Blogg

bildeutfordring

Post et bilde der du føler at du er deg selv





Post et bilde fra en tid du savner




Post et bilde fra en tid du ikke savner





Post et bilde der du er sammen med noen du er glad i

 

Post et bilde som viser hvordan du vil ha det hver dag




Post et bilde som viser noe som er typisk deg




Post et bilde av noen som betyr mer for deg enn de tror



Post et bilde av en person som alltid får deg til å smile




Post et bilde av deg selv for 2 år siden




 - Marthejh

yndlingssangen min

God dagen. 
Kan først begynne med å si at det var helt forferdelig å vokne i morres. Det var rein tortur. Tror dere faen ikke jeg ikke fikk sove i natt heller?  Jeg var så stressa og dautrøtt i natt, så jeg hadde ikke sjangs å sove. Vokna hele tiden å trodde jeg  hadde forsovet meg... Jeg har sikkert snakka noe helt insane i søvne i natt i tillegg. Jeg gjør det når jeg er stressa. Jaja. Jeg stod opp i sneglefart og spiste frokost. Så gikk jeg sakte men sikkert til bussen. 

Vi skulle nemli ikke begynnte før halv 10 i dag, så jeg tok halv 9 bussen hjemmefra.
Jeg og Katinka tok livet medro i dag, og satte ute å snakka om alt og ingenting i det dødsherlige været vi har i dag!!
I rundt halv 10 tiden skulle vi levere inn bøkene våre, å vi tok 10bussen hjem. Snakker om kort skoledag. Men det er alltid koselig å se jentene mine! Kunne gjerne kommet en random dag på skolen bare for å være sammen med de! 

Vi tok som sagt bussen til byen, der vi gikk rundt å så på klær. Jeg handla meg forresten en shorts. Den får dere se bilder av senere.
Men så bestemte jeg meg bare for å ta bussen hjem klokken 11. Jeg var redd for at jeg kom til å bruke enda mere penger (som jeg ikke har).

Så akkurat nå har jeg nettopp spist, og tenkte meg ut i sola en tur.


åååå så bild jeg skulle være i dag.


åååå sååå fin. 

 


YnDliNgsS sanGeN MiN <3   tar en stund før den begynner sånn btw. 

- Marthejh 

sinnsyk varme og shopping

Hvor i faen blir det av alle dagene? Det er helt sinnsykt hvor fort dagene går.. Jeg får jo ikke en gang tenkt på å blogge. Det siste innlegget postet jeg på onsdag, i dag er det lørdag. Jeg vet faktisk ikke hvor tiden blir av. 
Men ihvertfall.

På torsdagen var været helt fantastisk fint. Det gikk rykter om at det var over 30 grader i skyggen. Når jeg skulle med bussen til byen klokken 8, var det allerede 22,2 grader ute. Fyfaen så godt!  Dette er virkelig fortent etter all regnet vi har hatt.

Frem til matfri på skolen skulle vi ha matlagingsprøve. Det gikk faktisk helt greit. Min gruppe lagde fiskeboller i hvitsaus, sjokolade- og blåbærmuffins og fruktsalat. Maten ble helt fantastisk god!
Jeg følte selv at innsatsen min var bedre enn karakteren sa, men pyttpytt. Det er jo ikke jeg som bestemmer uansett. Jeg får være fornøyd med 4-.



Ååååh, nå ble jeg sulten igjen! 


 

Fruktsalaten som jeg og Ida hadde lagd!  siiiinnsykt god! Bortsett fra appelsinen, den smakte helt forferdelig...


mmmmmmm <3

Fra klokken 12-16 var det egentlig meningen at vi skulle ha fagdag i naturfag. Så vi hadde jo gått rundt å bitcha om det hele dagen. Jeg hadde på forhånd bestemt meg for å skulke. Hvem i faen sitter inne på et klasserom i 4 timer når det er over 30grader i skyggen ute? IKKE JEG!!! Dessuten var det helt forferdelig tung og varm luft inne på hele skolen. 
MEN så viste det seg at naturfaglæreren vår lå hjemme med migrene. Snakker om flaks!!!!
Kanskje ikke så veldig bra hvis vi kommer opp til naturfag muntlig. jaja, vi tar det som det kommer. 

Etter skolen dro noen jeg, katinka og jeanett til blomsterbutikken og kjøpte en bukett til mattelæreren vår. Hun hadde vært så veldig snill med oss, siden vi kom opp til matte skriftligeksamen. Hun ofret så mye for oss, så derfor følte vi at hun hadde fortjent en liten blomsterbukett. 

Jeg tok blomsten med meg hjem, satte den kaldt og gikk ut å sola meg i det helt fantastiske været.  Jeg er faktisk blitt dødsbrun :D  Det fineste jeg vet er solbrune gutter og jenter!!!!!!
Etterpå dro jeg og mamma til byen. Vi skulle egentlig til plantasjen å handle nye blomster for å ha ute, men vi havna i byen først. 
Der fikk jeg meg, 2par sko, 3 singletter, 1 kjole, 1 maskara, 1t-skjorte, 4par solbriller, 21 par øredobber (ja 21, det var et sånt brett med 20, og et annet itillegg).
Hehe, jessda. Får se om jeg gidder å finne frem alt igjen for å ta bilde av alt. 
Vi fikk faktisk handla litt blomster også! 

Senere på kvelden fikk jeg besøk av Carina. Vi satte å sløvet i skyggen å koste oss med farris bris og frukt. Godt<3
Vi bestemte oss for å gå nedover til statoil for å kjøpe is og ble sittende å se på bilene som kjørte forbi. Vi dro for å besøke mormoren hennes en litentur før vi dro hjem igjen. Finfin dag :)


- Marthejh

verdens desidert beste dag, del 1!

Jeg vet det blir litt dumt akkurat nå. Men jeg har så veldig lyst til å skrive litt om gårdagen. Det er helt seriøst en av de beste dagene jeg noen gang har hatt. Ikke det at det skjedde noe veldig bra, eller at det rett og slett har skjedd noe. Det har bare vært en sykt bra dag, men sykt flotte folk! Det har ikke vært noe tenking, bare kosing! 

Som jeg skrev på facebook igårkveld: " herregud førr en rett og slett perfekt dag! Gulljentekos, god mat, jentetull, latter, gærnskap, null drama, hårfarging,jentesnakk! eg gled meg tel fleire av di her assa ♥" 

Først  på skolen hadde vi fri førstetimen, så vi jentene gikk ned i kantina å kjøpte oss nystekte vafler. Det har jeg allerede skrevet om og lagt ut bilde. Så hadde vi anatomi med Jon-Ole. Han er så god! Etterpå skulle vi ha kontaktlæreren vår resten av dagen i hele 6timer. Torsdager er egentlig så sinnsykt lange og kjedelige, men denne var alt annet! 
Vi ble nemlig delt inn i grupper og vi skulle lage hver vår reklamefilm! Det tok ikke langt tid før min gruppe bestemte oss for hva vi skulle lage film om. Vi hadde lyst til å finne på et helt nytt produkt. 
Nemlig en slankepille som virket over natta. "Fat blueberry" tror jeg vi kalte den! Den skulle liksom virke over natta.

Innspillingen av filmen var sinnsykt morsomt. Vi lo, lo, lo og lo. He-re-gud det var godt å få le så mye! Vi pakket masse pledd på katinka, som liksom skulle forestille tjukk. Jeg har dessverre ikke lov til å legge ut filmen. Ikke har jeg den selv heller, så det blir vanskelig. 


Katinka forran og jeg bak. 


 
Fra venstre Katinka, Carina, Jeanett og Meg :)



Vakkert! Fra venstre meg, jeanett og carina :)

Filmen ble i allefall dødsbra! Det var morsomt å se den når den var ferdig. Vi fikk en oppgave med oss hjem og vi fikk fri de 2 siste timene, flott!
Så vi bestemte oss for å ta bussen til byen.


Meg, Katinka og Carina mens vi venta på bussen.


Vakkert :)


miiiig.

 Jeg tror nesten jeg må lage 2 innlegg om dette! hehe (A)

- Marthejh 

operasjon eller ikke?

