januar 2011

17 mai 2006-7

AAAAAAW, jeg fant plutselig 2 bilder fra 17mai for maaaange år siden. Tenkte kanskje jeg skulle dele de med dere. 

Har jeg forandret meg mye? Eller har jeg ikke det? Gjetter at dette er tatt sent i 6klasse eller tidlig i 7 : D
Jeg tenkte jeg skulle legge ved et bilde, slik at dere kunne sammenligne. Men jeg tok bare et. Vet ikke om det bare ble teit. Dere får finne ut selv. 

Forresten har jeg veldig lyst til å klippe pannelugg igjen, men tørr ikke .... Hva syns dere?

- Marthejh

Opphørssalg på Glitter og Stas! Det er stas!

Heheheh, som dere leste i overskrifta, har jeg vært på opphørssalg på Glitter og Stas! Det var faktisk Lisa i klassen som tipsa oss om å dra dit. Jeg gikk jo amok der inne på butikken og skulle ha alt jeg så. Så jeg endte opp med 2 piercinger for å ha i navlen og 7 par øredobber. Tror dere ikke det var enda morsommere å høre prisen på det jeghandla? Jo gjett om det var. Men jeg kunne jo ikke kjøpe alt. Sorry for at bildene ble sykt dårlige, men dere får klare dere. 


For dere som lurte betalte jeg faktisk akkurat 200 kr for alt dette! Den siste piercingen jeg handla, betalte jeg 300 for, så jeg hadde jo allerede "tjent" meg 100 kr.. Flott, håper det er flere butikker på Mo som går konkurs. Neida, jeg bare tulla. Men selvfølgelig, det er jo alltid morsomt å handle billig. 

- Marthejh

Gelèshots

Jeg fikk faktisk et spørsmål om ikke jeg kunne lage ett innlegg der jeg fortalte hvordan man lager gelèshots. 
Klart jeg kan det. Men det som er tingen, er at det hele oppskrifta og fremgangsmåten står på gelèpakken du må kjøpe på butikken. :)
Vi brukte forresten jordbær. 


Du trenger:

1 pakke freia gelèpulver og ei flaske med vodka. 

Så gjør du bare slik det står anvist på pakken, bare det at hvis du skal ha oppi 2 dl vodka, må du ta bort 2 dl vann, slik at det går opp i hverandre. Du bestemmer helt selv hvor mye vodka du vil ha i. Kan jo fortelle at vi hadde rundt 2,5 dl vodka. Tror vi brukte rundt halve flaska. Så setter du bare gelèen til stivning i kjøleskapet, så er den ferdig til bruk etter 3-4 timer. 
Bare så dere vet det har jeg ikke lagd dette hjemme selv, vi bestemte oss bare for at Sandra skulle gjøre det, siden vi skulle være der.

Håper denne beskrivelsen ble god nok for de som lurte :)

- Marthejh

Flott dag.

I dag har jeg fått smiska bort fraværet mitt for forrige mandag. Og det føles flott! Jeg var jo borte, men jeg kunne jo ikke noe for at toget mitt ikke var i rute? 
Jeg har det sykt travelt i dag, og resten av uka. Jeg kjenner at jeg blir litt stressa.
I norsktimene fikk vi enda flere oppgaver i tillegg til alle de andre jeg har. Så nå har vi fått en rapport og skrive, og jeg kjenner sliter allerede. 
Vi hadde selvfølgelig fri i naturfagtimene i dag også, som alltid. Vi tok faktisk også klassebilde i dag. Jeg gruer meg faktisk til å se det.
Siden ingen i klassen hadde gjort det vi skulle i engelsken til idag, trudde vi at vi lå veldig tynt ann, men det endte opp med at det var engelsklæreren som fikk dårlig samvittighet. FLOTT :)
Vi hadde også fri i mattetimen, så vi er ferdige for dagen.

I kveld står som sagt fotballtrening og fotballmøte å planen. Jeg blir ordentlig lei meg hvis det viser seg at jeg ikke kan bli med til Sandnessjøen i helga. Krysser fingrene og håper på det beste!Meg og mamma på 17mai for noen år siden :)

- Marthejh

award
Fått en Award av http://viljex92.blogg.no

Med denne Awarden er det 7 spm som jeg må svare på...

Ta opp nærmeste bok, slå opp på side 18, og let frem linje 4 - hva står det?
- Ta for deg en oppfinnelse

Hva var det siste du så på TV?
- Disneychannel

Bortsett fra datamaskinen - hva hører du akkurat nå?
- Folkene i klassen 

Når var du sist ute og hva gjorde du da?
- I morges, gikk fra bussen og inn til skolen

Hva har du på deg nå?
- Tights, sko, strikkajakke og en topp

Hva var den siste filmen du så?
- Så nøyaktig 30sekunder av søndagsfilmen som gikk i går.

Skulle du kunne overveie å flytte til utlandet?
- Ja, men det blir ikke med det første ihvertfall

Awarden skulle så sendes videre til 7 (5) andre!

http://siljebech.blogg.no/

http://kristinoverheim.blogg.no/

http://staticage.blogg.no/

http://nicklasiversen.blogg.no/

http://fjorlandsjenta.blogg.no/

 

TAR DU UTFORDRINGEN JEG HAR GITT DEG? :D
Kommer ikke på flere i farta

Regines bok

Jeg ligger langflat i sofaen og er ferdig med lesing for i dag. Eller jeg er ferdig med frivillig og "morsom" lesing for i dag. Jeg har lagt i fra meg Regine på side 75, og bestemte meg for at jeg måtte gjøre noe annen lesing. Nemlig lesing til anatomi-prøve... Har ikke noe lyst, men jeg har ikke noe valg. Er litt greit å få delt opp lesinga, slik at jeg slipper å pugge alt dagen før. Det er forresten veldig typisk meg. 

Kjæresten stod nettopp opp etter å ha hatt voldsom migrene. Jeg syns så synd på ham. Jeg kan ikke si at jeg vet hvordan han har det. For jeg har aldri hatt ordentlig vondt i hodet. Jeg har pittelitt hodepine 1 gang i måneden max, og er veldig takknemlig for at jeg ikke plages med det!

Det har egentlig ikke skjedd noe spesielt i dag, og tviler på at det gjør det. Dere får ha en fin søndag. Jeg lurer på hva søndagsfilmen i dag er. HÅPER den er bra!- Marthejh

God morgen

God morgen alle sammen. 
Kvelden i går var som vanlig koselig. Vi spiste frokostblanding, så litt på tv, dusja og la oss klokken 10(?), siden han skulle på arbeid i morges.
Så nå sitter jeg her alene og nerder facebook. Har vært våken ganske lenge egentlig, til å være søndag liksom.
Jeg vurderte om ikke jeg skulle gå å legge meg igjen å lese litt. Regine selvfølgelig. Og når kjæresten begynner å bli ferdig på arbeid, skal jeg opp å lage noe mat.

Jeg skulle finne et bilde å ha med i innlegget, og plutselig så fant jeg ut at jeg var på Oles data, og da får dere bare noen bilder som er hans. Eller som han har stjelt fra meg. Jeg ble skikkelig glad av å se alle disse bildene. Altså jeg har alle disse selv, bare at de er gjemt langt inne i forskjellige mapper på min data. Dette bildet er tatt etter dåpen til søskenbarnet mitt Anna Linnea. Nordlandsbunaden er faktisk ikke så verst. 
Verdens verste tur til Hemavan! Hahahaha!! En helg i fjor.
9klasse. tihi
17 mai 2009 <3
28 desember 2009, tror jeg
Morgenbilde <3
jea.. klarte å miste en av de øredobbene etter avsluttninga i 10klasse... faen


- Marthejh

En travel uke kommer nærmere og nærmere

I dag har jeg vært veldig flink å gjort en innlevering. Eller, deler av den... Nette ble plutselig SYKT tregt, og jeg fikk ikke lastet opp de sidene jeg skulle engang. Så den ble aldri ferdig! Det er også en av grunnene til lite blogging i dag. 
En annen grunn er at jeg og Ole la oss å så film. White Chicks... Syk film. Jeg ble litt lei og umotivert etterhvert, siden jeg har sett filmen så veldig mange ganger før, mens dette var første gangen til Ole. 
Jeg tenkte jeg skulle prøve å gjøre ferdig innleveringen i dag, og senere i kveld drar vi nedover til Ole-Petter siden vi skal sove der i natt.

Denne uka tror jeg blir veldig hektisk. Fotballtreninger, møte, skole,prøver, innleveringer, operasjon i Bodø og Fotballturnering i Sandnessjøen. Så jeg tenkte jeg skulle få unnagjort litt skolearbeid denne helga, men det ble litt mislykket. Skal prøve å holde dere så oppdatert som mulig. Et random bilde fra forrige jul!

