januar 2010

Stein gærn

Det er noe jeg må fortelle. Du må gjerne kalle meg gærn eller noe. Men jeg legger faktisk frem alt jeg skal bruke dagen etter. Jeg finner fram de klærne jeg velger å ha på meg, bretter de, å legger de på badet. Jeg legger også fram gymtøy og jeg finner fram de bøkene jeg skal ha med meg på skolen, resten legger jeg ut. Jeg legger også fram ipod, lypsyl, penger, øredobber, pengbok å alt det og, slik at jeg husker det. Hvis jeg glemmer å gjøre dette før jeg går å legger meg, ligger jeg sykt tynt ann..
Da drar jeg i fra alt jeg har lagt fram og kan også risikere og dra til skolen uten bøker og i det heletatt uten baggen min.Dagens outfit

Jeg har aldri vært interessert i mote og kommer sikkert aldri til å bli det heller. Jeg går med det jeg liker å ha på meg å i dag landet jeg på dette:Blå jakke - vero moda
grå t-skjorte - cubus
lilla tights - i bodø en plass
ullsokkene er da selvfølgelig fra Bekken og Strøm : D Ha-ha

Kate Voegele <3

Noen av dere kjenner sikkert Kate Voegele som Mia Catalano fra One Tree Hill. Det gjør værtfall jeg. Hun har seriøst den fineste sangstemmen som finnes. Det er så behagelig å høre på sangene hennes. I tillegg er hun sinnsykt vakker. Ha-ha her er itunes'n min (a) Litt dårlig bilde men. Her er også sangen Manhattan from the sky.Ny header

Jeg har fikset en ny header. Hva syns dere? Altså, helt ærlig, hva syns dere? Jeg har ingen problem med å lage en eller 10 nye :) Jeg vil høre hva dere mener.


All the boys love Mandy Lane

Dagens film er da All the boys love Mandy Lane.
Mandy Lane er drømmejenta på high school ? het og totalt nådeløs. Under en weekendsreise forsøker alle å få hennes oppmerksomhet, men et sted blant beundrerne finnes en morderisk psykopat ?

Denne filmen er ca midt på treet. Husker egentlig ikke så fryktelig mye av den, men det jeg husker er at det var mye rot i begynnelsen. Men alt i alt er denne en syk film, akkurat som jeg liker den :)
Her er traileren og et bilde jeg fant :)


Dagens "outfit"

Haha, jeg kan ikke akkurat si at dette er "dagens outfit" men jaja. Dette bør funke!  Her kommer bildene fra i dag:


T-skjorte ting - vero moda
singlet - cubus
tights - vila

kjedelig

Jeg har hatt en sinnsykt treig dag i dag. Jeg stod opp klokken 10 i dag, jeg skjønner ikke hva som går av meg..
bloggen min er forresten 1uke i dag. WOHO, det må jo nesten feires , ha-ha.

videregående

Jeg er så sinnsykt usikker når det gjelder skole til neste år. Det jeg virkelig har lyst til er å gå helse og sosialfag, men lønna på de yrkene er helt elendig og noe av jobbene er i tillegg helt elendige :o
Jeg kunne også godt tenke meg å arbeide i barnevernet, men jeg har minst lyst til å gå almenfag eller idrettsfag, så da er jeg jo like langt. Men jeg kan jo også ta påbyggingsår, noe som er dødstungt. 10 timer norsk og matte i uka er egentlig ikke noe for meg, men hvis det er det som skal til, så må jeg vel kanskje bite det i meg.
Jeg er så sinnsykt usikker og jeg har ikke så spesielt mye tid på å bestemme meg på heller......lekser -.-

Jeg må ærlig innrømme at lekser er kjedelige, men nå har lasset med skolebøker blitt litt for stort så nå er det på tide å gjøre leksene. Vi har ikke nå spessielt mye, det er bare at jeg ikke gjør dem i ukedagene, så jeg må ta det igjen i helgene .... Jeg er ikke en gang sikker på hva leksa er, men jeg har gjort noen oppgaver i engelsk til nå...
Skal snart begynne med resten. Prosjektet i mat og helse har heller ikke gått noe framover i det siste, får håpe jeg blir ferdig med det i de nermeste dagene. Men nå skal jeg legge meg på badegolvet for å fortsette med dette. Det er varmt inne på badet okei?(a)I 8 klasse var værtfall jeg flinkere når det handlet om lekser (a)

skriveleif?