Som jeg fortalte i det forrige innlegget har jeg vært til tannlegen i dag. Det gikk så og si til helvette. Trodde faktisk det skulle gå bedre. Okei, jeg vet faktisk ikke hvor mange ganger jeg skriver om dette nå, men "nå" har jeg jo flere lesere enn jeg hadde på det tidspunktet. Jeg har nemlig vært å tryna på sykkel sommeren 07. Den kan dere lese her;

"Sykkelulykke":  http://marthejh.blogg.no/1278257684_04jul2010.html

Så kan dere lese om operasjonen her: http://marthejh.blogg.no/1296768622_operasjon__hele_dagen.html

"Etter mye forsinkelser, blod, svette, tårer, stress og fortvilelse ble operasjon utført tilslutt. Nå sitter jeg og mamma og slapper av. Det skal bli godt å få kommet hjem kjenner jeg"


Så nå er det bare å gjenta meg selv ennå en gang. Etter jeg tryna på sykkel og slo tennene mine hardt i asfalten, har jeg hatt problemer med de. Operasjon og tannlegebesøk OFTE! Dette er veldig slitsomt, og ikkeminst veldig vondt. 
Nå har det seg slik at den operasjonen ikke ble slik den egentlig skulle. De fikk ikke stoppet det de skulle. Immunforsvaret mitt spiser opp tannrota mi og det går dessverre ikke ant å stoppe dette. Nå er over halve tanna spist av, så det er ikke lenge igjen før tanna rett og slett knekker av og detter ut.  
Det var heller aldri meningen at operasjonen skulle stoppe utviklingen, bare stagnere den. Altså å få det til å gå betydelig mye saktere. Det har det altså ikke gjort.

Så i dag fikk jeg høre at tanna mi var så kritisk at jeg faktisk fikk muligheten til å dra oppover til Bodø igjen for en ny operasjon. Det som er negativt med dette er det at friskt bein blir fjernet, og da er det såvidt noe å feste den nye juksetanna på når tanna knekker. Dette er virkelig ikke positivt.
Den andre muligheten er å ikke gjøre noen ting, å bare la den knekke etterhvert.
Det finnes rett og slett ikke noe fasitsvar til dette, så jeg er veldig usikker på hva jeg skal gjøre.

Operasjonen i seg selv er helt uutholdelig. Det er så sinnsykt vondt. Jeg lovet meg selv at jeg aldri skulle gå gjennom dette noen gang. Og nå står jeg her å må ta et valg.
Jeg har forresten heller ikke lov til å spise, knekkerbrød, gulrot og annet hardt. Da kan tanna knekke.
Vi får se hva som skjer. Hvis den knekker før jeg blir 19, må jeg ha "gebiss" siden de ikke har lov til å sette inn en ny tann før jeg er fylt 19år. Patetisk. Dette er fordi de må være sikre på at munn og kjeve ikke vokser noe mere.
He-re-gud for en dag....

 
Rundt 1-2 timer etter operasjonen. Hadde det ikke mye godt akkurat der nei. Jeg hadde seriøst lyst til å legge meg ned å dø. 

- Marthejh

I detaljer

Jeg tenkte kanskje jeg skulle fortelle litt om dagen i dag. Det har faktisk vært en veldig blannet dag. Både sterke negative følelser og sterke positive. 
Siden jeg la meg litt over 1 i natt, var jeg noe helt sinnsykt trøtt når klokka ringte 07:00 i morres. Jeg bestemte meg for å droppe dusjen å la meg til å sove en ekstra halvtime.

Jeg stod opp, sminka meg, spiste en liten frokost å gikk (sprang) til bussen. Selvfølgelig måtte alle (dritt)ungene sette seg i setet bak meg. De måtte jo også  holde et helvette med meg helt ned til barneskolen der de skulle av. De stod å rista i setet, spant i stolryggen ++ 
Jeg ble så sinnsykt irritert at det var like før jeg snudde meg mot dem å sa "Hør her drittunga, vess dokk ikke stekk av no, så bi eg å trø ipodn min i halsn dokkers tel dokk kvæles. Eg har drept unga som dokk før".
Men det gjorde jeg altså ikke. Jeg klarte å beherske meg.

Da jeg omsider hadde gått opp alle trappene på skola, skulle Carina ha meg med heeeelt ned igjen for å fylle vann i flaskene våre. Etterhvert så vi at byggfag andreåret begynte å flokke seg bortover til oppslagstavlene. Helvette tenkte jeg. Vi får faktisk vite om vi kommer opp til eksamen i dag. Vi sprang opp vi også.
"HS1A - Matematikk skriftlig"   (Dette har jeg allerede skrevet et lite innlegg om)
Vi sprang opp trappene igjen. I 100oghelvette. Jeg ropte ut "Vi kom opp i matte skriftlig" mens jeg jublet.  
Verken klassen min eller læreren min trodde på meg. Jeg sa at de fikk gå ned å sjekke selv. Det gjorde de. 
Læreren vår ble helt fra seg. Hun måtte virkelig ta seg sammen for å ikke begynne å gråte. Hun hadde tårer i øynene og klump i halsen. Jeg synes så sinnsykt synd på henne. Hun og 3 andre lærere hadde snakket med de som trakk opp klassene til eksamen, og de hadde sagt at det var heeelt sikkert at klasse HS1A ikke kom opp i eksamen. Det hadde de lovet henne. Så hun hadde avtalt og planlagt forskjellig som hun måtte avlyse pga dette. Tenk at 4 av 5 av hennes matematikklasser kom opp til eksamen. Sinnsykt!

Etterhvert begynte hun faktisk å gråte. Jeg så meg rundt i klasserommet og det var flere som satte med tårer i øynene, og noen som faktisk også gråt. Jeg klarte ikke å holde meg, jeg heller. Off, dette var virkelig trist. 
Altså, vi gråt ikke fordi vi kom opp i eksamen, tvert i mot! Vi syntes så synd på henne. 

Vi hadde også fått hørt fra en lærer at hvis vi kom opp i skriftlig, kom vi ikke opp i muntlig. Dette hadde hver eneste lærer sin egen teori på. Så vi ble aldri helt kloke.  Så vi vet ikke om det blir muntlig også på oss. Hadde vært veldig godt å fått slippet det!

Vi har hatt matte hele dagen.  Og 13:15 hadde jeg time til tannlegen. Kommer et eget innlegg om dette etterpå. For dette innlegget ble litt i det lengste laget...

Jeg har også hatt besøk av Sandra og Mathias. Det var veldig godt å se de. Som det alltid er. Vi har sett one tree hill, spist kjeks og kost oss. Kvalitetstid <3 



 
Begge bildene av meg og sandra er fra 8-9 klasse <3

- Marthejh


fikk blomster fra ei jeg er glad i.

Siden sist har jeg faktisk vært både her og der. Haha, neida, men jeg har vært på besøk hos Sandra, Ståle og Mathias. Der borte ble det babykos, smash, pepsimax og farmen. Herlig kombinasjon. 
Jeg er faktisk så heldig at verdens beste Sandra hadde kjøpt noe til meg. Ble veldig overrasket da hun fortalte det. Så kom hun frem med en bukett rosa roser. Åh du er så utrolig skjønn! 



 
AW <3

Etter vi hadde vært der skulle vi på et aldri så lite besøk til tanta til Ole, der han skulle hente bursdagsgaven sin. Men det ble desverre bomtur, for hun var ikke hjemme. 
Da var det bare å kjøre hjem igjen. 

Hjemme hadde mamma brukt kvelden på å bake brød, så når jeg kom inn hjemme lukta det noe helt sinnsykt godt. Vil påstå at det smakte like godt som det lukta! 

Så da ble det paradise hotel og nybakt brødskive og et glass melk!
Fin kveld. 

I morgen har jeg min første praksisdag på barneskolen jeg har gått på. Gleder meg! Der skal jeg være denne uka, og 3 uker etter påske. 

- Marthejh


Dagens sang;

Dagens sang;


Lafee - tell me why



- Marthejh

Nettopp kommet hjem fra....

... kino med Nina. Vi har nemlig vært på Justin Bieber-filmen.

Grunnen til at jeg valgte å spørre akkurat Nina om hun ville bli med på kino, og grunnen til at det ble akkurat Never say never vi skulle se er pretty enkel. Jeg vet at Nina virkelig forguder Justin Bieber, og jeg hadde lyst å se filmen, så hvorfor ikke bare se den sammen? 
Kjæresten min hadde aldri i livet blitt med meg, og Sandra sovner alltid når vi er på kino sammen, så hun ville jeg rett og slett ikke ha med meg. Unnskyld snuppa, men that's the fact. <3
Nina ble visst veldig, veldig glad når jeg spurte. Noe som var veldig morsomt. 
Vi hadde det ihvertfall veldig koselig sammen. Jeg er glad jeg spurte henne. 



Nina + det vi hadde kjøpt. 


 

Sinnsyk pris på kinoer!!!!!!!!! Jeg husker når det kosta 60kroner... Prisen er faenmeg blitt fordobblet!




Søteste Nina :)

Jeg tror vi begge ble Bieber-frelst. Hehe.

