februar 2010

Jeg lyver

Haha, det jeg sa i forrige innlegg var ikke sant. Jeg fant meg noe å spise alikevell, ikke så mye, men det var da litt. Det var da ananas! Det var egentlig ikke så lurt, siden jeg ikke tåler? sitrusfrukter. Eller jeg har ikke noe bevis (om jeg kan kalle det for det) på at jeg er allergisk, men munnen min hovner opp, å det klør å stikker i munnen. Her er et bilde av frokosten min:

 
Det heter vel kanskje ikke frokost når klokka begynner å nerme seg halv 2 på dagen.
Lurer på hva vi skal ha til middag i dag.....

Blogganbefaling :)

Hei allesammen. Nå har jeg vært våken i 1time og ikke gjort en dritt. Jeg skulle finne meg noe å spise, men det gjorde jeg nok ikke, så da ble jeg uten.
Vi i klassen skal ha loddsalg mandag etter vinterferien og siden vi fant ut dette dagen før ferien, skulle jeg selvfølgelig være så snill å ta på meg ansvaret. Så i går var jeg å kjøpte loddbøkerne og skrev på de og fiksa. Jeg har også nettopp avsluttet en samtale med bakeriet, så nå har jeg ordnet premier og. Haha, jeg fikk endelig til å bestille kakene etter å ha ringt 3 eller 4 ganger. Men slapp av, jeg skal ikke drite dem ut, for alt var min feil, i suck.Men over til overskrifen, i dag ska jeg faktisk anbefale en blogg, noe som jeg faktisk ikke har gjort før. Den er:
www.tuvaw.blogg.no.
Hun skriver veldig bra, og hun trenger ikke bestandig å være seriøs. Hun er jo også fra nord-norge, noe som jeg synes er veldig tøft. Jeg er innom bloggen hennes hver dag. Her er et bilde av tuva


Hun er også så veldig pen!

Ja, da har jeg fiksa bloggen igjen.

Da har jeg endret farge fra turkis til lilla. Håper ikke fargen slår mot øynene deres når dere leser bloggen min, hvis det faktisk er noen som gjør det. HAHA. Ny header også, noe som kommer 2 ganger i uka. Så det er ikke så stort lenger.
Slenger inn et bilde av meg og kjæresten før jeg hopper til sengs, NATTA. bildet er altså tatt for 100 år siden, så det er sagt.

Håper dette forsøket blir vellykket.

Ja dere hørte riktig. Jeg suger når det gjelder å blogge. Jeg må innrømme at jeg har prøvd en del, men ikke orket å publisere det. Jeg har hatt det litt travelt i det siste. Og kjæresten tar all tiden min, bloggen kommer aldri til å komme forran kjæresten, aldri. Dette blir bare et lite innlegg, men det kommer noen om ikke så lenge, om hvorfor jeg blogger og ting du kanskje ikke visste om meg og stilen min.  Dette er forresten et bilde av meg, som nemlig ble tatt i dag. IKKE VÆRST!

Snakker

Joda, da har jeg fått meg ny header. Like kjedelig som alle andre jeg har hatt, men skitt au, det driter vel jeg i. Som sakt kan jeg ikke redigere bilder og jeg har heller ingenting å redigere med. Dette får holde! Det er forresten det bilde jeg brukte på takkekortene mine (tror jeg). Bildet er tatt i august. Jeg vil ha sommer!!!!!Forresten, fikser ny header når jeg kommer hjem ... i morgen

Ja dere hørte rett... Headeren kommer mest sansynligvis i morgen da jeg kommer hjem, hvis jeg ikke blir tvunget hjem i kveld. Men forresten, ikke vent noe skikkelig stort. Jeg har værken noen brae redigeringsprogram og jeg har heller ikke noen skills i å redigere, så dere får et bilde å en tekst, ferdig med det.
Det var også dødskoselig i Sverige sammen med kjæresten! Er en stund siden vi har hatt vært så mye sammen i lengden, fordi om vi er sammen hver dag så mye vi kan. Gleder meg til vi flytter inn sammen!
HØR SANGEN I INNLEGGET UNDER!

Inna - Deja vu

Dette er en syyyykt rå sang.  Du burde høre den om ikke ikke allerede har gjort det! her er den:Da er det ikke lenge igjen

Som sakt skal jeg til Sverige sammen med kjæresten min i dag :) om ikke så fryktelig lenge. Skal prøve å få pakket i meg noe mat før jeg drar, jeg kjenner meg ganske sulten. Det føles sykt godt med ferie! Må løpe! snakkes på søndag!bare tanken på ferie gjør meg lykkelig

Det blir dessverre ikke et bedre innlegg i dag. Jeg er trøtt, fryser og har bare sinnsykt lyst til å gå å legge meg, så nattinatt, sov godt :)


4 på prøvemuntlig i naturfag, sweeden og vinterferie!