Jeg må bare si en ting. Det er ikke vits å klage på norsken til oss som skriver blogg. Greit jeg har ikke fått kommentarer på at jeg har dårlig norsk eller at eg har dysleksi eller hva nå enn dere sier. Jeg vet ikke hvordan alle ordene skrives og man glemmer bokstaver her og der. Og noen gang går det faktisk så fort i svingene at man ikke tenker over at man har glemt en K i ikke, ellernoe. Så jeg synes det er dårlig gjort at dere faktisk kommenterer det. Nå ble det nok sinnaprat for i dag, nå skal jeg hoppe i loppekassa, så vi blogges i morgen :)


Bildet er tatt i 08, på fotballskole (ellernoe) i meråker :) NATTA

håndballhelg?

I morgen tidlig kvart over 7, skal jeg egentlig til Brønnøysund sammen med håndballaget for å spille kamper. Men slik blir det altså ikke. Det har sine grunner. Så vi får se hva jeg skal bruke helga på, blir vel mest avslapping :)

Ladder 49

Jeg skal ikke lyve å si at jeg nettopp har sett ferdig filmen, for det har jeg ikke, men siden klokken er over 12 og det er "en ny dag" tenkte jeg at jeg skulle bruke ladder 49 som "dagens film".

Jeg må innrømme at i begynnelsen av filmen satte jeg å vurderte hvordan jeg hadde tenkt å beskrive denne filmen. Da kom jeg fram til; kjedelig, og guttete. Men der tok jeg jammen feil, for denne filmen er alt annet enn kjedelig (kanskje i begynnelsen men). Jeg gråt som en foss på slutten av filmen, noe som jeg gjør på nesten hver film jeg ser. Men dette var annerledes, dette var virkelig trist.
Når du ser at filmen handler om brannmenn og slikt så mister du egentlig interessen for hele filmen, men ikke døm den! Jeg dømte filmen noe sykt da jeg så at John Travolta spilte i den, for det minnet meg om de grusomme greasefilmene. Noe som var veldig råttent gjort av meg, for han har en veldig stor rolle i filmen og dette minnet jeg ikke om grease i det heletatt!
btw, traileren er elendig! shame on you!!!!


ladder 49?!?!

Skal se ladder 49 nå, har ingen anelse om hvordan film det er eller hva den handler om. Så jeg får komme tilbake senere i kveld for å fortelle dere om det er vits å se den eller om den suger. Har hørt at noen syns den er bra, men jeg har selv ingen anelse. SNAKKES!


Har du sett den eller hørt noe om den?
Er den bra? :)


Filmtips

THE HILLS HAVE EYES!

Denne filmen er for dere som ikke har problemer med nervene. For det første ser de innavlede menneskene ut som et helvette, for det andre er de helt grusomt skumle. Denne uhyggelige psykologiske thrilleren kan skremme vannet av en hver.

Med sin beinharde, grusomme og spennende fortelling om en ferierende familie som står overfor en desperat kamp for overlevelse, og hinsides sjokk for sentralnervesystemet.

Det hele begynner med en familietur som bare er sånn passe hyggelig. Den barske politidetektiven "Big Bob" Carter og hans pratsomme kone Ethel feirer bryllupsdag og har bedt med familien på en kjøretur til California i håp om å bedre de slitte båndene familiemedlemmene imellom. Ingen er spesielt fornøyd med ideen, men de er nå med. Eldstedatteren Lynn uroer seg for sin nyfødte baby mens Doug, mannen hennes, bekymrer seg over nærkontakten med svigerfaren. Men alle stuer seg inn i bilen og kjører vestover.Og så velger Big Bob å ta en omvei. Med ett befinner Carter-familien seg på en øde ørkenstrekning, der ingenting ser ut til å kunne leve. Når de får problemer med bilen, innser de at de er i hardt vær, langt unna hjelp, med en nådeløs og bakende ørkensol over seg. Men selv når de kjemper for å overleve den dødelige ørkenen, truer en langt større fare. Familien forstår at de ikke er så alene som de først trodde. Det er en annen gruppe overlevende i åsene som omgir ørkenen - en genetisk mutert, ustoppelig sulten, blodtørstig klan.