- Marthejh 

Dagens outfit, 3103












Sko; Bodø  -  Bukse; Tyrkia  -  Topp; Vero Moda  -  Jakke;  Bekken&Strøm 


- Marthejh

Dagens sang;

Dagens sang;


Dj antoine vs timatia ft. kalenna - welcome til Saint Tropez 


- Marthejh

Dagen i dag;

Dagen i dag har egentlig vær blandet. Skoledagen har vært veldig lang, selv om vi bare hadde skoledag til 2. 
de 3 første timene var jeg rundt overalt på skola, siden jeg måtte snakke med forskjellige lærere om en annen elve på skolen. Hva det gjalt er virkelig ikke nøye, men kan si at det ikke er negativt. Vi gjorde også oppgaver om VAKU. Jeg ble ikke ferdig, men skulle heldigvis arbeide ferdig i morgen. 
De 3 siste timene så jeg paradise hotel, spilla litt på facebook. Vi hadde ikke fri eller noe, det er bare det at undervisningen til Trude er sinnsykt unødvendig og kjedelig, så da må jeg ty til andre ting. Det utroligste er at jeg faktisk får med meg hva hun sier, selv om jeg gjør andre ting. 

Da jeg omsider hadde fått meg hjem, fikk jeg besøk av Sandra og Mathias. Han hadde fått vaksine i går han stakkar og han var veldig trøtt da de var her. Like koselig uansett. 


Bilde av lillegutten med flaska i hendene. Han var våt i hele ansiktet stakkar. 

Ellers har jeg og kjæresten bare slappet av forran tvn med "politiet" og nå paradise hotel :)

- Marthejh

Div outfits

Dette hadde jeg på meg på fredag, etter vi hadde hatt gym (for dere som følger med her på bloggen) 
Som sagt, jeg kunne ikke brydd meg mere om mote, så ca 2ganger i uka tar jeg en "daffe-dag"  





Bukse; G-sport  -  Singlett;  Bikbok  -  Genser;  Swag i Trondheim 


Dette har jeg på meg i dag;


VAKU-genser - treningbukse og singlett fra bikbok (haha, alle mine er derfra) 

Siden det ikke alltid blir tid til å ta ordentlige bilder (som i dag) får dere bare nøye dere med dette. 

- Marthejh 

Bilder fra bursdag

Okei, dette blir egentlig litt teit, men hvorfor ikke. Jeg fortalte jo at vi hadde vært i bursdag på fredag, å at jeg hadde tatt noen bilder. Nå som jeg har fått bildene på pcn igjen, tenkte jeg at jeg skulle vise dere de. 




Lille Anna Linnea hadde lyst til å gå ut en tur. 



Hun hadde fått på seg skoene helt alene og hun er snart 1 og ethalvt år. 



Meg og Anna Linnea, hun er da søskenbarnet mitt.



Mamma og Anna.



Meg og onkel gjenferd :)

- Marthejh

lang busstur, hjemmelagd fuktighetskrem og annet morsomt

Jadda. Da har jeg endelig fått meg hjem etter en lang busstur. Jeg tok 3bussen til Gruben (hvor jeg bor) og jeg var hjemme 15:45 ... 3 kvarter??? sykt. Jeg har også fått i meg noe mat, så nå sitter jeg å venter på at maten skal bli fordøyd, slik at jeg kan komme meg på trening. Det verste jeg vet er å få sting under trening. Springe med den sinnsyke metthetsfølelsen. Det er kvalmt! Etterpå drar jeg nedover til kjæresten, siden vi skal ligge der i natt. 

Kan jo faktisk fortelle litt om skoledagen min i dag. Den har faktisk vært litt interessang. Hehe.
Vi startet med 2 timer fri. Da satte vi bare i kantina å snakka om alt mellom himmel og jord. Ble litt fnising også.

Etterpå hadde vi naturfag. Da skulle vi lage fuktighetskrem. Jeg, Connie & Katinka var faktisk veldig flinke! Den lukta litt dritt da, siden vi hadde litt for mye "parfyme" i. Fikk 2 små glass med meg hjem. Vet ikke om jeg tørr å bruke den, siden det var litt av hvert oppi den. 

I engelsken så vi film. In the name of the father. Drittfilm spørr du meg.

Så fikk vi fri mattetimen, siden mattelæreren skulle ha en annen klasse. FLOTT DAG!


meg i 8klasse. For dere som ikke vet det, går jeg 1VGS nå.

- Marthejh
 

Dagens sang

Dagens sang;

Eminem ft. Kobe - talkin to myself


- Marthejh

Bildene fra besøket av Sandra og baby

Her er bildene til et av innleggene under. Besøket av Sandra og Mathias. 



















Gullgutten <3

- Marthejh

Dagens etterpå outfit.

Dette blir egentlig litt teit. Men jeg har fått spørsmål om jeg kan ta bilder av det jeg skifter til, hvis jeg skifter. Altså, hvis jeg har hatt gymklærne på meg, og vist de til dere, så vil dere også se hva jeg har på meg etterpå. Og siden jeg tok av meg bunaden og tok på meg nye klær, ble dette resultatet: 











Ullsokker; Bekken&Strøm  - Bukse; G-sport  -  Genser; Swag. 

Elsker å ta på meg store klær etter jeg har vært "stivpynta" med bunad, bursdager, fest ++ 
Så derfor den slappe stilen i dag

- Marthejh

Dagen i dag

Jaa, kanskje jeg skulle fortelle dere litt om hva jeg har gjort i dag. Jeg og kjæresten hadde alarm på mobilen på klokken 09.00, siden jeg skulle dusje, ordne meg, spise og rett&slett ha god tid til alt. Kanskje blogge litt, sjekke face og forskjellig. Vi begge var våkne rundt kvart på 9, men lå bare å nøt morgenen. Plutselig sier Ole: "Eg trur bære vi ska ta å stå opp no". Jeg skjønte jo ingenting, vi hadde jo god tid. "Koffer det?", "Førdi vi ha glømt å stilt klokka. Klokka e egentli 10!!". Herregud, vi begge spratt opp. Jeg hoppa i dusjen. Tror jeg dusja i akkurat 3 minutter. Så måtte jeg ordne meg å spise. Jeg hadde dårlig tid. Mamma kjørte Ole hjem, slik at han fikk tatt på dressen ++. Når jeg hadde fått sminken i ansiktet, fikk jeg melding fra Ole om at de var på vei oppover for å hente meg. Ikke hadde jeg fått tørka håret, ikke hadde jeg fått på meg bunaden. Jeg fikk rett og slett panikk. Men jeg overlevde. 

Vi dro rett ned i kirka, siden vi skulle i barndåp til babyen til søskenbarnet til Ole. Der var vi fra 10.30-17.00. Så siden jeg forsov meg og kom hjem igjen klokken 5, er det derfor dere ikke har fått noen innlegg i dag.
Jeg fikk faktisk tatt 215 bilder i dag! Håhåhå.
Etter lille Noah ble døpt, fikk vi servert nydelig mat. Kyllinglår, gryterett, ris, salat og brød.  Og etterpå ble det kaker i massevis. Jeg tror kanskje jeg skal lage et eget innlegg med bilder etterpå, siden jeg ikke har fått sett igjennom eller redigert noen enda.

Da jeg var kommet hjem fikk jeg besøk av Sandra og Mathias. Jeg har faktisk ikke sett de siden tirsdag. Jeg tror ikke det har gått så mange dager før vi har sett hverandre. Sykt. Men jeg har vært opptatt og hun har vært opptatt, så da ble det lenge mellom hver gang. Ellers møtes vi ca annenhver dag. 

Skole i morgen. Jeg gleder meg! Jeg er virkelig glad i å vær der. Har verdens beste jenter i klassen min, pluss at vi alltid har det så morsomt sammen.
På fredag hadde jeg virkelig ikke helgefølelse, siden vi ikke var på skolen onsdag og torsdag. Men det er alltid kjekt med fridager.

Tror ikke det var mere for denne gang.


(Bildet er ikke fra i dag)

- Marthejh

Dagens outfit, 2703

Dagens litt spesielle outfit;









Jeg har ikke vært i barndåp i dag, jeg har bare prøvd bunaden min for å sjekke om den var klar til bruk på skolen i morgen. Skal nemlig ha den på meg på skolen. 

Jaa. Jeg har da nordlandsbunaden, mest fordi jeg er fra nordland. Og fordi jeg synes den er finest hihi. Jeg har vel egentlig ikke sett så mange andre da.
Den finnes da i blå og grønn. 
Det skal egentlig ikke være så stort mellomrom rundt brystet. Men jeg har for store pupper dessverre. (Første gangen jeg faktisk har klaga på at de er for små, hahaha) Jeg tror nesten jeg må fra å fikse en hempe mellom der. Det så jo rett og slett litt stygt ut. 

Q: Hvilken bunad har du?

- Marthejh

dagens sang

Dagens sang;


Black eyed peas - just can't get enough


- Marthejh

En lørdagskveld litt utenom det vanlige

Tenkte bare jeg skulle fortelle at jeg enda ikke ferdig med naturfaginnleveringa. Har holdt på med den siden klokken 12. Har hatt noen få do-pauser, middag og en liten tur på butikken, men ellers har jeg skrevet. Er oppe i 8 sider, og har enda flere oppgave igjen. Hadde håpet å bli ferdig med oppgaven i dag, slik at jeg slipper å stresse i morgen. 