- Marthejh

Gårdagen

Siden jeg har vært litt slapp i før i dag har det ikke blitt noe blogging, grunnen for at det ikke ble noe blogging i gårkveld er fordi vi kom hjem i 1tiden og da gikk vi og la oss. 
Vi dro bortover til Sandra og Ståle i 7tiden i går kveld. Der ble det litt babykos, før jeg og Sandra startet med matlagingen mens guttaboys dro for å kjøpe noe godterier. Vi skar opp salat, agurk, paprika ++, stekte kjøttdeigen og dekket på bordet. Sandra klarte selvfølelig og brenne seg på panna med kjøttdeig. Flink!
Maten ble kjempegod.!!!Se så flink vi har vært! Ståle ville ikke bli med på bildet, så han lata som om han så ut av vinduet. DET FUNKA IKKE :)


MammaSandra <3Dette er Sophie :) Hun er en av Mathias' sine bestevenner, etterfulgt av meg såklart :)Bildet er tatt neste med en gang hun brant seg. Det ble mye verre etterhvert
Meg og snuppen <3

Ja forresten. I et innlegg jeg skrev tidligere, sto det "Og vi har lagt planer for helga" Eller noe i den duren. Da var det egentlig meningen at vi skulle på besøk dit på fredag, for å lage disse gelèshottene, og spise taco og disse på lørdagen, men jeg hadde jo ikke hodet med meg da vi avtalte det. Jeg kom jo selvfølgelig på at Ole hadde arbeid på søndag, slik at vi måtte forflytte tacoen til dagen før. Så Sandra måtte lage disse alene på torsdagen. 
Vi skulle bare prøve å lage de, for å se om de var gode, og det var de faktisk. Så ut som om jeg allerede hadde fått for mange av de der ...Samme bildetekst på dette bildet og!

Etter vi hadde spist, la vi lillegutt. Sandra tok fram shottene og da var det igang. Vi så litt på MTV og en film som gikk på tv3. Vi hadde det (som vi alltid har) veldig morsomt sammen. Etter at vi lå å halvsøv hele gjengen kjørte Ståle oss hjem. Vellykket kveld <3

Forresten var Mathias 3 Måneder i går, og jeg og Ole-Petter hadde vært sammen i 25 måneder <3

I kveld og i morgen når kjæresten er på arbeid står Regine Stokke for tur. Gleder meg til å lese boka!

- Marthejh

Dagen i dag

Da jeg kom på skolen og jeg så et nytt ansikt i døra, skjønte jeg fort at den vanlige mattelæreren ikke var tilstede og at vi hadde fått vikar. Den egentlige mattelæreren vår er 60år i dag, så gratulerer med dagen Inger, vi savna deg idag :)
Jeg og kun vikaren gikk ikke så bra i lag. Det var ikke det at vi gikk i strupen på hverandre, det var bare det at jeg fikk negativ energi av å snakke med henne. Hun gjorde ingenting galt liksom, vi bare passa ikke sammen.
Jeg satt hele mattetimen og slet med oppgavene.. Jeg fikk gjort 2 oppgaver på 2 timer. Ikke verst?

Så skulle vi ha engelsk, men engelsklæreren var ikke der, og derfor så vi heller en film, American history x. Jeg har selv sett den 2 ganger på skola og har filmen selv hjemme, så jeg var ikke så veldig begeistret.
Jeg og Katinka kom og gikk, inn og ut av klassrommet mens de andre så film. Det var plutselig mye morsommere i kantina, og når folkene dro, dro vi også opp på klasserommet vårt en liten tur, før vi sprang ned igjen. haha

De to siste hadde vi gym, og vi hadde også vikar i gymmen. Vi har faktisk hatt henne 1gang før. Vi hadde 4 forskjellige sisten'er. Faen det var kjedelig.  Så hadde vi litt kanonball og innebandy. 

Nå sitter jeg her og fryser og drikker melk under et pledd i stua. Senere i kveld skal jeg og Ole-Petter på besøk hos Sandra, Ståle og Mathias. Vi skulle kose oss med taco og noe godt å drikke. Jeg gleder meg <3 Er så lenge siden vi sist gjorde noe slikt. <3


Forresten, dere vet den boka jeg leser? Eller leste, jeg ble ferdig i går. Jeg er inne på siden deres og ser litt. Her finner man alle mediaoppslagene, videoer, se&hør-forsider, tekst +++  Det står mye fint der inne. Dere som "vil" lese boka, men verken har den eller har lyst til å kjøpe den, så kan dere lese litt om den her; www.gjorenforskjell.noHahahahaha, jeg satte meg ned i glasshuset i Bodø å sminka meg... flott : D

- Marthejh

Travelt

Dere skjønner, grunnen til at det ikke ble noe blogging i går var fordi;
-  vi lagde pølsegrateng på skola (så og si hele dagen)  så jeg hadde ikke tilgang til pc
- Jeg og Ole-Petter var i byen
- Vi dro til Hauknes til bestemor og Moffa og spiste middag
- Jeg dro rett på trening etter middagen

Så jeg var hjemme igjen i 9 tiden. Da skulle jeg sjekke facebook, dusje og lage meg noe mat før jeg skulle pusse tennene og legge meg. 
Så nå vet dere det.

Pølsegratengen ble ikke noe god.. Vi hadde, kål, mais, gulrot og masse annet tull oppi. Jeg som ikke liker vanlig engang..
Jeg fikk ikke lov til å være med å lage mat, for jeg måtte stå å stryke klær på husmor-avdelingen på skolekjøkkenet. 
- Marthejh

rett og slett for mye på timeplanen!

Jeg beklager bigtime for at det ikke ble noe blogging i dag. Jeg har hatt det veldig travelt, og kom faktisk nesten nettopp hjem, og nå skal jeg sove! Jeg kommer sterkere tilbake i morgen og resten av helga :)- Marthejh

bytur

Da vi omsider hadde fått sett ferdig filmen, etter 3 hele timer, skulle vi ha 3 timer kommunikasjon. Men Mona hadde bare 2 oppgaver til oss, og vi fikk dra da vi var ferdige. Så da hadde vi 1time fag på hele dagen. Jeg tok bussen til byen og møtte Sandra, Ståle og Mathias der. Vi gikk rundt å vasa litt i byen og satte oss på en kafè og tok oss noe å spise. Jeg og Ståle spiste horn med ost og skinke mens Sandra spiste skinkesalat. Nam. 
Vi planla også helga. Dere får høre senere, når den tid kommer :)

Nå sitter jeg bare å sløver med facebook og facebookspill.... Håper det er bare dritt på tv i kveld, slik at jeg får lagt meg tidlig...
Kjæresten kommer snart oppover, og jeg tenkte jeg skulle tilbringe resten av kvelden med lesing :)Jeg savner ungdomsskolen og alle de rare og morsomme påfunnene våre <3

- Marthejh

The green mile og fri

Åh flott dag, flott dag. 
Akkurat i det jeg kom opp trappa på skola, gikk selvfølgelig brannalarmen.... Kantinedamene hadde visst stekt bacon. BRA.
Når vi endelig kunne gå opp til klasserommet, sto det på tavla : "Trude er syk i dag, men dere har innlevering å gjøre" ELLER noe slikt.  Vi også hadde fri i anatomitimene i dag, siden læreren vår skulle på et møte ellernoe.. Så vi hadde ikke time igjen før klokken 1.. Ganske lenge å sitte å gjøre ingenting fra halv 9 til 1.
Så vi bestemte oss for å dra ned på biblioteket på skola for å hente oss en film. Vi endte opp med filmen "The green mile" Har faktisk ikke sett den, men den virker grei sålangt :)

Ikveld tror jeg at jeg får besøk av Sandra, Ståle og Mathias, hvis formen til Mathias er bra. Håper det :)
Ellers blir det vel CSI og litt lekser og innleveringer tror jeg.

Ha en fin dag.Husker du dette snuppa? <3  Det var den lørdagen vi dro oppover til Bodø sammen etter konfirmasjonene våre. Flott tur <3

Flott dag :)

De første timene før mat hadde vi 6 hospiteringselver. Veldig koselig at hun ene er søskenbarnet til kjæresten min :) De fikk se i bøkene våre og vi fortale om dem. Vi gjorde også noen oppgaver. Morsomme altså. Og litt om førstehjelp. Vi viste dem forresten også rundt på skola. Veldig morsomt å ha en litt annen skoledag. 
De to siste fikk vi bare en innleveringsoppgave til neste uke vi fikk arbeide med. Ganske greit.

