifra nei. 
Jeg må innrømme at jeg måtte gi Ole-Petter halve min. Jeg ble jo stappmett av første tygga. 


Etter vi hadde spist dro vi på prix slik at jeg fikk handlet batterier. Og det var heldigvis det som var iveien med fjernkontrollen. Jeg gikk inn på kjøkkenet og fiksa med litt glass, brus og popcorn.  
Før i dag rydda jeg rommet (som ikke så ut i måneskinn før jeg rydda) og nå tente vi stearinlys og skulle se film. 
Vi endte opp med filmen "Dear John". Det var en sinnsykt bra og trist film. Jeg likte den veldig godt! Jeg gråt ikke så lite under filmen heller.  Slik så det ut :

Nå skal jeg pusse tennene og legge meg sammen med kjæresten som allerede har lakt seg. 
Så håper jeg alle dere andre kjærestepar der ute (single og for den saks skyld) har hatt en fin og romantisk dag sammen.

- Marthejh

valentinsfeiring nå

Da er alt av sminke på plass og snart blir jeg henta av kjæresten min. Vi skal faktisk ut å spise. 

Jadda, jeg tror faktisk jeg har klart å ødelegge fjernkontrollen til tv'en. Det suger, nå får jeg ikke til å slå den på heller. Vi som skulle se film i kveld.
Jeg må på butikken å kjøpe batterier for å sjekke om kanskje det er der problemet ligger. Håper det! 

Jeg klarte faktisk og knekke festet inne i klesskapet mitt, så det gikk også til helvette. Det endte opp med at ca alle klærne havnet i senga.

MEN NÅ SKAL JEG OM MAMMA PÅ JYSK Å KJØPE NOE GREIER TIL SKAPET. 


Meg i 8klasse på bredek. MÅ STIKKE


- Marthejh

et skritt nærmere voksenlivet

Da er jeg endelig kommet hjem etter en uendelig lang dag på skola. Den virket helt uvirkende lang. 

Når engelsklæreren kom inn i klasserommet vårt sa hun: "Ja der har vi verdens beste kjærest"
Det værste var det at jeg ikke koblet før hun måtte rope navnet mitt. Da kom jeg på at det var bilde av meg + tekst i dagens Ranablad. Litt morsomt og søtt, men samtidlig ikke så, siden så og si alle på Mo med kjærester var avbildet. 
Men jeg skal innrømme at jeg følte meg litt spesiell. HAHA Søtt ja? Verdens beste kjæreste som har fikset. 

Forresten har jeg vært veldig heldig med klesvalget i dag. Det er valentinsdagen og jeg går rundt med en t-skjorte som sier "Love kills slowly"  Jeg må jo virke som verdens tristeste. 

(ikke verdens fineste bilde, men du bryr deg ikke)

Hadde jeg tenkt litt mere over hvordan dag det er i dag da jeg stod opp, hadde jeg aldri i livet valg denne t-skjorten. 


I dag etter skolen dro jeg, Jeanett og Katinka ned til byen siden jeg skulle handle meg boka "veien til førerkortet"
Det hastet egentlig ikke å kjøpe den, men den må kjøpes en dag uansett, så hvorfor ikke? 
Jeg var så usikker på om jeg hadde råd til å kjøpe den spørsmålsboka, så jeg gadd ikke. Kjæresten min får heller kjøpe den til meg senere. hint hint. 

Jeg kan jo bare innrømme med engang at jeg faktisk ikke har noe lyst å kjøre opp. 
Jeg gruer meg for hver dag som går, siden jeg er ett skritt nærmere. Og et skritt nermere til "voksenlivet" 


Katinka har forresten bursdag på torsdag og jeg har tenkt å bake sjokoladekake. Det er egentlig ikke hemmelig, men jeg tror heller ikke hun leser bloggen min (A) Men hvem vet. Har fått sjokk før. 

- Marthejh

skole og valentinsdagsplaner

I de første timene i dag fikk vi heldigvis arbeide med rapporten vi holder på med i norsken. Så nå er den skrevet ferdig og levert inn. Godt å tenke på. 