Jeg tror nesten jeg må gå å se om bunadskjorta mi er ren. Det hadde kanskje vært en fordel. Må også sjekke om bunadskoene og alt det der er i orden. Er så kjipt å ikke finne søljer og forskjellig like før du må dra.... Er veldig typisk meg.

Ellers blir det vel en rolig lørdagskveld med fotballkamp (helvette) og data. Pappa måtte selvfølgelig se kampen i stua...

Hadde forresten også noen outfit bilder på mobilen, men det hjalp ikke, siden jeg har mista minnepenna. Så dere får klare dere uten.






Q: Hva gjør dere i kveld?

- Marthejh

Dagens sang

Dagens sang;


Chris brown - yeah x3


- Marthejh

max uflaks

Nå har jeg faktisk vært flink å gjort som jeg fortalte jeg skulle i innlegget under. Jeg skulle finne frem oppgavene og bøkene jeg hadde lekse og prøver i, men da jeg kom på rommet fant jeg 2 ark. Norskarket og VAKUarket. Det hjalp lite, for det var ikke de oppgavene jeg hadde tenkt å begynne på, siden det er de jeg har mest tid på å gjøre. Så kom jeg på at jeg hadde tatt med meg alle bøkene til skolen. Snakker om flaks. 

Men så kom jeg på at naturfag oppgaven som skulle være ferdig på mandagsmorgen, lå på its-learing. Så da fikk jeg ihvertfall begynt på den. Å her sitter jeg enda. Akkurat ferdig med oppgave 1. Har holdt på i over 4 timer. Jaja, har bare 2 oppgaver igjen, før jeg kan starte på alle de andre.

Men det er min egen feil, det er jeg som har utsatt alt til siste liten. Lurer på om jeg kanskje skal ta meg en liten pause. Det som er så skummelt er det at hvis jeg gjør det, så kan det hende at jeg ikke gidder å begynne igjen....
Kanskje jeg skal bli med mamma på butikken?

Har ennå ikke funnet minnepenna mi, så "nye" bilder får dere bli uten en stund til. Aner ikke hvor den er blitt av.



Nå må jeg nesten fortsette, slik at jeg blir ferdig....

- Marthejh

god morgen VOE

God morgen bloggen. Jeg har en liten følelse på at dagen i dag kommer til å bli lang. Har egentlig ingenting å gjøre, men har mye skolearbeid som skulle vært gjort, så jeg tror jeg kommer til å prioritere det i dag. Kan jo nevne noe av det jeg har til denne uka.
Norsk artikkel(?) om VOE og bloggingen hennes, Matteoppgaver og matteprøve på fredag, skrive en oppgave om VAKU, Naturfag innlevering til mandag, kommunikasjonsprøve på tirsdag. Tror det var alt. Jeg kjenner jeg blir umotivert allerede. Men jeg må vel bare begynne en plass. Nytter ikke å sitte å klage, lekser og prøver øver seg ikke selv vettu. 

I morgen skal vi/jeg faktisk i barndåp. Søskenbarnet til Ole-Petter har fått baby nr 3 så vi skal i dåp til lille Noah. Ole-Petter skal dessverre på arbeid, så jeg skal dra sammen med Monica, søsteren hans. Da skal jeg ha på meg bunaden min og forskjellig, så dere må bare si i fra hvis jeg skal legge ut noen bilder av den, for det gjør jeg gjerne.

Ellers var det vel ingenting.



Meg i min forrige barndåp. Til gudmorgullet Mathias <3

- Marthejh

dansefoten ødelagt

Okei, nå blir jeg nesten litt lei meg. Vi har nettopp vært i bursdag til "søskenbarnet mitt" og der ble det tatt masse (noen)  koselige bilder, men siden jeg ikke finner minnepenna mi, blir det nok ingen bilder fra dagen. Desverre, men jeg har leita huset rundt, å jeg finner den ikke. 

Tenkte jeg skulle fortelle litt om dagen min i dag.

Den startet med 2 mattetimer, gikk rimelig ræva egentlig. Fikk også nettopp vite at vi skulle ha prøve neste fredag. Faen. Jeg rett og slett hater geometri. Er det nå jeg skal skryte av at jeg fikk 2,5 på den forrige prøven vi hadde i geometri? Ihvertfall har jeg en følelse på at dette også kommer til å gå kjempebra. Er veldig spent på den endelige mattekarakteren min. Faen. 

Etterpå hadde vi engelsk. Vi fikk beskjed om å sette på en film, siden læreren ikke var på skolen i dag. Filmen var jo grei den. Hvis jeg hadde fulgt med. Jeg hørte bare alle som så den sa den var helt elendig. Så jeg gadd ikke bry meg noe mere om det.

Etter det hadde vi gym. Vi skulle fremføre hiphoppen jeg har snakket så mye om her på bloggen min. Må bare si at det gikk helt sinnsykt bra! Vi har så flinke at jeg ble nesten helt satt ut! Haha, kanskje ikke så flink.
Jeg fikk også høre at jeg var flinkest av alle. Gymlæreren sa det kanskje ikke akkurat rett ut, men han sa liksom; "Så har vi noen som har gjort det veldig,veldig bra, og da har vi jo deg, Marthe Hågensen" AAAAAW. Da ble jeg veldig glad. Jeg har virkelig brydd meg om dette. Jeg var veldig ivrig når vi lagde dansen og var også veldig engasjert når det gjelder øvingen. Kjempefint at han så arbeidsinsatsen og "flinkheten" min!

Jeg har jo faktisk selv danset 6år sammenhengende fra 2000-2008. Hadde en pause inni der. 
Grunnen til at jeg slutta var fordi jeg trodde det skulle bli for mye å begynne på ungdomsskolen, få nye venner, lekser, fotballtrening, kamper og forskjellig annet man gjør i ungdomsstiden. Det viste seg at jeg hadde tid alikevell, og bestemte meg for å begynne å danse igjen. Men da var det for sent. Gruppa hadde lært seg veldig,veldig mye basice moves mens jeg var borte. Så jeg klarte dessverre ikke å henge med de andre. Det var veldig ekkelt og dumt å føle meg som den dårligste av alle, når jeg alltid hadde vært "over middels god". 
Det var bare en ting å gjøre. Det var å slutte, dessverre. 
Jeg angrer egentlig kjempemye! Men det er ikke mere å gjøre med det nå. 

Jeg rett og slett elsker å danse, bare så synd det er første gangen på 3år(?) og kanskje siste gangen.




- Marthejh

Trondheimgaven fra Mamma.

Som jeg har fortalt, har mamma vært på Ikeatur i Trondheim disse dagene. Hun kom hjem i gårkveld da jeg sov, så når jeg kom hjem overrasket hun meg med en liten gave. Dette er hva jeg fikk;







Bodybutter; 169kr the bodyshop - Godis; Ikea






Jeg fikk også denne rensekremen. Men jeg fikk den etter jeg hadde tatt de forrige bildene, og jeg gadd ikke å ta nye. 

- Marthejh

svever på bloggskyene

Først vil jeg bare beklage for dårlig blogging i går. Jeg legger alltid så mye tid og energi i bloggen min. Tar vare på den og holder den oppdatert, men i går begynte jeg plutselig å utvikle negative tanker og følelser når det gjelder blogging. Jeg har virkelig brydd meg om å huske å poste innlegg og forskjellig, å det lønnet seg. Jeg havna øverst på topplista for Mo I Rana og jeg var stoltere enn noen gang. Fordi dere faktisk leser det jeg skriver. Har hatt denne bloggen siden januar 2010, og da hadde jeg ikke lesere. Derfor slutta jeg å blogge å begynte på nytt i januar 2011. 
Siden da har bloggen min gått dødsbra!

Men det jeg skulle si var det at nå som jeg lå øverst, "trodde" jeg at jeg ikke trengte å bry meg så mye om bloggen lenger. Jeg hadde lyst å sveve meg fremmover på de rosa skyene her på topplista og statistikken. Jeg vet jo godt at det ikke er slik det funker, å siden jeg nesten ikke hadde folk innom i går, ble jeg rett og slett umotivert. 
Jeg vet at det er feil å tenke slik, men det ble dessverre slik denne gang.

Jeg skal prøve å holde bloggen ved like denne gang, noe som jeg ikke klarte forrige gang.
Jeg føler meg som en idiot hver gang jeg liksom ikke har noe å skrive om. Men jeg får heller bare blogge når det er noe å skrive om.

Forresten så jeg Kim fra paradise i byen på tirsdag da jeg og jentene i klassen hadde vært ute å spist. Jeg ble helt i 100. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg!
Vi er jo begge fra Mo I Rana, og siden Rana ikke er så spesielt stort, er det jo ikke noe sjokk at jeg kunne se ham. Jeg hadde bare ikke tenkt noe på det før.  Det føltes seriøst ut som om jeg hadde møtt David Beckham eller noe. Jeg ble bare så glad for å se ham. 