Da jeg kom hjem satte jeg med ned for å lese i "sammen til evigheten" (hvis jeg husker rett) Jeg må nesten skynde meg litt når det gjelder lesing, siden jeg må bli fort ferdig med den boka jeg leser nå. Siden jeg faktisk har fått lånt "Regineboka" av Jeanett i klassen. TUSEN TAKK :)
Men jeg liker egentlig ikke å låne ting av folk, siden jeg ikke vil glemme bort at jeg faktisk har lånt noe. Men jeg lover du får den tilbake! Håper bare ikke du må vente så veldig lenge før du får den :)

Klokken 5 dro jeg til gardsbakken for å moke snø av taket der sammen med fotballaget. Det var veldig veldig tungt, men faktisk litt koselig. Føttene, ryggen og armene mine er helt døde! Vi var enda ikke ferdige når klokken var 9, men jeg og pappa var veldig lei, så vi dro da. Dessuten var det såvidt jeg ikke sovna av i snøen....

Nå sitter jeg og kjæresten og ser CSI og jeg gleder meg til morgendagen. Vet egentlig ikke hvorfor :)Meg og bestemor i konfirmasjonen til søskenbarnet mitt i fjor. Tror faktisk det er så lenge siden jeg har snakket med ham.. SYKT

- Marthejh

Nidarosdomen

Kanskje veldig kjedelige bilder. Det er jo liksom ikke "artig" å se på en kirke, det syntes ikke jeg heller. Men det var ganske interessant og kirka er veldig pen! Orker ikke mere tekst

Haha, plutselig kom det 2 bilder av rådhuset(?), tror ingen dør av det. 

-Marthejh

Vitensenteret

Her kommer noen bilder fra den dagen vi var på vitensenteret. Det var veldig interessant det som sagt.  Dette er sikkert veldig uinteressant for dere som har vært der, men det får så være :)
Denne var veldig ekkel på en måte. De blå var kalde mens de røde var varme. Så når du la hånda på, kjente man ikke riktig om det var varmt eller kaldt. Med en gang du la hånda på, kjentes det veldig varmt ut, men hvis du hadde den der lenge, ble det nesten litt kaldere. Tøft. 
Vitensenteret! haha : Dhaha lol, den andre foten vistes jo ikke...nei
Haha, flott :)Forskjellige ting du kunne teste ut. Fikk du til?Vakkert :DStine og Bjørn fikk faktisk til den der : D

Det kom faktisk luft ut av den der tingen. Et speil som gjorde oss STOREHaha, du har sekkert sett en slik på tv eller noe. Du skal liksom få strøm i deg hvis du treffer.Sånn tenkespill!Jeg vant :)

- Marthejh

Sandrakos <3

I dag på treninga var jeg helt dau. Jeg var så trøtt, lei, slapp og hadde veldig vondt i hodet. Hadde egentlig ikke lyst å dra dit, men siden jeg ikke har trent på over en uke, var det på sin plass! 
Med en gang jeg kom hjem hoppa jeg i dusjen, siden vi skulle oppover til Sandra og Ståle og vi var veldig heldige å få sitte på med dem oppover :)
Der kosa vi oss masse <3 åh hvor glad jeg er i bestevenninna mi <3
Håper dere også har hatt en fin dag :)


vakkert <3 ja, det er meg


Dessverre ble det ikke tid til noe innlegg i dag. Jeg fikk litt vondt i meg, men jeg lover at det skal komme i morgen!
Nattinatt :)

- Marthejh

Fridag, nesten?

I dag på skolen så kom jeg jo ikke før klokka var 10. Så jeg gikk jo glipp av de to første timene vi hadde norsk. Så hadde vi 2 timer fri, å så 2 timer matte. Etter ganske kjedelig og uinteressant dag. 
Nå er det like før jeg går ut døra og ned til Moheia hvor jeg skal ha utefotballtrening. Noe som ikke hørte så veldig fristende ut, siden jeg er veeeldig trøtt og sliten etter natta.
Etter treninga skal jeg Ole å besøke Sandra, Ståle og Mathias. Blir godt å se bestevenninna mi igjen <3
Veldig kort innlegg, meeeen må løpe, snakkes i kveld folkens.- Marthejh

Siste minuttene i Trondheim + forsinket tog

I gårkveld så vi forresten filmen "Easy A". Den var faktisk ganske bra. Da vi akkurat hadde slått av filmen, trodde selvfølelig seg at vi hadde god tid, og tok livet med ro. Plutselig sier Ole: "Du veit at tåge går om 20 min?". Da ble jeg veldig stressa, siden kofferten min ikke var pakket og Stine holdt på å lage mat til oss. Jeg måtte også skifte klær, siden jeg ikke gadd å sitte på toget i 6 timer (endte faktisk opp i 9timer) i dongeribukse. 
Da jeg omsider hadde fått kasta brødskiva i munnen og svelget den, kunne vi springe ned trappa til bilen. Da vi var fremme på togstasjonen, viste det seg at vi hadde god tid.

Jeg sov litt på toget og da jeg voknet etter å ha stoppet i Mosjøen, sa Ole til meg: "Tåge e faenme 50 minutt førsenka". Gjett om jeg ble sint da... I tillegg hadde det jo selvfølelig vært ras rundt Bjerka området, så der måtte vi vente i 3 TIMER før all snøen var borte fra jernbanen. Så vi som skulle være fremme på Mo klokken 6, var i stedet fremme i 9- halv 10 tiden på dagen. Og vi skulle liksom rekke skolen.  Det gikk egentlig greit. 


Måtte bare ha en glad bilde. MITT BILDE


- Marthejh

Min dag.

Akkurat da vi gikk ut av døra i 12 tiden før i dag, bestemte vi oss for å dra til vitensenteret. Eget innlegg. Har faktisk vært i noe liknende når familien var i Danmark for noen år siden. Veldig morsomt og interessant dette. Tror vi var der i 3-4 timer :o 
Etter vi var der, bestemte vi oss for å dra gå til Nidarosdomen for å se litt. VEEEELDIG fint der inne! Kanskje ikke så veldig morsomt eller kult, men pent! Eget innlegg.

Siden vi etterhvert ble ganske sultne etter å ha vært borte nesten hele dagen, bestemte vi oss for å dra opp til tyholttårnet for å få oss noe å spise, samt å sjekke ut tårnet i seg selv. Siden jeg ikke verken har sett eller vært der før, ble jeg litt sjokkert over hvor høyt det var. Vi tok heisen opp og ventet på å få bord på restauranten Egon. Vi fikk beskjed om at ventetiden var på rundt 20 minutter, men etter 2minutter begynte lysene å blinke på den tingen vi fikk . Vi bestemte oss for pizza. 

Utsikten!


Flott ungdom!
Sjekk utsikten i bakgrunnen! Jeg glemte å fortelle at golvet i restauranten roterte! Så etter en time, hadde tårnet rotert en runde! :)

Etter vi hadde vært der, bestemte vi oss for å ta en runde i gatene på solsiden. Vi gikk inn på en cafe/bar og satte oss der for å få varmen i oss. Der bestilte jeg varm hvit sjokolade, altså hvit kakao! Veldig god egentlig. Den smakte egentlig bare varm melk siden den hvite sjokoladen ikke er like sterk som den vanlige. 

Så vi kom nesten nettopp tilbake til leiligheta etter å ha vært borte hele dagen. 
Nå skal vi se film før vi drar tilbake til Mo I Rana med toget. 
Er framme hjemme kl 06:00  og skal på skolen til vanlig tid. Hohoho, dette kan bli spennende. 
Men som sagt, nå skal vi se film, så det blir sikkert noen innlegg i løpet av kvelden eller morgendagen om vitensenteret og nidarosdomen siden jeg ikke har tid nå. 
Gutten min <3

- Marthejh

Rusfri sa du? tror ikke det

Tenkte bare jeg skulle nevne det, siden jeg glemte det i går. Jeg og Ole-Petter var på Rema 1000 og skulle kjøpe noe for å ha på toget når vi skulle hjem. 
Mens vi sto i køen og skulle betale kom det plutselig en mann i 20årene å stilte seg bak oss. Jeg hørte en helvettes klirring og fant ut at han hadde 2 seksere med øl i hver hånd. Han pustet tungt å jeg hørte at han sto å luktet og sniffet på oss begge. Han stilte seg helt opp i ryggen på oss og svaiet fram og tilbake. Jeg bestemte meg for å se på ham.  Han så dopa ut,  det så ut som om han var høy på noe.  Det som var morsomt var det at at han som sto forran oss i køen hadde på seg en sekk hvor det sto "Ungdom mot rus" eller "Rusfri ungdom" eller noe slikt. 
Gjett om jeg lo! Heaheahh Det første man ser etter å ha gått ut av leiligheta. Tror det er et gammelt sykehus? :)

- Marthejh

Trondheim

God morgen.  Eller god dag blir det vel. Som alle andre dager er sminken godt på plass i ansiktet, klærne er på kroppen og maten er i magen. Nå er det ikke lenge igjen til vi drar ut for å utforske Trondheim i dag og. Jeg har ikke tenkt å fortelle hva vi skal gjøre, så dere får bare poppe innom å sjekke (A)
Det er veldig rart å tenke på at vi skal hjem i dag. Eller siden klokken er etter 23:59, blir det vel i morgen...