Vi hadde heller ikke lærer i dag i naturfagtimene. Flott. Begynner å bli litt sint. Vi skulle begynne på noe nytt og vi skulle også begynne på en framføringsoppgave. Vi fikk utdelt oppgaven, men ingen i klassen skjønte bæra av det.
Dere tenkte sikkert "ÅÅÅÅh, dere er så heldige som alltid har fri" , men vi er faktisk ikke det. Det er jo vi som taper på det, ingen andre.

I dag er det (som dere alle vet) valentinsdag.  Jeg tar faktisk ikke valentinsdagen så veldig høytidelig egentlig siden det bare er en gammel Amerikans tradisjon. Samme som halloween. 
Men selvfølgelig, det er jo morsomt å gjøre ihvertfall litt ut av dagen. Jeg har jo allerede fått en ring av kjæresten min på forskudd og jeg skal til byen etter skolen å kjøpe en liten ting til han.  Senere i dag skal vi ut å spise, håper jeg. Det hadde vært litt koselig. Ellers blir det vel kanskje en film hjemme med litt popcorn++ under dyna. Greit det og <3 
Forresten i gårkveld mens jeg pusset tennene, gikk 2 av stingene til helvette. Ikke så veldig godt.

- Marthejh

familietrøbbel sa du?

Da er vi nettopp kommet fra Besta og Beste. Jeg vurdere nesten å melde meg ut av slekta nå, siden resten av familien trolig har gjort det. Eller jeg må faktisk melde meg ut av begge. Tidligere i dag når vi var hos bestemor (på morsiden) var det bare vi som var der. Og det er det bestandig, uansett om det er morsdag/farsdag eller bursdag. Hvor i faen er alle de andre egentlig? Akkurat det samme skjedde når vi var hos Besta og Beste nå. Det var kunn vi som var der. Jeg kjenner jeg blir litt lei meg. Vi møtes jo aldri. Da er det jo kanskje litt greit å møtes på de dagene det er en selvfølge å møtes. 

Siden vi kom hjem fra Besta var vi innom Mama Rosa å handlet oss pizza. Det var virkelig godt med noe "ordentlig mat". Det er jo ikke det beste man får når man er sulten, men det var bedre for magen enn alle kakene... 

Gruben spesial med biff og bernaisesaus! Helt sinnsykt godt! Denne anbefaler jeg alle dere som bor på Mo! 
Tenkte bare jeg skulle legge inn bildene fra når jeg venta på å bli henta før i dag. yeah. ,.


Kanskje jeg skal fortelle at jeg fjerner stingene på tirsdag og på torsdag skal jeg til frisøren. Er enda ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre, men det blir tvilsomt noe drastisk så dere vet det. 

Tror ikke det var noe mer. 

- Marthejh

sjokoladekatt?

I går mens jeg hadde besøk av Sandra og Mathias hørte jeg plutselig Ole-Petter bryte ut i latter. Vi begge så på han med store øyne før han peika på katten min. Hahaha, hun har verdens snåleste sovestillinger/liggestillinger.
Hun lignet noe sykt på en sånn der sjokolademus. Haha. Måtte bare fortelle det.


Kanskje ikke det beste bildet av sjokolademusene, men dere skjønner hva jeg sikter til. 

- Marthejh

Mammas gave fra meg

Jeg tenkte egentlig jeg skulle fortelle det den dagen jeg kjøpte det, altså på fredag, men jeg ombestemte meg fort. Kanskje ikke så smart når mamma er innom å sjekker av og til. Jeg hadde alltid hatt i tankene å kjøpe et smykke til henne. Faktisk formet som et hjerte og. Først hadde jeg tenkt på et smykke som stod "Mor til 2" på, men jeg vet ikke om det helt var noe for henne. Det smykket i seg selv er veldig fint, og jeg liker det veldig godt, men jeg bare inbildte meg at det ikke var noe for henne, vet faktisk ikke hvorfor. 

Så var jeg i byen å så på smykke til henne. Det var veldig mange hjertesmykker å velge i, og jeg ble bare mer og mer usikker, men så så jeg dette og visste at hun kom til å like det. Eller, jeg håpte ihvertfall. Så endte jeg opp med det og var veldig fornøyd med valget mitt. 
Hva synes du? 