Hahah, vet ikke hvor armen kom fra sånn helt egentlig AHAHAHAHAHAAA jaja lol

- Marthejh

Dagens outfit 25.03

Dagens outfit; 
Ganske slapp ja, men det er fordi dette er de klærne jeg skulle ha gym i, slik at jeg heller kunne skifte etterpå. 









Sko; xon-sport  - Tights; fra 24  -  Genser; Fikk fra fotballaget

- Marthejh

En av verdens mest skumle filmer

Okei, jeg hørte at Lisa og Carina snakke om en film de synes var sinnsykt ekkel. Jeg måtte jo selvfølgelig vite hva den het, slik at jeg også kunne se den. Lisa begynte å fortelle meg litt om den og jeg ble litt satt ut.  Egentlig er jeg veldig glad i skumle filmer, men denne var litt i det skumleste laget. 

Det endte også opp med at jeg såvidt klarte å se traileren ferdig. Altså, dette er jo ikke verdens skumleste film, men i mine øyne var den en av de mest skumle jeg har sett traileren til!

Jeg slenger ved traileren, "The human centipede";
HVIS DU HAR ET SVAKT HJERTE, ELLER BARE IKKE LIKER SKUMLE FILMER, IKKE SE DEN!



Huff. Jeg tror ikke jeg skal satse på å se hele filmen en dag! 

- Marthejh

Dagens sang

Her er dagens sang;

Britney spears - till the worlds end


- Marthejh

Dagens outfit 24.03

Jadda, siden vi har VAKU ( utedag) i dag også, så jeg har liksom på meg "det samme" som i går. Eller, ikke helt da, men nesten. Her;











Bumma -  Bukse; Coop-sport ithink  -  Jakke; 24 - Lue; fra stormberg

 

Hadde veldig dårlig tid før i dag. siden jeg stod opp halv 8, skulle dusje, kle på meg, ta bilder og fikse ting ellers.. Ihvertfall når vi må gå til bussen når klokken er 8. 
Jaja, jeg hadde så god tid som jeg trengte, for jeg fikk gjort alt og kommet meg på bussen.

- Marthejh

dagens sang

Dagens sang:


MattyB ft. Julia Sheer - love the way you lie. 


Tok en sang litt utenom det jeg bruker. 

- Marthejh

oppsumering og have dones

Jeg tenkte jeg skulle komme med et lite sammendrag av dagen min. Til klokken 4 har jeg allerede fortalt om, så hvis dere ikke vet det og vil vite det, så er det bare å lese innleggene under. 

Da pappa hadde kommet å hente meg, og kjørte oss hjem, var det bare å få fatt på bloggingen, siden det ikke ble tid i går. Ellers, siden Mamma er på Ikeatur i Trondheim, ble det grandiosa hjemmelaget. Etterpå måtte jeg prøvemake litt på Englandgaven fra Pappa. Ellers så vi litt på tv og koste oss. Har sinnsykt vondt i tærne etter å ha gådd rundt hele dagen. Har også fått et helvettes gnagstår.

Akkurat nå har vi faktisk lagt oss. Nå ser vi total blackout. Syns det blir dårligere og dårligere siden de alltid gjør det samme i hver episode. Etterpå blir det bingobanden! Fyyyyfaen de er syke! Gleder meg allerede.

Jeg har også lagt frem alle klærne jeg skal ha på i morgen, slik at jeg kan sove enda lenger i morgen. Hehe, ikke kom å si at jeg er dum.

Men nå legger jeg bort dataen. Snakkes i morgen.  

HAR FORRESTEN OGSÅ BLITT ANBEFALT AV LINDY! Tusen takk, jeg blir jo nesten litt rørt. Takk for fine ord.


Tyrika 10.

- Marthejh

copyright, min verson

Som dere sikkert har sett har jeg copy right på bloggen min. Det har sine grunner. Ikke bare fordi dere ikke skal kunne kopiere teksten min og bildene av meg, men mest fordi jeg har lyst å ha de bildene jeg selv har tatt, i fred. Også fordi jeg er gudmor til en liten gutt på rundt 5måneder som jeg støtt og stadig legger ut bilder av. Siden det finnes så mange syke folk der ute som er villig til å lagre forskjellige bilder av forskjellige folk å late som om det er dem. Jeg er veldig skeptisk til folk når det gjelder bilder. Jeg er veldig glad i å ta bilder, og avogtil legger jeg ut noen her, og derfor vil jeg ikke at folk skal lagre de, og late som om det er de selv som har tatt de. Selv har jeg sett flere "tulle profiler" på nettby, biffit ++ av folk jeg kjenner. Dessuten er det heller ikke så morsomt at bildene av Mathias går rundt i hele Norge når foreldrene hans ihvertfall ikke vil det. Og derfor er det hovedgrunnen til copyrighten. Det er også veldig greit å få ha mine egne bilder ifred. 

Så altså, det er ikke noe problem hvis dere lurer på om dere kan ha bilder av meg på bloggen deres, blogg VS blogg ++. Har også åpen facebook, hvor dere kan hente bilder. Haha, det hørtes utrolig dumt ut. Men dere skjønner hva jeg mener. Så ikke vær redd for å ha bilder av meg på bloggen deres. ÅÅÅÅH det høres så sinnsykt teit ut.. Vet ikke hvordan jeg skal formulere meg bedre. BARE IKKE TA BILDENE JEG HAR TATT ELLER BILDENE AV MATHIAS. Ellers får dere bare gjøre hva dere vil. 
Helvette.


OKEI FOLK MISSFORSTO SÅ JÆVLI. JEG VET AT BÅDE PRINTSCREEN OG CTRLC VIRKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SLUTT Å FORTELLE MEG DET



- Marthejh

dagens sang

Her er dagens sang; 

Mohombi ft Nelly - miss me


- Marthejh

Dagen i går, idag

Okei, grunnen til at alt dette kom i går er fordi gårdagen gikk helt sinnsykt fort. Jeg hadde det så morsomt. Jeg husker faktisk ikke sist jeg har hatt så mye å gjøre at jeg ikke har fått nådd over alt. 

Etter at ca hele klassen hadde tatt 3bussen til byen, gikk vi litt rundt og bestemte oss for å gå å spise på Papa Pia. Jeg, Lisa, Jeanett, Carina og Karina ble sittende og vente på Katinka, siden hun skulle hjem en liten tur først. Siden hun skulle spise sammen med oss, ventet vi på henne. 
Jeg tror alle spiste en eller annen variant av kebab. NAM. 




Det var sinnsykt koselig og jeg angrer ikke et sekund på at vi gjorde det! 



Jeg tenkte jeg skulle ta bilde av maten min. Men det var litt sent, jeg var jo ferdig å spise. Det var ihvertfall veldig godt!




C/K arinaene. Haha



Etter vi var ferdige å spise, gikk vi ned til byen det VAKU skulle ha åpning. Har skrevet litt om VAKU i innleggene under, så dere får heller lese der. 
Der fikk vi møtt brukerne og hilst på dem. Veldig koselig. Det var faktisk ganske mange som hadde møtt opp. 




Haha, det var nesten litt morsomt. 

Etterpå, fikk meg mamma til å komme å hente meg. Hun kjørte meg rett oppover til Sandra, siden jeg skulle besøke henne. 
Mathias hadde faktisk akkurat sovna når jeg kom, men det tok ikke lang tid før han vokna igjen. Vi hadde det veldig koselig, som vi alltid har. Jeg er så glad i bestevenninna mi<3

Da jeg kom hjem var klokken blitt over 9, og jeg skulle se paradise, pluss at jeg skulle finne frem alle klærne til "i morgen" (som var i dag). Klokken ble faktisk over 11 før jeg klarte å komme meg i seng. Jeg som skulle legge meg tidlig. Jeg tror nesten jeg må slutte å si til meg selv at jeg skal legge meg tidlig, siden klokken alltid blir mye over 11.

- Marthejh

VAKU, bilder

Okei, da var dagen kommet. Dagen da vi som går helse- og sosialfag skulle være ledsagere for folk med en funksjonshemning. Jeg har faktisk gledet meg lenge til i dag. Arrangementet heter VAKU, som er vinteraktivitetsuka.  Som går utover 3 dager. Tirsdag (i går når vi møtte dem), Onsdag (i dag, forteller mer om det etterhvert) og Torsdag. 
Da skulle vi være på Skillevollen her på Mo, altså slalombakken.
Her rir vi på hest, kjører hundeslede, kjører skuter, synger karakoe, aker på forskjellige madrasser og akebrett, går på ski, har konkurranser og forskjellig annet de måtte ønske. 
Vi skulle være sammen 2og2 og jeg var sammen med Connie. Vi skulle ha ei jente jeg kjenner godt fra før. Hun har gått i klassen min i 3år, så jeg var vedig heldig som slapp å ha noen jeg aldri har sett før.  