Haha, helt siden vi kom hit har vi jo selvfølgelig hørt trønderdialekta, og jeg digger den! Hver gang vi har hørt at noen trøndere har snakket, så har vi sett på hverandre og ledd. Etter det har vi sakt "Hva hvis du har en sau. Villa du blitt spist eller pult?"  Bare på på Tondheimsdialekta! Vet ikke om dere har sett "Tomme Tønner 2" men det er hvertfall der den replikken er henta. Vi har sagt den setningen til hverandre utallige ganger allerede, og jeg er sikker på at det blir noen ganger i dag og.  Haha, jeg dør!Sykt randomt bilde! Men tror det er fra tomme tønner 1? bildet er fra google!

Snakkes godfolk, nå drar vi!

- Marthejh


Dagen i dag i Trondheim oooog shopping

Noen bilder fra dagen i dag. ahahaaaa, lol, blikket
Vi har det ikke akkurat farlig her

Vi hadde klokken på ringing halv 10, og lå å slumra til i 10tiden. Sto opp, spiste, så litt på tv. Og bestemte oss for å dra på Biltema og City Syd.  Her er noen bilder av oss før vi dro ut døra. 

Her er biltema.Bare rot sa du? Det er jeg enig i. Alt var kaos der inne, og det så bare rotete ut.  Dette var virkelig ikke en butikk for meg! Tror ikke jeg kommer til å benytte meg av det når det kommer til Mo I Rana i mars. Eller, jeg håper vår butikk blir litt mer oversiktlig og strukturert.  Jeg vet faktisk ikke om Ole heller var så veldig frelst der inne, men jeg tror han digger slike jallabutikker. 

Etter å ha tilbrakt litt tid der, bestemte vi oss får å besøke toys "r" us. Ikke fordi vi skulle ha så mange leker eller noe, men bare rett og slett for at det var så sykt stort. Og det var det! Jeg koste meg veldig der inne og kjente jeg ville ha noen små å handle til!


(Dette bildet er faktisk tatt fra google. Mens jeg har tatt resten btw)
Aww, haha, disse var sååå skjønne. Hvis du trykket på ryggen begynte den å logre å bjeffe ++ 
Syyykt mange kostymer, å dette var bare den ene veggen!
Åh, en HEL VEGG med pusslespill! Tror dere jeg ble frelst eller?JA.   Eller, tror faktisk ingen av dere vet at jeg faktisk elsker pusslespill! Men nå gjør dere det. 
Jeg kjøpte faktisk ikke et, og jeg angrer egentlig litt på det. Får se om det blir neste gang :) (Hvis der blir noen neste gang?)Aw, hadde syyykt lyst å kjøpe denne til gu'babyen min. Men tror det hadde blitt litt problematisk å fått den med seg på toget sammen med resten av all bagasjen. Ellers skulle jeg gjerne ha gjort det. Den var bare helt sykt skjønn og veldig god å myk. Faen nå ville jeg ha den selv...

Når vi tilslutt ble ferdige der. Dro vi videre i noen butikker før Stine og Bjørn skulle tilbake til leiligheta å se håndballkamp. Siden jeg og Ole ikke var så veldig gira på håndball bestemte vi oss til å dra en tur til, til Trondheim torg. Der ble vi i 2 timer og jeg endte opp med å kjøpe ET DATASPILL?!??!!?!?!
Jeg lurer virkelig på hva som feiler meg. Til nå har jeg kjøpt 1par sko og et pcspill???? Ikke en genser eller en bukse. Jeg tror jeg det er noe i hodet mitt som har klikka.
Tviler på at det blir noe shopping i morgen, siden det er søndag å butikkene er stengte så det blir vel det jeg tar med meg hjem.
Tror aldri jeg har handlet så lite i hele mitt liv. Jeg har ikke hatt noe lyst til å handle noe å jeg syntes alt så så veldig stygt ut.... + at det var 70% salg på mange butikker. Lurer på om jeg har slått hodet ordentlig i isen eller noe, for dette ligner ikke meg!
Jaja, får trøste jeg med at jeg skal til Bodø neste torsdag. Lover at det blir shopping da. Her er forresten det jeg har klart å kjøpt på to hele dager med shopping:
- Marthejh

Outfit for dagen

Det er dessverre ikke så mye å skryte av, og bildene er heller ikke de beste. Men her er bildene: 
Alt er forresten fra bik bok utenom lua, den er kjøp på bekken og strøm : D- Marthejh

:(

God morgen bloggvenner. Har sovet veeeldig godt i natt og føler på meg at dette kommer til å bli en flott dag.

Har tenkt mye på Pia Victoria de siste dagene. Tenkt på hvor forferdelig hun har det. Tenkt på hva man skal si i situasjoner som dette. Det er rett og slett ikke rette ord. Ord blir fattige. Pia Victoria var halvveis i svangerskapet før hun fikk vite at det lille hun hadde i magen ikke hadde greid det. Hjertet slo ikke.  
Du kan lese mer om den grusomme historien på bloggen til Pia:  http://piavictoriahnr.blogg.no/

Åh, jeg kjenner tårene presse. Men husk Pia, vi alle er her for deg! Du er ikke alene!


- Marthejh

Dagen i dag i Trondheim

Siden sist fikk jeg faktisk sminket meg og dratt til Trondheim torg sammen med Stine og Ole-Petter. Stine skulle møte noen venner, mens jeg og Ole skulle på litt shopping. Vi gikk å ruslet lenge i Trondheims gater og butikker og nøt roen. Satte oss ned å snakket litt, gikk i butikker, alle butikkene, 2 eller 3 ganger. Jeg fant dessverre ikke så mye å handle, siden jeg har vært veldig trøtt i dag, og liksom ikke ha hatt noe "shoppinghumør". Men jeg fikk handlet et par sko. Bilde får jeg komme med senere, siden jeg ikke har lagt inn noen bilder fra kameraet mitt, siden jeg ikke har tatt noen bilder med det siden vi kom.
Etterhvert fikk vi begge veldig vondt i føttene og bestemte oss for å slå oss ned på MC Donalds, hvor vi kjøpte 2 MC Flurry og 1 cola. Veldig koselig. 
Veldig vakkert.


Siden vi kom tilbake i leiligheten har vi spist nydelig lasagne, sett på tv, kost oss og bare slappet av.
Vet ikke hva morgendagen bringer, men tror det blir solsiden og biltema. Tar resten av dagen på sparket :)

Tenkte jeg skulle komme med to sanger til dere, men det gikk visst ikke. Så jeg får bare skrive de til dere, slik dere får finne dem på youtube selv. 
Eminem - Hello   og   Lars&Maria - Orchid of my collection.

- Marthejh

Rotter i Trondheim?

Tenkte bare jeg skulle nevne en ting. Jeg hørte på radioen i går at det var registrert over 70 rotter på Ila i Trondheim. (ER IKKE 100% SIKKER) Tror dere ikke det er her vi skal være i helgen????
Jeg har aldri sett en levende rotte i "virkeligheten" før og jeg kommer til å få panikk hvis jeg får øye på en!!  
- Marthejh

togtur, vellykket, eller?

Jeg må bare beklage over at jeg ikke postet noen innlegg etter at jeg hadde kommet meg på toget. Men det får bare våge seg. 
Da vi akkurat hadde ankommet toget å funnet våre sitteplasser la jeg merke til at alle rundt oss var Russiske... Tror dere jeg fikk panikk eller. Ikke faen om jeg skulle sove slik at de kunne komme her å stjele pengene mine å andre verdigsaker. Nånei, jeg måtte ta ut ALT jeg hadde i jakka for å tørre å henge den opp på knaggen ved siden av meg slik at ikke han som satt bak meg kunne ta noe mens jeg sov.  Haha, jeg tror alltid folk er ute etter meg <3
Jeg hadde jo planlagt å være våken hele turen nedover, og hadde med meg flere filmen jeg skulle se. Men tror dere ikke at vi fikk den der gamle vogna :(  Hele toget hadde jo kommer til å klikka hvis jeg hadde tatt opp dataen og det var heller ingen plass å sette i kontakten... Jeg som hadde gleda meg så. 
Etter å ha vært litt frustrert en liten stund kjente jeg øynene sige mer og mer igjen og jeg bestemte meg for å la Ole sitte vakt for tingene våre en stund, siden han lå å så filmen "Nokas" på ipoden hans.
Kan bare fortelle at jeg sov ca hele turen nedover ... Det eneste som var negativt var Russerne som snakket så jævlig høyt og SNORKET så jævlig høyt...  Men man får bare regne med slikt når man skal ut og reise. 