Filmtips

Dagens film er ingen andre enn A WALK TO REMEMBER!
Denne filmen er også en typisk jente-gråtefilm, men den er så sinnsykt søt og sjarmerende! Filmen er egentlig ganske gammel husker ikke om det var 1999 eller 2002, men det er ikke noe å bekymre seg for. Filmen er kjempebra og jeg anbefaler alle (jenter) å se den :)

Jamie Sullivan (Moore) er skolens nerd, lesere bibelen, har en pastor som pappa, bryr seg ikke om hva andre synes om henne og noe av det som er lengst unna det skolens mest populære gutt Landon Carter (West) ville falt for. Men når Landon får fengselstraff og må delta på skolens teater samt være frivillig leksehjelp, begge steder der han møter på Jamie begynner det å slå uventede gnister mellom dem.


spinnvill

Her er 2 sanger jeg hører sykt mye på for tiden, spesielt den første :) Sjekk dem ut :)


               admiral p - spinnvill                    ke$ha - take it off

skrikerunge

Nå er det ikke så veldig lenge siden jeg kom hjem fra skolen. Jeg var på den der samtalen med læreren og mamma å pappa... Den vanlige lengen på de timene er jo 30min per person, jeg var der i nesten 1time :o Dette gikk både opp og ned... Heldigvis så skjedde ikke det jeg var mest redd for , men fyfaen som lærerne sladrer... Men jeg fikk noe skryt og. Ikke tro jeg er gærn eller noe, men jeg må innrømme noe. Jeg begynte faktisk å gråte under samtalen (a) Jeg syns han ble veldig urettferdig i lengden og jeg kunne ikke noe for det (a)
jaja, slikt skjer (a) Her er det nyeste bildet av klassen;

faen ta skole :(

Fuck .. Sammen med alt det jeg skrev om i forrige innlegg, har jeg nå fått feber... Tror jeg. Jeg tror også at alle dere vet hva feber går ut på så jeg slipper å forklare dere hvordan jeg føler meg. Jeg er også lei meg fordi jeg har en liten uvane.. Den går ut på å rive øyenbrynene mine :( så nå har jeg 1 stort og 3 små øyenbryn ... faen assa , jeg blir så deprimert..
Jeg skal også på sånn foreldresamtale 14.15 i morgen.. Jeg gruer meg så inn i helvette... Er redd for at det har blitt noe sladring mellom lærerne, for da tror jeg at jeg sliter.. Jeg klarer ikke å slutte å tenke på det, å da blir jeg enda mer uvell :( FAEN..


Her er et bilde av klassen min da vi gikk i 9. Ja det er meg som er framst til venster i rosa t-skjorte. HA-HA , Dårlig kvalitet på bildet? i know...

syk, sykere ...

I det siste har ikke kroppen min fungert slik den egentli skulle. Jeg er helt potte tett i nesa og nesa renner 24/7. Noe som ikke akkurat er så fantastisk når du ikke hører en dritt på noen av ørene og du har sår hals. Og inni mellom får jeg også vondt i hodet, noe som jeg aldri har vært plaget med før...
Legger inn et sykebilde fra "gamle dager" ha-ha
Filmtips

Jeg vet jeg har lovet dere dagens outfit, å det løfte skal jeg holde. Men jeg kommer ikke til å begynne med det med en gang pga. noe med kameraet mitt som må ordnes først. Men jeg har funnet ut at jeg skal gi dere filmtips og skrive litt om filmer jeg selv har sett og legge ut trailere. Hvis dere har tips til meg om filmer jeg burde se, er dette kjempeflott.
Jeg kan jo faktisk starte med en gang :)

MY SISTER'S KEEPER!
Det er en helt utrolig film og jeg anbefaler denne filmen på det sterkeste! Jeg så den for ikke så veldig mange dager siden sammen med kjæresten. Dette er virkelig en gråtefilm! Hvis du er en jente og du ser denne filmen så kan jeg love deg at du begynner å gråte hvis du bryr deg om andre. Jeg kunne nesten ikke stoppe!

Cameron Diaz og Jason Patric spiller foreldrene som bestemmer seg for å få ett nytt barn, som kan med sine organer kan redde deres nålevende datter fra blodkreft og en alt for tidlig død.  I en alder av bare to år fikk dere datter Kate diagnosen leukemi. Hun skulle ikke overleve, men mot alle odds er Kate fortsatt i live når hun fyller 16 år. At dette er mulig kan familien takke Kates yngre søster Anna for, som har vært den perfekte medisinske donator. Men 13 år gammel bestemmer Anna seg for noe som umiddelbart snur opp ned på familiens liv. Hun vil ikke lenger være sin søsters donator. I det minste vil hun ha retten til å bestemme selv. Hun går i mot sine foreldre for å få kontroll over egen kropp, samtidig som er smertelig klar over at dette kan lede til sin søsters død.