Det var veldig, veldig morsomt, men jeg hadde hatt altfor store forventninger dessverre.  
Dagen begynte med at jeg tok bussen til byen og videre til Skillevollen. Her møtte jeg Connie veldig fort å vi gikk sammen for å finne hun vi skulle ha ansavret for. Vi lette og lette og lette, og tilslutt bestemte vi oss for å spørre noen venner av henne om de hadde sett henne. Da fikk vi vite at hun var syk.

Så da måtte vi gå å si i fra at vi ikke hadde noen å være sammen med. Det fiksa de ganske lett, og vi fikk være sammen med to damer fra Vefsen.
Først kjørte vi skuter opp en bakke og akte ned. Dette gjorde vi noen timer, før vi gikk inn i karaokehuset. Der ble vi sittende ganske lenge å høre på folk som sang.

Etterpå gikk vi å fikk ansiktsmaling. Hun ene skulle se ut som en klovn og etterpå gikk jeg å fikk svart nede og værhår. Vet enda ikke om jeg skal forestille mus, katt, hund eller hest. Det bestemmer jeg vel selv.

Jeg, Connie og de to damene fra Vefsen stod å venta på å bli henta med skuter, og plutselig ser jeg og Connie at skuteren med henger og 3 stykker oppi kræsjer og tipper rundt. Alle 4 detter av og blir liggende i snøen. Vi hører også smerteskrik og en som gråter. Vi begyner å løpe ned til dem, siden vi hadde fått med oss alt.
Hun ene hadde skadet rygge, hun andre hadde vondt i brystet og den 3 blødde neseblod. Det gikk også rykter om han hun/han hadde knekt nesa, men det vet ikke jeg noe om.
Det var sinnsykt ekkelt! Ambulanse og politi kom etterhvert.

I 1 tiden kom plutselig hun som vi egentlig skulle ha. Så da dro vi inn å spiste lasagne, som restaurant og matfag hadde lagt. Etterpå kjørte vi hundeslede og sang karaoke. 
Alt i alt var det en kjempefint dag.

Her er bildene fra dagen; 
Okei, grunnen til at det ikke ble så mange, er fordi kameraet mitt lå i sekken hele dagen. Hadde ikke tid å dra å hente det.

 


Sjanetten


MEIG



Karaokejentorna. Heaven <3


Othilie og Sjanetten


Hun som jeg og Connie egentlig skulle være sammen med. Jeg bare "tok bort" ansiktet hennes. Tror ikke hun hadde brydd seg stort om jeg ikke hadde gjort det. Men jeg hadde lyst.


Marthe Hågensen til tjeneste :)


Dette er altså meg


ConnieKu og brukeren vår


Dem igjen. 

Som sagt, alt i alt var dagen egentlig veldig bra. 
Håper morgendagen blir likebra eller selvfølgelig bedre :)

- Marthejh

nattinatt

Nei faen. Dette har vært en sinnsykt travel dag. Jeg får heller fortelle hva jeg har gjort i morgen. Har også 2-3 andre innlegg utenom det vanlige jeg har tenkt å få skrevet ned i morgen. Jeg beklager. 
Akkurat nå spinger jeg gærning rundt i huset for å finne uteklærne mine. Forteller om dette i morgen.
Tror også jeg skulle fått meg litt søvn, så da sier jeg nattaaaaa.
Sov godt, så får jeg heller blogge dobbelt så mye i morgen.


Har også vært på besøk hos denne sjarmøren i dag.

- Marthejh

bytur

Da var vi ferdige for dagen. Så da blir vi vell sittende her til klokken 3, før vi raser avgårde til byen. Kommer til å bli en lang dag nede i byen. Er ferdige nå, å det begynner i byen halv 6. Etterpå åpningen er ferdig, skal jeg på besøk oppover til Sandra. 

Gleder meg til jeg kommer hjem i kveld, slik at jeg får se hva pappa har kjøpt! Tihi.
Toget hans skulle egentlig være her på Mo klokken halv 6 (?), men var fremme her halv 8. Kjempeflott.

Hadde ikke mere på hjertet. Skal prøve å få tatt noen bilde i helga.


ooooooold


- Marthejh

ut å spise

Hei lesere. 
Dagen i dag sålangt har vært ganske tung. Jeg kjenner føttene mine verker litt og jeg er slapp og trøtt. Tror vi la oss litt forsent i går. Selv om jeg sa jeg hadde lyst å legge meg halv 10. Så var jeg plutselig ikke trøtt i det hele tatt da klokka ble 12. Hehe, typisk.

I dag har vi hatt kommunikasjon og skal ha det en time til, før vi skal ha 3timer yrkesutdøvelse. Det er så fryktelig tungt å ha 2 fag på en hel dag liksom. Det er så lenge. Så da blir det å gjøre oppgavene ferdig på 1 time å sitte på face, blogg osv, i 2 timer.

Etter skolen skal jeg og Jeanett da det litt med ro her på skolen, for å så ta 3bussen til byen (vi er egentlig ferdige klokken2). Der skal vi møte Katinka etterhvert for å så gå ut å spise. Dere skjønner, vi skal møte i byen alle som skal delta på VAKU. Og vi skal møte halv 6 og jeg orker ikke å dra hjem først. Så da tar vi det bare helt med ro. 
Så skal vi møte de vi skal være sammen med på onsdag og torsdag på VAKU.  Som sakt, kjenner jeg hun som jeg skal være sammen med. Og gleder meg! Det eneste som kan ødelegge det, er at det blir dårlig vær. Akkurat nå er det melt snø, regn og storm. Hehe.



- Marthejh

Nå er det rett og slett nok!

For i dag. Jeg fryser og er trøtt Jeg tror faktisk jeg går å legger meg, så er jeg ferdig opplagt til i morgen. Har en følelse på meg at det kommer til å bli en laaang dag! 

Faktisk så har jeg en liten ting å fortelle. Jeg har endelig fått mamma til å innse at One tree hill er spennende, morsomt, interessant og alt det der! Jeg har lenge prøvd å overtale henne til å begynne å se det, siden jeg også har alle sesongene.  Så i dag begynte hun å "fiske" litt. Spørre meg hvilke sesonger jeg hadde og forskjellig. Så leita jeg opp førstesesongen til henne. Så hun skulle visst begynne å se det ikveld når hun skulle legge seg. Haha, jeg vant! 
Jeg bare virkelig digger one tree hill! Kunne sett på det hver dag.


Super dødshotte Clay Evans! Han er med i 7 og 8 sesong av Oth :)

- Marthejh

sovende i solarium

Da er det ikke lenge siden jeg kom hjem fra treninga og det føles helt sinnsykt godt. Har såvidt energi igjen, så det blir virkelig tidlig kveld i kveld. 


Fotballaget mitt for en del år siden. 



Etter skolen i dag dro jeg til byen, tok ut penger og gikk oppover til solsenteret for å ta sol. Det var helt sinnsykt godt. Jeg som var så trøtt lå å småsøv under hele halvtimen. Så jeg bråvokna når tiden gikk ut. Det var rett og slett ikke så veldig morro. 

Etterpå kom Mamma å henta meg og vi dro en liten tur på byporten på home and cottage for å bytte inn noe. Etter det dro vi hjem å lagde hjemmelagt pizza. Vi må vel få kose oss litt mens pappa er borte. Hehe. 

Q: Hva har dere gjort i dag?

- Marthejh

Heading of to....

...fotballtreninga. 

Åh, det skal bli godt å trene litt nå som jeg ikke har gjort en dritt på en hel uke. Ferie tar livet av folk sier jeg bare.
Det frista også veldig mye å sove litt, siden det ikke ble mye søvn i natt, men jeg skal heller dra å få ut absolutt all energien i kroppen, å så heller legge meg tidlig. Nei faen, jeg må jo se paradise. Eller, jeg får se. Kan også se det på skolen i morgen uansett.

Pappaen min kommer hjem fra England i morgen :) 



Sykt gammelt bilde. 

- Marthejh

Dagens outfit, 2103

Dagens outfit. 











Bukse; Vero moda  - Genser; Xon Sport  -  Sko; Umeå  -  Singlett; Bikbok

-Marthejh

Dagens sang

Dagens sang;

Jay Sean ft. Lil Wayne - Hit the lights


- Marthejh

I Love your blog

Med awarden følger det noen regler:

- Link til den som ga deg awarden
- Besvar spørsmåla
- Gi prisen videre til bloggere

Jeg har fått denne fra Bjørg Eirin. Tusen takk :)




Her er spørsmåla, med svar:

1. Hvorfor startet du å blogge?

Jeg begynte å blogge fordi jeg også ville finne ut hvordan "blogglivet" er. Jeg ville vise folk at man kunne drive en blogg uten å være interessert i mote og den slags ting. Jeg syntes blogging hørtes og såg interessant ut, og jeg hadde lyst til å sjekke om det stemte. Dette høres sinnsykt domt ut, men jeg ville også "dele livet mitt" med folk på nettet. Ikke det at jeg har det mest innholdrike og interessante livet her i verden!