Når vi var fremme i Trondheim by, ble vi henta av søsteren til Ole, Stine. Hun kjørte oss til leiligheten deres, bare noen minutter unna sentrum. Der fikk vi frokost, og siden vi begge var veldig trøtte, måtte vi legge oss nedpå en liten time. Nå er vi ca akkurat voknet, og jeg tenkte jeg skulle gå på badet og sminke meg, før vi drar inn til byen for litt shopping : DFlotte meg på toget. Jeg tror blitsen på mobilen min klarte og vekke alle som sov ... FAIL

- Marthejh

Dagen i dag

Jeg kan jo begynne å fortelle at vi har hatt besøk av en hudpleier, ambulansefagarbeider, barne- og ungdomsarbeidere og noen fra helseservicefag som har snakket om yrkene sine på skola i dag. Jeg benytta meg ikke av de to siste jeg nevnte. Siden jeg ikke har tenkt å gå de. Eller, jeg har ikke tenkt å gå noen av de. Har egentlig ikke så mye å fortelle om resten. 
Prøven var overraskende enkel, og det var ingen "vanskelige" spørsmål som jeg ikke klarte å svare på. Jippi....

Etter skola dro jeg til byen for å møte Sandra og Mathias på helsestasjonen(?) hvor hun akkurat skulle til å veie og måle han. Han blir så stor alt for fort (a) Er så flott å få se ham vokse.

I byen kjøpte vi forskjellige klær til Mathias og ellers gikk vi bare rundt og trilla. Satte oss ned på en kafè hvor vi snakka om alt og ingenting. Bestevenninna mi <3  

Ellers har jeg pakka kofferten, lagt musikken inn på ipoden, fått filmene over på minnepenna og det eneste som gjenstår er å spise. Vi drar ned til togstasjonen om ca 3 timer og der står Trondheim by for tur.
Jeg gleder meg. Jeg skal prøve å være flink med bloggingen å holde dere oppdatert!Meg og verdens beste Sandra før tynnstavfesten for 2 år siden <3

prøve sa du?

Er det nå jeg skal skryte av at jeg ikke har øvd til prøven i morgen? Tro meg, jeg prøvde, men det var plutselig så mye annet morsomt å finne på. Dessuten er det CSI på TV Norge nå, så nå blir det hvertfall ikke. Men kapittelet er egentlig ikke så veldig vanskelig, altså hvis vi får spørsmål om kolesterol ++ sliter jeg litt, siden jeg ikke er så veldig flink på de områdene.  Hvor vanskelig går det egentlig ant å lage en prøve om fett? Jeg tror det kommer til å gå bra jeg :)Nå venter CSI på meg :)

- Marthejh

lillegullet Mathias

Tenkte bare jeg skulle begynne med å fortelle at det ikke ble noen klassebilde på oss, siden alle dro. Siden vi hadde så mye fri dag, hadde jeg bare 15minutter fag i dag (anatomi faktisk). Og mens jeg passet Mathias gikk alt også kjempe flott. Han er så god :)

Jeg fikk besøk av Sandra og Mathias i 2 tiden i dag og her er noen bilder:
Gullet <3


Forresten hadde takraset endelig kommet så det var FULLT av snø i innkjørsla vår.. Her er et bilde:Snø nesten helt opp til taket .....


Men nå skal jeg faktisk hoppe under dyna med en kopp kakao og ernærings(?)boka. Har prøve i morgen om fett, proteiner og slikt tull. Jajajajaja,. 

- Marthejh

klassebilde? hell no

For ikke så veldig mange minutter siden fikk vi vite at vi skulle ta klassebilde klokken 12 i dag. Selvfølgelig slo hele klassen seg vrang og nektet på dette. Vi har enda ikke fått noe beskjed om vi skal ta bildet i dag eller ikke. Men hele klassen skulle visst ta 12 bussen til byen, å da kommer det jo ingen av oss til å møte opp. 
For min del er det vel egentlig ikke så nøye, men siden jeg egentlig ser ut som et moras i tryne og ikke har sletta håret har jeg egentlig ikke så veldig lyst å bli fotografert...
Altså, missforstå meg rett. Jeg trenger jo selvfølgelig ikke å ordne meg to the max liksom, men det er litt beroligende å vite at jeg faktisk ikke ser "så værst" ut når hele polarsirkelen videregående skal se bildet. Det kjempe fine klassebildet som ble tatt i 10.......

CSI og nyvasket sengetøy

Åh, jeg tok av sengklærne i 6 tiden og kasta teppene og putene ut til kjøling. Når har jeg og kjæresten nettopp redd opp senga, så nå skal vi legge oss under dyna og kose oss med CSI og CSI miami :)

Jeg og mamma var faktisk i mellomjula og kjøpte nytt laken og sengetrekk til meg for pengene hun hadde fått i julegave. tihi <3 Slik ser det ut: 

ikke spør hvor jeg har henta han der....Tulla bare snuppen <3

- Marthejh

dagens outfit

Skal ikke akkurat skryte over antrekket mitt i dag, men det skader vel ikke å vise dere?Okei, jeg bare nevner deg. Jeg har ikke sminke på og det lille av mascara jeg hadde på øynene, hadde jeg forlengst gnidd ut i trynet.. Derfor ser jeg så spesiell (negativt) ut.  Jakke - bik bok
Bukse - tyrkia faktisk hahahha

Flotte sokker.  Jeg må ha verdens desidert styggeste golv!

- Marthejh

Har vært hos dyrelegen i dag og

Som du leste i overskriften, måtte vi til dyrelegen i dag og. Heldigvis ikke noe alvorlig denne gangen. Vi skulle bare fjerne stingene som ble sydd forrige gang vi var der. Jeg og mamma prøvde først hjemme, jeg holdt katta fast mens mamma skulle leke doktor. Siden vi ikke helt visste hvordan det skulle gjøres, ga vi fort opp og kjørte ned til dyrelegen slik at vi var sikker på at det ble gjort ordentlig. Jeg vet hvertfall at jeg føler meg tryggere da.


Her er 2 bilder av mini Mia da hun enda var lita og søt :) tihi

- Marthejh

Gamle bilder

Haha, jeg tenkte jeg skulle gå igjennom alle bildene på datan min, og fant disse. Haha, tro det elle ei, jeg savner det :)I slutten av 8 klasse. Fyfaen for en syk tur vi hadde der nede! 

Jeg og Sandra i byen i 8. HEAH, jeg var så fin på håre at jeg ikke kunne risikere å ødelegge det ved å ta på lua, derfor holder jeg den!!!!
Klassebilde i 9. Jeg sitter fremst i mørkerosa!...."Lanings" hos Connie vinteren 08. Sinnsyyyyykt koselig. 

Jentekveld hos Kristine, i 7klasse kanskje? husker ikke helt, men tror det. 
Ikke spør hvorfor jeg står på en fot, for det aner jeg ikke....
Gruben il på turnering på moheia, 6-7 klasse kanskje?
Bodø en gang i tida. Tipper dette er i 7klasse. 
hahahahah, jeg og Sandra i prøverommet på Cubus for noen år siden!


Åh, det er litt koselig og sitte å mimre. 

-Marthejh

filmtrøbbel og barnevakt

Har egentlig hadd en helt basic dag i dag. Sto opp halv 8, dro med bussen, 3 timer med Mona og 3 timer med Trude. Samme kjedelige dagen. 

Hadde faktisk tenkt å laste ned flere filmer til helga, men det var ett eller annet som klikka, og gjorde slik at filmene ble lastet ned i frost wire (????!!!) i stedet for vuze. Fikk ikke til å endre det heller. Faen, jeg som skulle laste ned bla. Step up 3D, saw 3D, frozen og la den rette komme inn. Får høre med kjæresten om han vet hva man skal gjøre når det skjer når han kommer hjem.  

Skulle egentlig gjort litt lekser og øv til en prøve, men jeg får se om jeg orker.
Har forresten også et rom som skulle vært rydda og bytta på senga....

I morgen skal jeg faktisk være barnevakt for Mathias fra litt før 10 til sikkert halv 11 uten at jeg vet noe sikkert., siden Sandra skal og snakke med rådgiveren på skola. Har allerede avtalt med Jon Ole (læreren min) om at jeg ikke kommer. 