- Marthejh

Vår morsdagsfeiring

Som alle andre morsdager drar vi alltid først til Bestemor og Moffa (morfar) på hauknes og feirer henne. Der får vi kaker i alle sorter, boller med pålegg, rundstykker med pålegg, lefser, is, ja dere skjønner.  Her er vi helt alene, siden resten av familien alltid er syke(?) når det kommer dager vi egentlig skal møtes på som morsdag, farsdag, bursdager ++. Der blir vi i noen timer før vi drar hjem en liten halvtime, slapper av før vi drar nedover til Besta og Beste her på Gruben.  Her får vi servert 3 forskjellige marsipankaker, rundstykker, vaffelkaker, minst 5 forskjellige typer brus, ja dere skjønner.  Her bruker alle onkler ( de 2 brødrene til pappa, siden vi er til farmor)  med familie å komme (endelig litt familie). 
Her spiser vi enda mere før vi drar hjem og må legge oss nedpå pga all maten vi har spis.

Jeg har forresten fått gitt mamma gaven hennes, og jeg tror hun ble veldig glad. 
Det som er så utrolig dumt er at vi aldri får feiret mamma, siden vi bare feirer mamma å pappas mødre. Derfor spiste vi morsdagskake på fredag etter middagen, slik at det ihvertfall ble en liten feiring selv om det ikke var på dagen. 

Men nå må jeg skynde meg å poste før vi drar videre på neste besøk, så jeg får fylt magesekken enda mer. (tror ikke det trengs men)


Slik jeg altså jeg ut i dag. 

- Marthejh

alene

God morgen morgenfugler. Oppe tidlig tenkte du? Ja. Jeg stod faktisk opp halv 10 i dag. Lurer ennå på hvorfor. Jeg er så sinnsykt trøtt.. Jeg hadde faktisk på alarm 10.05, men jeg våknet tidlig, og bestemte meg for å rett å slett stå opp. 
Siden jeg sto opp har jeg spist frokost, tatt en dusj og tatt på meg "finklærne".  
Har lyst å gi mamma en stor klem, si gratulere med morsdagen og gi henne gaven jeg har kjøpt til henne. Meeen, siden jeg sitter i et tomt hus hos kjæresten, kan jeg ikke det.
Vi lå her nede i natt siden han skulle på arbeid klokken 08:00 i dag. Akkurat nå har jeg musikken på full guffe og venter på at slettetangen skal bli varm. Håper ikke naboene bryr seg om musikken. HIHI.

Så vil jeg gratulere alle mødre der ute med morsdagen, spesielt min mamma og bestevenninna mi Sandra. Håper dere får en fin dag.  

- Marthejh

Hest og skuter

Hei å hå. Det er nesten en time siden vi kom hjem. På den tiden har jeg faktisk bare redigert litt bilder som ble tatt og spilt facebook-spill. Nolifer sa du? Ja. 
Det var ordentlig deilig å fått vært ute å rast i fra seg noen timer i dag.Vi kjørte litt skuter og var å besøkte hesten til søskenbarnet til Ole-Petter.  Her er bildene fra dagen:


Sandra og Mathias er er nå, så jeg får ta bloggingen senere. 

- Marthejh

Skuterkjøring!

Hei og god morgen. Vi sto faktisk opp i halv 11 tiden i dag og nå er vi snart på vei ut døra. Vi skal til dal'n og kjøre skuter og forskjellig. Gleder meg!

Senere i dag får jeg besøk av Sandra, Ståle & Mathias. Det gleder jeg meg enda mere til!

Dere får ha en fin dag, så kommer det bilder fra dagen i kveld. Stay tuned!

Det øverste bildet er av meg og Sandra, og det nederste er av meg og Ole-Petter (selvfølgelig?)
Begge bildene er tatt på tur på skillevolden på ungdomsskolen! Flott tur!
Jeg var så sinnsykt redd for Sandra husker jeg. Hun var jo gravid og så ustabil som hun er, klarte hun selvfølgelig å tryne. Jeg hadde hjertet i halsen!

- Marthejh

Fredager er gull!

Fredager må være en av de beste dagene som finnes, helt seriøst. Jeg har nettopp tatt av meg beltet jeg hadde under "puppene" mine (haha) og dongeribuksa mi. Det føltes virkelig godt! Nå sitter vi som hver sitt slakt i sofaen og spiller hvert vårt facebook-spill. Jeg bare elsker å ta livet med ro etter en travel uke. 