Dette blir et kjapt innlegg før jeg drar på håndballtrening. Jeg tenkte jeg skulle fortelle at jeg fikk 4 på prøve muntligen i naturfag. Under framføringen ble jeg så nervøs at jeg begynte å snakke så fort som jeg aldri har gjort før, så framføringen min som skulle være 20 minutter, ble på 13. Jeg skalv i hele kroppen og stemmen min hørtes ut som en vibrator. no shit. Jeg fortalte mye feil og jeg visste overhode ikke hva jeg snakket om. Men heldigvis er lærern min mye greiere enn jeg hadde forventet og gav meg en 4. Jeg er dødsfornøyd.
I helga skal jeg forresten til Sverige med kjæresten min! Jeg gleder meg noe sinnsykt!  Jeg lover at det kommer mange bilder på søndagen, da vi kommer hjem!
Jeg blogger mer når jeg kommer hjem!Forresten, flirting with forty var sinnsykt søt! Anbefaler den!

Fort fort

Dette blir bare et fort, fort innlegg uten mål og mening. Såså. Det jeg skulle si var at jeg kom opp i naturfag.. Jeg har bestandig så sinnsykt uflaks. Jeg kom opp i Lys,Farge og Stråling. På lekseprøvene vi har hatt har jeg fått 1, så jeg er sinnsykt spent på hvilken karakter jeg faktisk får på dette da. Det er ikke bare å begynne å øve eller, jeg må jo kanskje først lære meg det....
Ikveld skal jeg forresten se svenske hollywoodfruer! Jeg digger Anna Anka! You rock! haha! Jeg skal også se Marit Bjørgen og Petter Northug jr i aksjon. :) Bjørgen går i 7 tiden og Northug halv 10 :)
gleder meg. Skal også se filmen "Flirting with forty" på tv3,  husker ikke helt når den startet.  Så siden programmet mitt for kvelden er fullt, så må jeg vel komme i gang med naturfagen med en gang. Vi blogges!Det er derfor jeg skal se "flirting with forty" senere i kveld (a) tihi, han er bare verdens fineste!
noen av dere kjenner han sikkert igjen fra 7sesong i tv serien one tree hill. Tror navnet hans er Robert Buckley eller noe lignende :) Ha en fortsatt fin dag. Lykke til dere andre som kom opp til prøve muntlig i dag!

fight for this loveDet er en sang jeg har fått hekta på i det siste. Det er nemlig Cheryl Cole - Fight for this love. Det var faktisk bestevenninna mi Sandra som viste meg den da jeg var på besøk til henne på fredag. I love you! <3
Bildet over er faktisk tatt fra blogg.no :)
Her er den:

Ny header

Da har jeg fikset meg en ny header, igjen .. Jeg lagde denne i første time på fredagen, da jeg hadde norskfordypning. Jeg satt og venta på at det skulle bli min tur å framføre om Jo Nesbø ... Hadde ikke noe mer fornuftig å gjøre.


Torsdagen min.På torsdagen søkte vi på skoler til neste år.. Altså videregående. Jeg var sinnsykt usikker, så jeg tok egentlig valgene mine på sparket. Men jeg endte opp med:
1. Medier og kommunikasjon
2. Helse og sosialfag
3. Resturant og matfag.


Jeg tror jeg angrer... Jeg har ikke peiling i det på hva de i det heletatt gjør på Medier. Ikke anelse i havet. Og hvis jeg kommer inn på resturant og matfag så blir jeg veldig skuffet. Jeg hadde 4,3 i snitt til jul men jeg er helt sikker på at jeg ikke kommer til å få det i år ..
Dette året har vært helt sinnsykt, karaktermessig. Vi har hatt 3 naturfagprøver. Den ene fikk jeg 1 på, den andre 2+ og den siste har vi ikke fått tilbake. Musikkprøven vi hadde på torsdag gikk også helt elenig, å da får jeg heller ikke mer enn 2.
Jeg er så sint... Jeg er bedre enn det...
vi får bare håpe at alle de andre karakterene mine blir høyere enn 4 ... Da har jeg kanskje en liten sjanse for å komme inn på medier.  Her er forresten bildet av "hva jeg burde gå" :
Jeg vet ikke om jeg har valgt det rette .....

En stor sorry!