Jeg er faktisk ferdig på skola i 12 tiden i morgen, og senere på dagen kommer Sandra og Mathias på besøk hos meg <3

Åh, gleder meg allerede til i morgen :)

Jeg tror faktisk jeg skal gå å legge fram noen klær jeg skal ha med meg i helgen. Det kommer sikkert et eller flere innlegg senere i kveld :)

- Marthejh

admiral p

Åh, må bare fortelle det. Har fått så sykt hekta på Admiral P's sang "Snakke Litt"  Den er såå råå! : D
Jeg har den på bloggen min her ett sted, har ikke skrevet navn under, så du får bare lete! <3<3<3
Eller vent litt. Tror forresten den ligger under "skøyte-innlegget"
ÅH LOVE <3 

- Marthejh

De late har det godt

Akkurat nå sitter jeg å ser på disneychannel mens jeg drikker appelsinjuice, farris bris, kakao og spiser frokostblanding fra pakken <3 Det er lov å kose seg på lørd, vent, det er mandag i dag. faen. - Marthejh

Bokanbefaling, sammen til verdens ende

Jeg tenkte bare jeg skulle fortelle dere om en bok jeg holder på å lese litt i. Den heter "Sammen til verdens ende" og er hovedsaklig skrevet av Tone-Elisabeth Simonsen. Her forteller hun om livet med kreft i eggstokken, livet uten å kunne få barn, tanker rundt døden, dagbokinnlegg  og operasjonene. Tone har egentlig bare bare skrevet ca 1/4 av boka før døden tok henne, og resten av boka er skrevet av kjæresten, Espen. 
Boka er veldig trist og jeg har grått noen tårer allerede.
Dette er en veldig fin bok for deg som bryr deg om mennesker og har medlidenhet for andre.
- Marthejh

OUTFIT FOR DAGEN

Tenkte bare jeg skulle komme med noen bilder av hva jeg har på meg i dag. 


Topp fra Vero Moda
Bukse fra Vero Moda
Tsjorte fra bik bok
Sko (kjøpt i Bodø)

Yeah. Ha en fin kveld :)

-Marthejh

Dagen i dag

Jeg startet dagen min 07:05 for den som bryr seg.  Akkurat en time etter satte jeg på bussen til skolen, og der ble jeg sittende hele 30 minutter før vi var fremme.
De 2 første timene hadde vi bare litt fremføringer om eventyr. Ganske koselig egentlig, sitte i mørket og høre klassen fortelle eventyr. Timene etter hadde vi fri, og siden jeg hadde mine anelser tok jeg med filmen; "Jekyll + Hyde". Så jeg hadde fine naturfag timer med fimen. Jeg legger ved traileren.

Filmen er faktisk ikke så værst, og det blir ikke værre når Bryan Fisher er i hovedrollen <3 
Etter skolen dro jeg, Katinka og Jeanett til byen, men Katinka dro like fort. Jeg og Jeanett tok turen til ekspert for å sjekke med bærbare dvdspillere, meeen den billigste kostet 799,- faen.... 

Fikk besøk av bestevenninna mi og Mathias like etter jeg var kommet hjem i halv 4 tiden og dro litt over 7. 
Lykke <3 
Vi fiksa forresten henne blogg. Tihi :)


- Marthejh

the scary maze.

Mange av dere har helt klart sett den øverste filmen opptil flere ganger på facebook. 
Første gang jeg så den hadde resten av klassen matteprøve, og jeg lo som jeg aldri hadde gjort før. Det var like før jeg tissa i buksa. Fyfaen jeg syntes det var artig. Andre og tredje gangen ble jeg litt lei meg. Jeg syntes synd på ham. 
Mange sier at den er fake. Jeg vet ikke, har egentlig ikke noen formening om det, men tviler ikke på at den er fake. 
Den under er hysterisk. huff. Jeg har selv blitt lurt en gang med dette spillet. Jeg var på besøk hos en venninne. Dette er altså veldig lenge siden, 6 eller 7 klasse. Hun hadde besøk av søskenbarna sine som var 2 år eldre enn oss. Alle 3 ble plutselig i hundre og skulle vise meg "verdens beste spill". Jeg måtte ta lyden på datan på full guffe og de var mer interesserte i spillet enn det jeg var. 
Så klart skjønte jeg at det var noe som kom til å skje etter hvert, jeg visste bare ikke hva der var.
Uten at de visste det, slo jeg av lyden på pc'n, og fortsatte spillet helt til hun dama kom opp. Jeg skal innrømme jeg skvatt til, men jeg så det komme! :)

Har du prøvd det? Såfall, ble du skremt? : D

- Marthejh

 

Har gått på skøyter i dag

Det ble skøyter på meg i dag. Og de hadde vannet fotballbanen på Steinbakken, slik at det var mulig å gå på skøyter! Vi ble ikke der borte så veldig lenge, men lenge nok til at vi fikk rast i fra oss og få vondt i føttene våre. haha.  Vi hadde det veldig koselig, og jeg gleder meg veldig til vi skal gå på skøyter sammen med familien til Ole-Petter! 
Bilder finnes lenger ned :)

Ah, Mamma er begynt med middagen, og det lukter veldig godt. Ble faktisk sulten!
Senere i kveld skal vi oppover i dalen, for å besøke besteforeldrene til Ole. Eller han skulle vell egentlig fikse noe til lett motorsykkelen hans som han har stående der oppe over vinteren. Tror han skulle skru eller noe. Tror også han har lyst på kveldsmat og kaffe der oppe, for det er alltid så godt!


Ha en fortsatt fin dag!

- Marthejh

 

uflaks og Trondheimstur

Så klart hadde pappa plutselig funnet ut at han skulle vaske glovene, og da hadde han jo selvfølgelig klart å rive ut alle ledningene fra den internettboksen. Å da hadde jo selvfølelig alle nedlastningene mine stoppet. 

Pluss at jeg hadde funnet ut at jeg skulle kjøpe meg en sånn bærbar dvdspiller, slik at jeg kunne se på film og slikt på toget til Trondheim, men når jeg fant ut at de kosta rundt 2000kr, ble det ikke snakk om.......

Jeg hadde også lagt farris brisen min i fryseren, slik at den skulle bli kald og god til jeg skulle drikke den, men jeg glemte jo selvfølelig å ta den ut, så den er bare blitt til en isklump i en flaske.  

Fant også ut at rommet mitt så ut som et moras, og MÅ ryddes i dag. FML

Hva annet går galt i dag tro?

Forresten, jeg nevnte jo at vi skulle til Trondheim på torsdag og vi skal hjem igjen, natt til mandag. Så spør jeg dere, hva kan man finne på i Trondheim? Jeg har jo selvfølgelig vært det utallige mange ganger før, men denne ganger blir litt annerledes siden vi skal på besøk til storesøsteren til kjæresten min og kjæresten hennes.
Det blir jo of course shopping og biltema. Men hva annet skulle man ha fått med seg?
Hva med nidarosdomen? Eller er det bare lame? 
Enn Tyholttårnet? 

Det hadde vært veldig fint å fått noen tips :)

- Marthejh

Nedlastninger og skøyteis

Jeg har fått mat i magen, dusja og kledd på meg og det eneste jeg venter på nå er at kjæresten skal komme hjem fra arbeid, slik at vi kan gå ut og gjøre noe morsomt! Jeg hadde tenkt vi kunne gå på skøyter, hvis det faktisk er is på Steinbakken. Vi får gå ned og sjekke, og hvis det viser seg at det ikke er is der, får vi finne på noe annet, eller dra ned på Gruben og se om de har is der :)
Akkurat nå sitter jeg og laster ned flere sesonger av forskjellige serier. 
Jeg har lasta ned filmen "Alive" til kjæresten, for han har mast så veldig lenge om den. 
Jeg har også lastet ned filmen "My sisters keeper" til meg selv. Det er virkelig en veldig bra film! Jeg anbefaler alle som ikke har sett den å se den. Du kommer ikke til å angre. Selv har jeg sett den 2 ganger.

Jeg har også lastet ned alle sesongene og episodene (som finnes til nå) av "Gossip Girl" og "The secret life of the american teenager"
Sesongene av veronica mars og 16 and pregnant får bare vente.  Jeg venter også i spenning til den nyeste OTH-episoden kommer!!!!
Åh, jeg gleder meg til de er ferdige! Så har jeg noe å se når jeg og kjæresten skal til Trondheim på torsdag. 


Begge bildene er henta fra google.

Dere må gjerne komme med forslag til både, filmer, sanger og serier jeg burde laste ned. Da setter jeg veldig pris på :)

- Marthejh

Utebilder og dagen i dag

I dag fant jeg og kjæresten plutselig ut at vi skulle moke av garasjetaket deres. Vi kledde på oss og gikk nedover bakkene. Det var sikkert 1meter snø på taket. Og vi satte i gang mokinga, og etter en halv time - time hadde vi faktisk fått all snøen ned på veien, og der ligger den fortsatt, tror jeg? Haha, vi begge var mektig lei bare av tanken på at vi måtte moke all snøen bort fra veien igjen. Så han ringte bare søskenbarnet sitt, og fikk han til å ta det når han hadde tid. Lenge leve latskapen <3 Her er noen bilder av oss <3 <3 :Etter vi var ferdige gikk vi inn og varma oss.Dagens reklamebilde! Goooooo sparebank1! 