Jeg fikk faktisk lyst til å ta meg en ordentlig harry-tur til Sverige i morgen. Jeg bare fikk så sykt lyst! Men nå har jeg verken bil, lappen eller "penger". Jeg har jo såklart penger. Tror ikke det blir noen tur på meg. 
Jeg tror vi skal en liten tur til Fagerdalen på besøk hos besteforeldrene til Ole-Petter i morgen formiddag, hvis vi kommer oss oppover. Vi skulle jo egentlig i 2 bursdager denne uka, men vi kunne faktisk ikke dra i noen av de, pga mangel av skyss. Det er faktisk jævlig kjipt.
Men tilbake til det jeg begynte å snakke om.  Der oppe skal vi kjøre litt skuter. Har fått fortalt at føret der oppe ikke var så aller værst. Tror Ole også skulle skru litt på sykkelen sin. 

Jeg vil også gratulere Vilde med lillegutten hennes. Nesten en uke før termin! Jeg er fast leser av bloggen hennes og ble ordentlig glad da jeg fikk høre at babyen hennes var kommet til verden. Håper alt går bra med deg og den lille.
Dere finner bloggen hennes her:  http://viljex92.blogg.no/

Hun har selvfølgelig ikke skrevet noe om det enda, bare så det er sagt. 
Som sagt, gratulerer så veldig mye med den lille prinsen din Vilde! :) Er så stolt over å kalle deg kjæresten min <3

- Marthejh

litt forskjellig

Dagen i dag har egentlig vært veldig lang. Started dagen med 2 harde mattetimer. Jeg fant også ut at "MatZ & RkD" ikke lenger finnes på Spotify. Det knuste virkelig hjertet mitt. Mattetimene blir aldri de samme igjen.  

Har faktisk ikke skjedd noe utenom det vanlige i dag. Sandra var faktisk innom skolen i dag for å levere inn bøkene sine, og jeg og Ole-Petter var så heldige at vi fikk sitte på nedover til byen. Der skulle vi handle morsdagsgave til Mammaen min <3 
Jeg fikk også en fortidlig valentinsgave fra kjæresten min, han er rett og slett best <3

http://www.ranablad.no/vis/personalia/greetings/29360

Tusen takk til alle dere som har gitt meg et hjerte. Det går faktisk ant å gjøre det flere ganger, så hvis du føler for å trykke enda en gang, så gjerne for meg. 

Brosj skal faktisk på Hemnesnatta i dag. Jeg fikk aldri sjangsen til å dra tid. Den gangen jeg egentlig skulle var det fotballtunering, og selvfølgelig frista det mere.

Kommer forresten ikke over det sinnsykt fine været vi har hatt i dag. Ja, det har vært utrolig kaldt, men det har vært klar himmel og sol. Det var godt å se den igjen!

Har vel egentlig ikke så mye mer på hjerte annet enn at jeg er sulten. MAMMAAAAAAAAA

Bussen kom heller ikke i morges. Så vi måtte ta den andre bussen. Og bytte buss i byen, å da måtte jeg stå helt fra byen til Mjølan. Kan love at det er siste gangen!
Gleder meg til det blir bært på veien, slik at vi kan begynne å kjøre lett-sykkel igjen!

- Marthejh

"Sushi" til kveldsmat i går

Jeg fikk ikke skrevet dette i går, siden jeg hadde lagt dataen i sekken og bestemt meg for å gjøre de tingene jeg skulle i stedet for masse annet tull på dataen. 
I gårkveld spise jeg, Ole-Petter, Mamma og Pappa "Sushi". Det var vel ikke akkurat det vi spiste, men det var ikke langt unna. Eller, det kalles vel egentlig ikke sushi, siden vi ikke hadde ris. 
MEN, det vi spiste var rå fisk med sesamfrø og soyjasaus oppå. Fisken var faktisk veldig god. Det hadde jeg faktisk ikke trodd. Det smakte nesten som røykalaks. Jeg må bare fortelle at det ikke var det, men det smakte nesten som det. 
Vi spiste potetgull til, og drakk pepsimax. Kanskje ikke akkurat det du forbinner med sushi, men jeg synes det var godt.Haha, jeg var litt skeptisk i begynnelsen. Det ser kanskje ikke så veldig delikat ut, men jeg lover, det var veldig godt. 

- Marthejh

hits