En stor unnskyldning til dere som faktisk har sakt til meg at dere bruker å lese bloggen min. Jeg har bare ikke hatt til til blogging og jeg lovet dere at jeg skulle bli flinkere, men jeg tviler sterkt på det. Værtfall for en stund nå. Jeg har et liv jeg må ta vare på, å skole,lekser og kjæresten fyller dette helt opp. Jeg har 4-5 prøver di neste dagene, powerpoint om forfatteren Jo Nesbø, artikkel om Leksefri skole, og i neste uke har jeg prøvemuntlig. Så jeg ser ikke noen ledige bloggtider nå fremover. Men jeg lover at jeg skal prøve! Forresten så håper jeg at jeg kommer opp i samfunnsfag, uansett om læreren min i det faget virkelig hater meg. Men jeg får bare vise han at han tar feil om meg og at jeg ikke er så forferdelig som det han skal ha det til! Men så må jeg stikke , har sykt mye å gjøre!


En sint og missfornøyd Marthe!  neida , jeg bare lagde grimaser når kjæresten kom med mobilen i trynet mitt.

The proposal

Dagens film er The proposal.
Dette er igrunn en veldig koselig og morsom film.

Når den energiske forlagskonsulenten Margaret risikerer å bli utvist til hjemlandet Canada, erklærer den snartenkte sjefen at hun egentlig er forlovet med den undervurderte og intetanende assistenten Andrew, som hun har plaget i årevis.
Han går med på å delta i bløffen, men stiller enkelte betingelser.
Det usannsynlige paret reiser til Alsaka for å møte hans noe merkelige familie og nå finner den vanligvis selvkontrollerte byjenta seg i den ene komiske situasjonen etter den andre. Med et improvisert bryllup på trappene og immigrasjonsmyndighetene på nakken velger Margaret og Andrew å holde seg til planen til tross for høyst usikre konsekvenser.


borte bø

Sorry for at det ble bare 1 innlegg i går.. Jeg har liksom et liv utenfor bloggen og som jeg må ta vare på. Jeg skal prøve å bli flinkere nå, men har så sykt mye som skal gjøres. I dag (eller i går) har jeg ikke gjort så mye. Jeg var helt peist da jeg kom hjem fra skolen og sovnet på badet i 5 tiden...  Jeg og mamma er alene i helgen, mens pappa og lillebror er på fotballturnering. Mamma henta kjæresten i 6 tiden og etter en stund fant vi ut at vi skulle se film .. The return .. Den var ikke noe å skryte av ... Jeg klarte ikke å henge med i det heletatt. Jeg så heller ikke forskjellen på menneskene..
jaja, nå skal jeg hoppe i seng, så vi blogges videre i morgen. Nattinatt :)


House of wax

Dagens film er da House of wax.
Dette er en skikkelig skummel film, hvertfall som jeg kan huske. Og jeg elsker Chad Michael Murray!

Mens de kjører gjennom Luisiana på vei til en viktig fotballkamp for collegelag, stopper seks tenåringer på en campingplass. De støter på en lastebilsjåfør, og neste morgen har de mistanke om at noen har tuklet med bilen deres. For å unngå å bli strandet, godtar de å sitte på med lastebilsjåføren til Ambrose, en isolert liten by i nærheten.

Da de kommer dit, blir de dratt inn i Trudys «House of Wax», et museum med overraskende naturtro voksskulpturer. De går to og to for å lete etter en bildel, og oppdager raskt at resten av Ambrose er befolket med mordoffer dekket med voks. Drapsmannen går også rundt i byen, på leting etter nye offer til samlingen sin.

3 måneder

Nå er kjæresten dratt og det var ikke så veldig lenge siden vi har spist "middag" . Håndballtreninga gikk jo greit ........
Sitter med ansiktsmaske, i dag og . He-he ... Skal snart gå på badet å vaske håret og skylle ut maska. Etterpå skal jeg gjør krl-leksa som er til 31 mai. Nei, jeg kødder ikke, den er til 31 mai ...... lol spørr du meg..

Shakira ft. Lil wayne & Timbaland - give it up to me.


Denne sagen er sykt fet! Den virker kanskje litt lame i begynnelsen, men når refrenge kommer er den sykt rå!
Jeg må vel tilbake til leksene mine nå. Senere i kveld skal jeg på håndballtrening og spise mammas hjemmelagde pizza sammen med kjæresten og resten av familien. Det kommer helt sikkert 1-2 innlegg senere :) snakkessss

The hitcher

Dagens film er the hitcher. JEG ELSKER SOPHIA BUSH!!!!!
En av tidenes skumleste filmer har blitt enda skumlere! De kjører inn i et levende mareritt når de treffer The Hitcher. De første møtene med Ryder er ubehagelige, men de klarer å holde ham på avstand og slår tilbake når han angriper dem. Men når han involverer dem i en fryktelig nedslakting blir det verre.


Justin Bieber - One TimeJustin Bieber - One Time

Dette er en sinnsykt fet låt! I tilleg er han så sinnsykt søt han som synger ;$
"When i met ya girl my heart went knock knock"  tihiiiiii

Dette har vært en trøtt dag ....Denne dagen har gått syyykt tregt. Var først på skolen, UTEN kjæresten........
Så har jeg bare vært kald og trøtt resten av dagen.
Dette ble et veldig kort og kjedelig innleg, men jeg har ingen anelse om hva jeg kan blogge om.
KOM MED TIPS, PLEASE!!!!!!!!! jeg sliter....