Etter det, dro vi hjem til meg å spiste ribbe. Jeg fikk faktisk litt julestemning for første gang på 2 måneder. FML, nå som jula er over....
Vi skal snart sparke nedover til han igjen, siden vi skal ligge der i natt.

- Marthejh

Kalkunmiddag på skola

På torsdag lagde vi kalkun i ernæringstimene.  Da fikk vi invitere 3 lærere, og vi fikk alle de jeg ville ha. Mattelæreren, Inger, Anatomilæreren Jon Ole, kontaktlæreren vår nr2 Mona og selvfølgelig den læreren vi har i ernæring, Trude. 
Vi hadde 2 kalkuner på begge 7,5 kilo, og tilsammen var vi 16 eller 17 stykker? haha.   
Vi hadde selvfølgelig rødkål, poteter, fløtesaus, waldorfsalat  til maten og noe som Trude kalte coleslaw ellernoe? Det var egentlig ikke så værst, men visste ikke det var vanlig å ha til kalkun?
Her er bilder:Meg og kalkunene, strøkent spør du meg :)
Tror du det ble mye mat tilovers eller? Ja, faktisk en hel kalkun....
Det var helt sinnsykt godt! 
Skulle ønske vi kunne lagt kalkun hver gang (a)

- Marthejh

Nytt design og header

Haha, ikke så mye å skryte av egentlig, men jeg bytta header og fargene på innleggene. 
Tenkte bare jeg skulle nevne det. :)
Se bort fra ape-grimasen min da. 
Tenkte bare jeg skulle kaste inn et bilde av meg fra 29 oktober i fjor. Da hadde jeg vært å jobba på Mesta, og tjent penger til folka i Brasil, i anledning OD-dagen. 
Husker dagen veldig godt faktisk, for rett etter jeg var ferdig, kjørte pappa meg til sykehuset så jeg fikk besøke bestevenninna mi, og babyen hennes (gudbarnet mitt) som hun fikk pressa ut dagen før. Åh, lykke <3 

- Marthejh

mobilblogging, ikke vellykket

I innlegget unner skulle jeg bare prøve blogging på mobilen. Det gikk egentlig ikke så veldig bra, siden jeg måtte sende innlegget 3 ganger før det faktisk gikk.. Å når det først kom på bloggen hadde bildet snudd seg??? Det var ikke engang tatt den veien..
Jaja, dette var bare en prøve, så innlegget får bli. : DMeg og Mia. Dette bildet er faktisk tatt bare noen få dager etter vi var å henta henne :)

- Marthejh

her er et bilde av lille Mia når jeg og mamma satt og venta hos dyrelegen på mandag. :)

662768-1-1295113111944.jpg
her er et bilde av lille Mia når jeg og mamma satt og venta hos dyrelegen på mandag. :)

lese å skreve vansker?

Jeg har nettopp lest over bloggen min, og jeg merka at jeg har en del skriveleif. LEIF ALTSÅ, SOM I FEIL. Jeg orker virkelig ikke å gå inn på hvert av innleggene en gang til og fikse alt, så dere får bare godta det. Jeg skriver ganske fort når jeg skriver noe, og jeg går sjeldent tilbake for å rette feilene. 
Jeg måtte bare fortelle at jeg ikke har skrivevansker, det går bare veldig fort i svingene.  
Men selvfølgelig, det finnes jo også ord jeg ikke er helt sikker på hvordan de skrives. Og da bruker jeg bare å gå for det som høres mest logisk ut. Logisk eller hva? :)

Dette vil kanskje virke litt rasistisk ovenfor dere som har dysleksi, (ikke rasistisk da, men) men det var ikke meningen.  Jeg har alltid vært glad i å "skrive", (til en viss grad) og har alltid vært fantasifull og kreativ når det gjelder skriving, og jeg tror ikke jeg hadde mestret dysleksi så veldig godt hvis jeg selv skulle hatt det.

Det er jeg som er Pippi altså. Jeg og lillebroren min da vi var søte og små. Legg merke til at Markus har cherrox på seg. 
Jeg bruke også bare cherrox når jeg var mindre, og mine så slik ut :Jeg hadde de faktisk på meg når jeg sov. Jeg begynte å gråte hvis mamma eller pappa skulle ta de av meg. haha :)

- Marthejh

Besøk av bestevenninna, kjæresten hennes og gu'babyen min Mathias

I dag har jeg som sagt hatt besøk av Sandra, Ståle og Mathias. 
Siden Sandra akkurat har gått ut i permisjon nå, skal det bli uvandt å ikke se henne så ofte.
Men vi får bare være flinkere når det gjelder å besøke hverandre.
Det er alltid like koselig å få besøk av de, og det gjør meg heller ingenting å være der på besøk heller :)
Her er noen (få) bilder:


Han sovna <3
- Marthejh

Shoppingrunde.

Jeg og Ole-Petter tenkte oss en tur til byen i dag, siden han hadde fått en melding på telefonen at han fikk 50% avslag på de varene som allerede var på tilbud på Vero Moda og Jack and Jones. 

På Jack and Jones fikk han:
Ei dongeribukse  - ord. pris - 800kr (betalte 100)
Ei jakke - ord pris - 400kr (betalte 100)


På Vero Moda fikk jeg:
Øredobber - ord. pris -  60 kr (betalte 12,50)
Topp - ord. pris - 160kr (betalte 37,50)
+ at Ole handlet et belte til meg som ikke var på tilbud å det kostet - 130kr.

Tilsammen betalte vi 330 kr ellernoe.
Ganske grei handel ellerhva? : D

Her er bilder:Toppen, beltet og øredobbene. Grunnen til at jeg kjøpte de, var at jeg har et smykke fra før, som ser slik ut. 
Klærne hans!Ganske fornøyd!


Jeg var forresten også på Bik Bok en tur og endte opp med dette:Der handla jeg;
en helt vanlig singlett - 64kr
øredobber - 19kr
hårstrikk - 9,50kr
og kliper - 9,50

Må si jeg er fornøyd med alle salgene som er ute å går!!!!


Jaaa, vi har forresten også handlet oss skøyter!Jeg elsker å gå på skøter, åh, gleder meg til å få prøvd ut disse altså!


- Marthejh

Ny og nyopperert kattunge.

Jeg husker faktisk ikke om jeg har nevnt det på bloggen min før, men jeg hadde en katt som het Mina. Han måtte avlives i sommerferien grunnet lammelse i bakbena. Dyrelegen trodde det var en blodpropp, og trodde ikke det var noe håp .  Dette gikk veldig hardt inn på meg, så hvis jeg ikke har nevnt noe, så er det derfor. 

I ettertid syntes vi alle at det ble så rart å tomt å bare ha 1 katt, så jeg bestemte meg for å sjekke litt om det var noen som skulle gi bort kattunger. Og det var det! Og selvfølgelig falt jeg pladask for den som var prikk lik Mina, og vi endte opp med den. Den fikk navn Mia. Ganske likt Mina hva? Trodde ikke helt jeg villa godta at katten min var borte.

Så nå har det seg slik at den nye katta vår, Mia, hadde klart å fått i seg proppen til en sykkelventil, og dermed ble det stopp i tarmen. Og den måtte jo selvfølgelig ut, og siden den var for stor til å komme seg ut selv, måtte hun oppereres.

Her er noen bilder av henne nå:Ja, hun er barbert på magen og har sydd 4 sting.


Her er noen bilder av Mina. Sjekk hvor like de er!Ord kan ikke engang beskrive hvor mye og hvor høyt jeg savner deg gutten min <3
Ingen kan noen gang erstatte deg, men Mia prøver så hardt hun kan å nå opp.
Hvil i fred vennen <3 

- Marthejh

Endelig har jeg blitt gu'mor i papirene også!

Dette innlegget skulle jeg egentlig poste for over to uker siden(?) men siden det verken er min baby eller min seremoni, var jeg veldig skeptisk, og ventet med på publisere. Så nå har jeg snakket med mor til barnet, som er sjefen sjøl, og hun sa det var greit. Jeg hadde liksom ikke noe lyst å legge alt dette ut på nettet, værtfall den tiden jeg ikke hadde copy right. Så det innlegget som skulle komme for 2 uker siden kommer nå, og jeg har ikke tenkt å forandre det. 


I dag har vi hatt barndåp for gu'barnet mitt (Det er altså babyen til bestevenninnen min Sandra) Jeg var så nervøs at det var såvidt jeg hadde fått noen timer på øyet i natt. Men det var visst til ingen nytte. Alt gikk strålende, og siden han var den eneste babyen som ble døpt i dag, var det veldig koselig at det bare var deres familie og venner i kirka. Etterpå ble det kaffe og kaker på Selfors. Her er noen bilder fra dagen:
Heihei, her er jeg! Like før vi dro ut døra 10:34 presis. Her er vi alle samlet. Foreldre, gu'foreldre ogbesteforeldre (som også er gu'foreldre) Presten står dessverre forran Sandras mor, slik at hun av den grunn, ikke ble med på bildet. Verdens beste baby får vann på hodet sitt. Alle gu'foreldrene samlet. Verdens beste bestevenninne og den beste mammaen du kan tenke deg, sammen med gullbabyen hennes!