Spørsmålsrunden

Jada, siden dere har hvert flinke til å stille meg spørsmål (spesielt du Lisa, tusen takk) så tenkte jeg at jeg bare skulle kjøre spørsmålsrunden med en gang. Det er ikke vits å vente så altfor lenge.
Før jeg begynner vill jeg bare si at jeg har "bokmålet" alle spørsmålene, altså skrevet dem om til bokmål.


Svarer du på spørsmålene med videoblogg?
Nei dessverre, syns det ser så rotete ut, men kanskje neste gang :)

Hva skal du bli når du blir stor?
Hm, har faktisk tenkt en del over det. Har ganske lyst til å arbeide i barnevernet og kunne også godt tenke meg å arbeide som apotektekniker eller hva det nå enn heter. Sånne som arbeider på apotek.

Hvor vil du flytte når vi blir store?
Det vet jeg nok ikke. Det er egentlig ikke så fryktelig nøye. Men Mo i Rana er liksom "Hjemme" uansett hvor vi velger å flytte.

Hvilken blogger leser du ?
jeg leser egentlig ikke så mange blogger. Men de jeg er mest innom er, siljemmm, julianyl og voe.

Hva syns du om topplista på blogg.no ?
Det er jo en grunn til at de som er der har havnet der oppe. Vil si at de fortjener å være der.

Hvem er bestevennen din?
Sandra :)

Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen?
1 år og 1 måned faktisk :)

Har du søsken?
Ja, har en lillebror som er 2år yngre.

røyker/drikker du?
Nei.


2 ting på en øde øy ?
Kjæresten og solkrem. ha-ha : D

Uvaner?
biter faktisk negler

Favoritt ting på romme ditt?
Må vel si dataen min.

Gleder du deg til å begynne på videregående og hva skal du gå ?
Ja, jeg gleder meg. Men jeg kommer til å savne ungdomsskolen og. Jeg skal gå helse og sosialfag hvis alt går etter planen.

Yndlingsbutikken din ?
Har faktisk ikke noen yndlingsbutikk , men må vel si HM.

Favorittserie?
One tree hill, garantert!

Angrer du på at du begynte på håndball istedet før fotball ?
Nei det gjør jeg ikke.

Er du gla i gym?
Ja, syns det er kjempe morsomt. Bare så synd at det eneste vi gjør i gymmen er hjørnefotball, volleyball og slåball.

Ditt beste minne ?
Oj, den var vanskelig. Men må vel si hytta med kjæresten i sommerferien.

Hva syns du om onepiece drakten?
Personlig syns jeg at den ikke er så spesielt vakker. MEN, den ser dødsgod ut og kunne egentlig tenkt meg en selv. Bare at jeg ikke kommer til å gå med den feks. på skolen. Bare på hytta og slikt.

Favoritt fargen din ?
Brun.

Yndlingstilbehør?
Veit ikke (a)

Kan du ikke begynn med dagens OUTFIT ?
Jo klart :)

FOR ELLER IMOT?

RELIGION:
FOR. Folk må få tro på det de vil.

DØDSSTRAFF:
Spørs hva de har gjort. Men er vel FOR.

PELS:
IMOT! Stakkars små dyr!

DYRETESTING(sminke):
IMOT! Finnes ikke noe som er verre!

ABORT:
FOR. Må man så må man.

KRIG:
IMOT!

VÅPEN:
IMOT!

LØGNER:
IMOT!

BAKSNAKKING:
IMOT!

ALKOHOL:
Begge deler. For noen mennesker ødelegger det liv. Men syns ikke det er noe i veien med å kose seg med en øl eller slikt.

RØYK:
IMOT! Det lukter dritt!

SNUS:
IMOT! Jeg blir sinnsykt dårlig av det. Men at andre gjør det syns jeg er helt OK.