2. Hvilke blogger følger du?

Det er veldig forskjellig fra dag til dag. Men de jeg er fast innom hver dag er nok disse;
prettyhair, lindycathrin, viljex92, piavictoriahnr, kaeshe, sabinamarthinsen, siljemilf, bjorgeirin. Håper jeg huska alle. 

3. Favorittmakeupmerke?

Er ikke så nøye på merker. Men det blir vel maybelline new york. 

4. Favorittklesmerke

Jeg er egentlig ikke en merkefreak. Før var jeg veldig opptatt av merkeklær. Men hvis jeg må velge blir det vel uteklærmerket 24. 

5. Ditt må-ha make-up produkt?

Foundation!

6. Favorittfarge

Jeg er veldig glad i brun, hvit og blå. 

7. Parfyme?

Jeg bruker Escadas marine groove. Synes personlig ocean lounge er bedre. Brukte den før. 

8. Favorittfilm?

Taken, The hills have eyes, wrong turn, dear john, the notebook, my sisters keeper, all the boys love mandy lane. u name it. 

9. Hvilket land vil du besøke og hvorfor?

USA. Fordi jeg har lyst til å oppleve Amerikansk kultur og shopping. Har rett og slett veldig lyst å dra dit. Det blir vell grunnene mine?
Har også lyst å dra til Tyrika. Har vært der før. Grunnen til det er fordi jeg liker meg veldig godt i varmere strøk.


10. Still det siste spørsmålet til deg selv:

Oida. Uff, nei dere får helle spørre meg om det er noe dere vil vite.

Jeg sender videre awarden til Lindy , Ine Marie , Adelen og Camilla

Anbefaling

Aw, jeg blir helt stum. I dag er det ikke jeg som anbefaler, men jeg blir anbefalt. Jeg blir nesten litt rørt. 

Jeg skulle bare se over innleggene til vennene mine her på blogg.no, hvor jeg pluselig så bloggnavnet mitt i en overskrift. Jeg ble veldig overrasket men samtidig veldig glad. Det er nemlig Ine Marie som anbefaler bloggen min.

Jeg tenkte ikke jeg skulle si så mye mer om det, men dere får heller gå innom Ines blogg å lese hva hun har skrevet om meg.
Jeg sier det igjen, jeg blir rørt.

http://prettyhair.blogg.no/1300644568_anbefaling_marthejhbl.html?c=1300645983799


Her er Ine Marie. Bildet er tatt fra facebook

- Marthejh

ikke det vanlige "skryteinnlegget"

Jeg tenkte kanskje jeg skulle ta for meg et tema som jeg selv synes er veldig viktig. Som noen av dere vet frafør, har jeg ligget veldig høyt oppe på Topplisa for Mo I Rana i det siste. Jeg tror jeg har vært nr1 4ganger på 5dager. Dette er jeg veldig stolt over. Det å være Ranas mest leste blogger er veldig stort!

Ikke fordi jeg er "øverst", men fordi dere lesere har fått meg dit. Det er dere jeg skal takke. Jeg er så solt over dere lesere som holder ut med meg. For at dere leser alt det (u)interessante jeg skriver, og alle de spesielle bildene jeg deler med dere. Det betyr veldig, veldig mye for meg at dere leser bloggen min. 

Dette høres kanskje veldig teit ut. Kanskje litt klisje. Men jeg mener det. Det er jo pga dere at jeg er så høyt oppe som jeg er nå. Jeg er som sagt veldig stolt over at dere faktisk følger med på hva jeg gjør og holder på med. 

Når det gjelder kommentarer er jeg veldig heldig. Jeg har ikke fått èn stygg kommentar enda, og det føles veldig godt. Selvfølgelig, jeg vil jo vite det hvis dere er uenig i det jeg skriver eller noe jeg har sagt liksom. Det er forskjell på kritikk og negative kommentarer. 

Jeg har også fått kjempemasse hyggelige kommentarer fra dere lesere. Vet dere hva? Det gjør hele dagen min bedre. Det betyr så mye. Et lite utvalg av det jeg har fått; 


"ÅÅ jeg missuner deg med utsene ditt :'("

"DU ER SÅ PEEEN :)"
"Du er en flink blogger!"
"Kjempe fin blogg! Skal prøve å følge deg videre"

"Hei, så utrolig fin blogg DU har! digger den, genialt og kult design! i like! kommer til og følge med bloggen din en stund jeg!"

"Jeg følger bloggen din :) Ikke slutt å blogge, for du blogg sykt bra , føler meg som amatør i forhold:o"

"Først og fremst må jeg bare si at jeg eeeeeelsker bloggen din :) Du skriver kjempe fine innlegg og legger tid i det, og du virkelig prioriterer bloggingen. Jeg har fulgt bloggen din en god stund nå, og jeg kan garantere at jeg blir å gjøre det lenger. Stå på vidre:)"

Dette er som sagt bare et lite utvalg. 
Herregud, det gjør så godt i "blogghjertet" Jeg blir helt målløs, jeg vet ikke hva jeg skal si annet enn, tusen hjertelig takk. Det varmer virkelig!


Jeg gleder meg til å ha dere med meg videre i blogginga. 

- Marthejh

Dagens sang

Her er dagens sang;

Inna - 10 minutes

- Marthejh

søndagskos

Åh, nå sitter jeg er å ser på tv og tar livet helt med ro. Slik man skal på søndager. Men jeg har jo hatt "søndag" hele uka, hehe, siden jeg har hatt ferie. Men i morgen er det tilbake på skolebenken. Jeg kjenner jeg gleder meg! Jeg gleder meg til å gjøre noe fornuftig, jeg gleder meg til å se jentene mine igjen. 

Senere i dag tror jeg vi skal oppover på besøk til besteforeldrene til kjæresten. Vi skulle sitte på med Monica (søstra til Ole-Petter) som kommer kjørende fra Trondheim akkurat nå. Hun har nemlig vært helt nede i Stavanger for å hente seg ny bil. Så hvis hun ikke er alt for sliten og trøtt, skulle vi oppover en liten tur. 

Hvis vi ikke drar, kommer vi sikkert til å se en film, og bare slappe av, før hverdagen kommer. 




Hahhaha, jeg er såå søt. Liker så godt blåfargen på jakken jeg har på meg i dag :)

- Marthejh

Leserspørsmål

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne lage et innlegg der jeg forklarte hvordan jeg fikk hele innlegg i arkivet.  Såklart kan jeg vel det.   (Forresten, dette har jeg ikke skrevet selv. Dette har jeg kopiert fra wblise.blogg.no. http://wblise.blogg.no/1293546863_designtips.html ) Egentlig er jeg veldig imot kopiering fra andres blogger, men egentlig ikke når det gjelder HTML-koder. Men denne har hun selv tatt fra noen andre. Men når det gjelder kopiering av hva andre har skrevet selv, er jeg veldig imot. Det er ikke lov!


Hvordan få hele innlegg på kategorier og i arkiv:
Dere vet når dere går inn på kategorier og i arkiv. Så kommer ikke hele innlegget opp og man må gå inn på hvert enkelt innlegg for å se bildene? Her er en kode som gjør at du ser hele innlegget!
Gå til Design - Rediger - Maler - Kategori

Trykk Crlt+f og søk etter entrylist.
Der står det

<tag:entrylist limit="1000" maxchars="200">

Fjern maxchars="200" Og du viser hele innlegg! :)
Limmit="1000" er tallet for hvor mange innlegg du ønsker å vise på per kategori..
Det kan lønne seg å sette den til 100, så det ikke blir alt for mange nedover.


Håper det hjalp for deg som lurte :)

- Marthejh

Fiksa designet

Sånn. Da tror jeg nesten jeg må je meg, før jeg ødelegger helt greiern. Fikk litt panikk når ingenting ble som det skulle og jeg hadde problemer med å fikse det opp igjen. Så da er HTML-fiksinga for denne gang over. Jeg gadd ikke å gjøre så fryktelig mye. 
Siden jeg synes fargene på bloggen min fungerer, hadde jeg ikke så veldig lyst å bytte de ut med det første.
Samme gjelder headeren min. Jeg synes den er veldig fin, og vil heller ikke bytte ut den enda.

Men det jeg har fiksa litt på er;
- bredden på bloggen. Den er blitt litt bredere.
- Jeg har fjerna; arkiv, lenker, siste kommentar, kategorier fra høyresiden. 
- Har fått hele innlegg i arkivet

Så hadde jeg veldig lyst på sånne menyknapper under eller over headeren.
Men det fikk jeg ikke helt til. Så jaja.



- Marthejh

bloglovin

Design

Jeg tenkte bare jeg skulle fortelle at hvis bloggen min er veldig uoversiktig og det er mye tull og rart med den, er det fordi jeg holder på å fikse designet. Har ikke tenkt å gjøre så veldig drastiske forandringer, siden jeg er helt blank på HTML-koder og forskjellig. Får se hvordan dette kommer til å gå. 

Bare så dere vet det.