Så jeg får håpe jeg får ha bildene mine i fred, og det er virkelig en grunn for at navnene til foreldrene til dåpsbarnet står skrevet over ansiktet hans. Det finnes så mange syke idioter der ute!
35 veldig (u)interessante fakta om meg.

Jeg tenkte jeg skulle komme med litt (interessante) fakta om meg selv. 


1. Jeg er veldig (og da mener jeg veldig) fornøyd med livet mitt. (Værtfall slik som det er nå)
2. Jeg elsker musikk, og hører på alt som fenger!
3. Jeg har 2 katter jeg er veldig glad i, og som jeg er veldig redd for.
4. Når jeg akkurat hadde lært meg å gå, måtte jeg bruke hjelm (den var altså blå) inne, siden jeg alltid klarte å slå hodet. 
5. Har 2 personer jeg stoler fullt og helt på, bortsett fra mamma. (Som da er kjæresten min, og bestevenninnen min, Sandra <3)
6. Er kjempeglad i mamman min, og vi har et veldig fint forhold til hverandre, noe som jeg er veldig glad for.
7. Som sagt har jeg 1 venn jeg kunne gjort alt for og jeg er dødsglad i henne! Jeg er ikke av de jentene som alltid trenger "girlfriendsa" hengende i ræva mi til alle tider.
8. Jeg tørr å gjøre ting uten å være avhengig av andre.
9. Jeg trives i Mo I Rana. 
10. Jeg kan plutselig bli livredd for etterkopper hvis jeg er alene. Jeg får et hysterisk anfall og etter det begynner jeg åhylskrike. Men hvis jeg ser en på marka liksom, så bryr det meg ikke. 
11. Jeg er en jævel på å bruke penger! Jeg kjøper alt som er på tilbud, enten det ser fint ut eller ikke. 
12. Kjørte skuter for første gang i fjord. 
13. I begynnelsen fikk jeg et voldsomt adrenalinkick av å sitte bakpå motorsykkelen, mens nå trenger jeg ikke å holde meg fast lenger. Må finne meg en ny måte å få det kicket på igjen.
14. Er ekstremt glad i varme, og kunne bodd i utlandet (Når jeg blir gammel og pensjonist) 
15. Er noe helt sinnsykt bortskjemt, både når det gjelder foreldrene mine og kjæresten min. 
16. Jeg har verdens beste kjæreste, og vi har vært sammen i over 2år nå! 
17. Du har ikke sjangs å drive en samtale med meg hvis tv'n står på. Jeg kobler helt ut, og blir "borte"
18. Jeg synes veldig fort synd i andre, og har veldig stor medlidenhet. 
19. Jeg elsker filmer! Jeg laster ned og brenner ut så ofte jeg kan. Jeg har ikke tellingen på hvor mange filmer jeg egentlig har. 
20. Jeg elsker skumle og ekle filmer, uansett om jeg alltid har lyst å slå den av når jeg nettopp har tatt den på!
21. Er veldig sjalu på familien til kjæresten min, siden de alltid finner på så mye gøy sammen hele gjengen. Hos oss er jeg heldig om de faktisk kommer i bursdag. 
22. Hadde 6 i nynorsk på ungdomsskolen.  
23. Jeg elsker tvserien One tree hill, har sett alle episodene, og kan godt se alle en gang til. Jeg gråter som en baby hver gang er ser det. 
24. Jeg hater å ta buss! Enten så kommer den ikke, eller så er den for sen..
25. Jeg finnes ikke avhengig av mobilen min. 
26. Jeg bruker linser og har gjort det en stund nå. 
27. I stedet for å lyve å si ting som "åååå, jeg kommer til å savne deg" , holder jeg heller kjeft og snur meg bort. Noen anser dette som frekt, men ville du at jeg skulle løyet deg i tyne så du hadde blitt glad?
28. Jeg har danset ballett i hele 6år.
29. Jeg har også spilt fotball siden 4klasse. 
30. Er veldig, veldig glad i gudbarnet mitt, og vil veldig ha min egen lille baby. 
31. Når jeg er bleik, føler jeg meg rett og slett stygg.
32. Jeg har stilt mobilklokka noen minutter frem, slik at jeg skal nå avtaler, skole, buss ++
33. Jeg bruker aldri å forsove meg, tror bare det har hent 1 gang. 
34. Jeg veldig glad i kålrabistappe, men HATER potetmos. 
35. Jeg må ha kontroll på alt, og alt må være ryddig å strukturer og på plass og alt der der. Men rommet mitt ser ut som et bomba horehus. FAKTISK SÅ KAN JEG OGSÅ GJØRE DETTE MED ØYNENE!


- Marthejh :)

Nettopp søkt vg2

Nå jeg jeg nettopp søkt VG2. Jeg er veldig usikker på hva jeg skal gå, men jeg tror det blir slik jeg har tenkt. Siden jeg ikke har noe lyst å flytte (enda), hadde jeg bare 3 å velge mellom ( egentlig fire, men hvem går IKT???)

Her er resultatet:Flere som går helse og sosialfag  har søkt helsearbeiderfag? :) Ha en fin fredagskveld :)
For det skal værtfall jeg ha, Sandra, Ståle og Mathias kommer på besøk snart <3

Snakkes.

musikk fra 17 desember. HAHAH

Noen sanger jeg egentlig skulle poste 17 desember .... Men jaja, nå har dere vel allerede hørt de uansett!
Så jeg gir vel faen :)
enrique iglesias ft ludacris og david guetta - tonight
ciara ft usher - turn it up


auburn ft iyaz - lalala


Jaa9 & onklp - partysvenske

tim berg - seek bromance

Copy right

Jeg tenkte bare jeg skulle fortelle dere at jeg har fått copy right på bloggen min, så dere fakeere der ute ikke kan stjele bildene mine, for de vil jeg helst ha i fred! Jeg hater dere mongolider som tar andres bilder og later som om det er dere som hat tatt de og kjenner de som er på bildet. 
lenge siden sa du? haha

Utfordringen!

Haha, jeg har ikke blitt utfordret eller noen ting, jeg bare følte for å ta denne jeg også :)

4 Jobber jeg har hatt: (tar med alt)

 1. Mesta
 2. Englia Barnehage
 3. Gruben barneskole
 4. Kvikk

4 Filmer jeg kan se om igjen:

 1. fritt vilt (alle)
 2. Varg veum (alle)
 3. my sisters keeper
 4. the notebook

4 steder jeg har bodd:

 1. Gruben  (haha, har bare bodd på gruben)

4 tv-program jeg liker:

 1. CSI
 2. One tree hill
 3. two and a half men
 4. veronica mars

4 steder jeg har vært:

 1. Hellas
 2. Danmark
 3. Tyrkia
 4. Spania

4 websider jeg besøker hver dag:

 1. facebook.com
 2. youtube.com
 3. blogg.no
 4. eztv.it  (bare for å ha noe)

4 Steder jeg ville vært nå:

 1. Varmere strøk!
 2. Sammen med bestevenninna mi!
 3. Trondheim
 4. Drømmeland

4 ting jeg fikk til jul:

 1. Kamerastativ
 2. Mobil
 3. boblebukse
 4. sminke

4 Ting jeg så på barne tv da jeg var liten:

1. Mumidalen 
2. postmann pat
3. sesamstasjon 
4. kapteinsabeltann
Jeg var også veeeldig glad i Ariel :)Ja, det er jeg som er Herr skjegg skjeggesen!

Nyttårsforsett er bare jalla

Har ikke blogget på lenge, og tenkte egentlig heller ikke å starte igjen, men jeg måtte bare skrive om en ting, altså (som du allerede har fått med deg i overskriften) nyttårsforsett. Hva faen? Alle dere som skal bli så flink i totusen og ølløv, hva er det dere sikter til? Mange av dere skriver at dere skal bli sunnere, trene mer, bli tynnere, ikke røyke/snuse, ikke drikke, få kjæreste, bli populær ++, dette er jo bare noe jalla dere sier for å ha det sagt? Jeg vedder på at så lite som 2% av dere som har nyttårsforsett, kommer til å klare det dere har som mål ( hvis de har disse som jeg nettopp ramset opp) 
Mitt nyttårsforsett for dette året er: IKKE DØ.  Jeg håper jeg klarer å holde det............ 

Dette er meg i 07?? 
Ser dere, jeg har klart å holde mitt nyttårsforsett siden 2007. Jeg går ut fra at jeg er en av de 2% <3

hits