NARKOTIKA:
IMOT! Det ødelegger liv

HASJ:
IMOT!
Håper du fikk et ordentlig svar på det du ville vite :)

Kattepine

Jeg har egentlig veldig store problemer når det gjelder å finne ut hva jeg skal blogge om, så derfor har jeg tenkt å komme med en liten spørrerunde, eller hva jeg skal kalle det. Der du ska stille spørsmål til meg og jeg skal svare på dem når jeg har fått nok spørsmål. Du kan spørre om nesten som helst, men upassende, veldig personlige og teite spørsmål kommer jeg selvfølgelig ikke til å svare på. Så nå håper jeg at du kommer med spørsmål til meg.

Et gammelt bilde av katten min : D

Anna Linnea ;€

I dag har jeg jo som sagt vært i barndåp til min skjønne Anna Linnea. Det har vært en kjempe koselig dag og jeg blir bare så forelska i den lille jenta. Hun gråter aldri, og jeg kan si med hånda på hjerte at hun må være verdens snilleste baby. Her er noen bilder fra dagen :


Hun er bare sååå sjarmerende!

Søskenbarn Petter, Lillebror Markus & Meg : )


HJELP!!

Jeg kjenner at panikken kommer sigende nå. JEG FINNER IKKE BUNADSKOENE MINE! dette er virkelig krise. jeg skal jo i dåp klokken 11 i morgen. Jeg har virkelig ikke kontroll på noe av de tingene som jeg bruker med store mellomrom. Jeg har lett i hvert eneste rom i huset .. eller, unntatt på lillebrors rom, tviler sterkt på at de kan ligge gjemt der inne en plass.. Ingenting overlever der. Mamma kommer heller ikke til å bli særlig glad :( Jeg kan jo ikke legge meg uten å finne dem. faen ... jeg får ta en siste sjekk. legger ved ett av konf. bildene mine fra september;


Forresten, hvilken farge har du på din bunad?:)

panna cotta, mmm

I mat og helse på skolen har vi fått i oppgave å lage middag å dessert å slikt til familen hjemme. Som dessert lagde jeg panna cotta (bildet) og på toppen hadde jeg knust frossenblåbær og pyntet med noen blader. Her har du resultatet:
Ville du ha spist dette ? :)

superscary

Før i dag så jeg og kjæresten min på tv. Etterhvert kom vi over et program som het "supersize vs superskinny". Jeg syns så synd på de som er så veldig overvektige og som så gjerne vil bli slankere og de superduper tynne som må spise all den feite maten :( off, jeg fikk virkelig ont i meg. jeg legger ved et bilde av logoen eller hva det nå enn heter.


eheey


kristinia debarge ft. pitbull - future love

Lørdag? hva?

I dag stod jeg opp sykt tidlig. halv 10 ellernoe ... Har ikke lørdagsfølelse i det heletatt! Har ikke gjort noe fornuftig enda. Eller jo, jeg fiksa meg blogg :o haha, jeg lurer på hvordan jeg havnet oppi det her. Jeg skjønner egentlig ikke så veldig mye av dette.. Skal forresten i barndåp i morgen, til mitt lille søskenbarn Anna Linnea. Jeg gleder meg veldig. Har faktisk aldri vært i dåp før. heah, i suck. Men uansett, jeg tenkte at eg skulle ha en spørrerunde eller noe slikt hvis dere orker å komme med spørsmål til meg. Det hadde vært fint :)

Ojsann ...

1. A picture of you making a goofy face at the camera2. A picture of you truly being yourself.3. A picture of a time in your life that is over, but you wish it wasnt.4.A picture of a time in your life that is over, and you couldnt be more thankful that it is.
5.A picture of you with someone you love6. A picture that describes how you would like to spend every day.7. A picture that makes your heart hurt.8. A picture that makes your heart smile

Jeg må innrømme at jeg faktisk hadde lett etter denne på bloggen til Helene (helenepene.blogg.no)
Jeg må bare si at bilde7 var det nermeste jeg kunne finne . dette var minutter etter oprasjonen.
Dette var igrunn veldig vanskelig, siden jeg alltid sletter bildene mine, så jeg hadde ikke så mange å velge mellom, men slik ble da resultatet.

Da var det på'an igjen

Hei allesammen. Jeg heter Marthe og kommer fra Mo I Rana. Dette er mitt første innlegg. Lurer på hvordan alt dette kommer til å gå. Jeg er helt fersk når det gjelder blogg.no, så eg håper ting kommer seg etterhvert. Kaster inn et bilde av meg; (som er ganske gammelt)
 
hits