Eden lake

Dagens film er EDEN LAKE.
Dette er en syk film , mildt sakt. Noen steder kan det bli litt for mye,men det må vel til.
Skrikene fra hennes torturerte kjæreste runger i Jennys hode. Blodet renner ned i øynene når hun flykter gjennom skogen i panikk. Eden Lake er den perfekte plassen for en romantisk helg- et avsidesliggende paradis for unge nyforelskede par. Men i et sjokerende øyeblikk ødelegges idyllen og for Jenny gjelder bare en ting for å kunne overleve: å slå tilbake.
Bildet av coveret, men jeg aner ikke om dette er traileren. Det ligger så mye dritt ute på youtube (a)


ansiktsmaske

Har nettopp tatt en ansiktsmaske å nå sitter jeg her å lager grimaser siden det er så sykt ekkelt når den begynner å stivne. ha-ha. Har ikke prøvd den typen før og det er veldig lenge siden sist jeg gjorde dette. Jeg vet det er dårlig kvalitet på bildene, de er tatt med webcam, haha.Jeg hadde altså brukt ; Garnier skin naturals 3in1 .  Noen andre som har prøvd den? :)
snakkes snart, skal bare fjerne masken og vaske håret :)
Ha-ha

Altså, det er ikke mine føtter!

Ha en fortsatt fin dag.

Treningsoutfit

Siden jeg i går viste dere dagens outfit måtte jeg finne på noe annet i dag. Så det ble "Treningsoutfit". Ha-ha ikke noe spessielt da, jeg liker best å kjørte helt vanlig stil når jeg trener. Da tar jeg på meg det første og beste.  Her kommer bildene fra etter treninga:The happening

Dagens film er; THE HAPPENING.
Det er en stund siden jeg så denne å jeg husker at jeg fikk panikk når de døde folkene plutselig datt ned på asfalten. Jeg skvatt noe sinnsykt og ble faen så skremt.
Det hele starter uten noe forvarsel, og ser ut til å komme fra ingensteds. I løpet av minutter begynner merkelige dødsfall å inntreffe i store amerikanske byer. Dødsfall som motstrider all fornuft, og som virker fullstendig meningsløse.


Ikke dagens outfit men morgendagens

Jeg fikk dessverre ikke tid til dagens outfit siden jeg drar til bestemor om ca 3 minutter.  Så jeg slenger inn bilder av morgendagens outfit, håper det går fint! Snakkes i morgen allesammen!farmor

Det kan hende det blir ganske lite blogging i dag siden jeg har tenkt å sove over hos farmor. Men hvis kjæresten klarer å få rompa opp av sofaen og kommer seg oppover hit kan det faktisk hende at jeg legger ut outfiten (noe som ikke er så interessant i dag) og litt andre bilder.
Jeg sov også over til farmor forrige mandag og da så vi et program på NRK som bi begge synes var greit. Det bestod da av 3 deler, så vi ble enige om at jeg skulle komme å sove over de neste 2 mandagene. Jeg husker dessverre ikke hva det het eller noe men det startet i halv 10 tiden og var ferdig i halv 11 tiden.
Jeg synes det er koselig å være på besøk til besteforeldrene mine.
Dette bildet er av meg og farmor da jeg var 9år gammel, altså 6 og ett halvt år siden.
Det ble tatt da jeg var med dem til Vega i sommerferien for noen år siden.

Taken

Dagens film er TAKEN!  Jeg syns det er en bra film. Bildet og "traileren" er helt tilfeldige, jeg bare tok de første og beste jeg kunne finne. Jeg gadd ikke nervelete etter det.  Det eneste som er litt domt med filmen er at "Kim" er så jevli barnsli av seg. Eller jeg vet ikke om det var det rette ordet, men hun springer heletiden. Hun ligner på en hest når hun gjør det.

Den tidligere CIA-agenten Bryan Mills får sitt livs sjokk da han på telefonkontakt med sin 17 år gamle datter Kim som er på ferie med en venninne i Paris, får høre at noen har brutt seg inn på deres hotellrom. Jentene er i ferd med å bli kidnappet, mens Bryan befinner seg helt hjelpesløs på et annet kontinent. Bryan setter inn hele sitt arsenal av effektive og dødelige ferdigheter og tar opp kampen for å finne Kim og hennes venninne. Kidnapperne skal straffes og han regner med å ha 96 timer på å finne dem før de vil være borte for all tid. Et ubønnhørlig kappløp med tiden er i gang, og det finnes ikke rom for nåde.


hits