Søskenbarnet mitt, lillebror og meg. Barndåp til søskenbarnet mitt i fjor engang.

- Marthejh

bloglovin

lifesaver

God dag. Jeg har hatt en lang natt, for å si det slik. Det startet med at jeg ikke fikk sove pga svien i ansiktet. Jeg stod opp i 2tiden (ja, jeg la meg tidlig i går) og smurte ansiktet inn i denne kremen;



Den skulle visst være bra for tørr hud og slikt. Heeeeeeregud hvor det svei. Fyyyfaen. Det var rein tortur. Mamma hadde advart meg om at det kunne svi litt, men det der, var verre enn litt. Jeg klarte ikke å få fordelt det utover i ansiktet heller. Ojojoj... Nå fikk jeg ihvertfall ikke sove, for nå var det blitt 10 ganger verre. 

Jeg beit tenna sammen og klæsja masse krem i ansiktet og gikk å la meg. Tilslutt ble jeg så trøtt at jeg glemte bort kremen, og bestemte meg for å legge meg på siden. Smart, for da fikk jeg all kremen på hodeputa.  IQ altså 

Men forresten, kremen var egentlig veldig bra. Det er såvidt jeg er tørr i ansiktet nå. Så det er jo veldig bra!

- Marthejh

bloglovin

gudmorgullet har vært her

Nå er det bare få minutter siden Sandra og Ståle kom å henta lillegutten som jeg passa en liten stund. Siden de har vært sammen i 2år, skulle de ut å spise, å jeg skulle være barnevakt en liten time.  De kom med ham i halv 7 tiden og de dro i 8tiden. 

Det var veldig koselig å ha han her en liten stund, men han hadde dessverre luft i magen. Så han sov i 20 minutter tilsammen og skrek resten. Jeg syntes så synd på ham. Dere vet jo selv når dere har ordentlig luft i mangen. Det er ikke mye godt nei!

Vi gav han litt sukkervann og la han i senga til mamma og pappa. Der vi grudde han på ryggen og rompa, i håp om at han skulle få ut litt luft. Å det så ut til å funke, for ikke så veldig lenge etter sovna han.

Så selv om han hadde veldig vondt, var det like koselig å ha ham her.


Verdens fineste! Gudmor er veldig stolt over deg!    (bildet er fra en annen gang)

- Marthejh

bloglovin

dagens sang

Dagens sang;


Crystal lake - your style


- Marthejh

Dagens outfit, 1903

Dagens outfit; 



Det var litt sol ute. Så det var veldig ekkelt i øynene.



Filmen vi skulle levere inn. Den var visst helt elendig. 


Sko; Umeå - Bukse; Kjøpt i tyrika i 09 - Singlett; Bikbok -
Genser; swag i trondheim - Lue; H&M

Har gått for en litt baggy stil i dag. Får så vondt i føttene av de sinnsykt trange dongeribuksene mine.

- Marthejh

bloglovin

Slik ser jeg ut i dag

Pga avflassningen i ansiktet, sviingen, ømheten og "sårene", hadde jeg bestem meg for at jeg skulle slippe å påføre huden min enda mere skader, men siden vi skulle levere inn filmen, og på butikken, måtte jeg nesten orden meg litt. Ikke fordi jeg er "avhengig" av sminken min, men fordi jeg føler meg litt mere vell når jeg vet jeg ser sånn noenlunde ordentlig ut. 
Men eg gadd ikke noe foundtaion i dag, siden det svir bigtime å smøre det i ansiktet, så det ble litt solpudder og rouge.



Jeg så heller ikke ut på håret, så jeg tok den nermeste lua og fletta håret. Done!
Grunnen til lua er også fordi jeg skulle sjule panna mi. Den ser ikke ut. Sår, flass, rød osv. 
Synes faktisk ikke det ble så værst, sammenlignet med hvordan jeg så ut.

Q: Hva synes du om nødløsningen?`

- Marthejh

bloglovin

Pappan min er på old trafford akkurat nå!!!

Har bare sett på tv i hele dag. Bare ligget i sofaen hele dagen å sett på bare crap på tvn. Jaja, er det helg og ferie, så er det helg og ferie. Alt blir endret når det blir mandag uansett. Hverdagen kommer fort uansett hva man gjør. 

Snart skal jeg og mamma bortover for å levere inn en film lillebroren min og 2kompiser så i natt, og så skulle vi en liten tur på butikken å handle noe middag?
Er ikke lenge til jeg får lillegull på besøk. Tihi.

Åhhh. Pappaen min er på Old Trafford akkurat nå . Jeg er sååå sjalu!
Som sagt, har jo spurt han om han kunne kjøpe litt sminke til meg, men han er jo mann, så jeg vet ikke hvordan det har gått. Først fikk jeg meldig fra han hvor det stod: "Hvilken sminke vil du ha" , så svarte jeg bare: "Det er ikke så nøye, bare innholdet er brunt å heter sand" (Foundation er det eneste jeg tror han klarer å kjøpe til meg, hehe) 
Så fikk jeg en meldig i går hvor det stod: "Går max factor bra?". Haha, jeg måtte le litt. Han er faktisk ute i Englands byer for å handle sminke til meg når han er på guttetur. Haha, jeg blir nesten litt rørt.
Er spent på hva han kommer hjem med!


Haha, husker faktisk ikke at det har vært så lite bilder på skapet mitt. Hehe. 

Jeg sitter enda i nattbuksa. Faen vi drar jo snart. Jeg må få ræva i gir.

- Marthejh

bloglovin

Sårene i ansiktet mitt

Ja, først kan jeg vel begynne med å fortelle at det ikke er ordentlig sår, men huden min er sår og øm og flasser av. 
Ja, da har jeg funnet ut hva som er årsaken til at det kjentes ut som om jeg hadde slått blåøye (som jeg fortalte dere om her en dag).

Alt begynte med at mamma hadde bestilt en A-syrekrem på ebay til oss. Denne skulle visst være bra sol solbrent hud, skadet hud, arr (som jeg har endel av i ansiktet), kviser og forkskjellig.

Så denne har jeg smørt ansiktet mitt inn i, på morgenen, på dagen og på kvelden, siden mandag. Det hadde mamma også gjort.
Det viste seg at vi begge hadde fått veldig vondt i ansiktet, huden vår er sår, sviende, øm og ekkel. Så mamma bestemte seg for å lese litt mere om kremen på nettet. Der stod det at det skulle smøres et tynt,tynt lag 1gang i uken. Jeg hadde kjæsja på flere ganger om dagen, og det er bare pittelitt igjen i min tube. Faen, ikke rart vi hadde vondt. 
Det stod også at det ikke var noe farlig at det svei. Så det var også veldig bra. Tenk om huden min hadde etset opp eller noe (tror ikke det ville skjedd), for kremen var visst veldig sterk......

Det er ingen som aner hvor lyst jeg har til å gå ut å legge ansiktet i snøen! Det svir noe sinnsykt, det er såvidt jeg klarer å røre ansiktet..... Ikke så godt å flasse av i hele ansiktet heller
Nå har jeg ihvertfall lært.
Jadda.

Hadde lite lyst å vise noen bilder, så det får dere ikke.

- Marthejh

bloglovin

good morning sunshine

Jeg blir bare tregere og tregere med "dagens første innlegg". Jaja, det var faktisk virkelig ikke nøye i dag. 
Jeg la meg halv 3 i natt, så jeg har fortjent litt søvn for å si det slik. Snakker om å være ordentlig B-menneske altså.

Forresten vil jeg bare si at jeg misunner alle dere som er i varmere strøk akkurat nå! Ikke ta det forgitt, for dere er veldig heldige! Det blir ingen ordentlig sommerferie på meg heller, siden jeg har sagt at jeg skal arbeide 6 av 8 uker(?).. Faen, jeg kjenner at jeg angrer litt egentlig. Men får bare tenke det positive i det, jeg tjener masse penger, pluss at det er god trening! 

Åh jeg husker i fjor i sommerferien. Da hadde Ole akkurat kjørt opp til lett-motorsykkel og kom hjem i 12tiden om kvelden, og jeg skulle virkelig være med ut å kjøre en tur! Så kjørte han meg hjem i 2tiden på natten og jeg skulle opp på arbeid klokken 6. Tror dere det gikk bra eller? Til vanlig trenger jeg minst 9 timer søvn. Det er en grunn til at jeg i hovedsak legger meg klokken 10 på hverdager. Jeg blir så sinnsykt trøtt, sliten og sint hvis jeg ikke får nok søvn. Jeg blir en ordentlig trassunge...

Men i dag har jeg egentlig ingen planer, annet enn at jeg skal passe gudbabyen min en liten stund i kveld.
Jeg gleder meg, han er sååå god.
Ellers blir det vel full avslapping og chill forran tvn.


Er bare tatt for snart 3år siden :) ikke lenge det nei

- Marthejh

bloglovin

Anbefaling

Jeg hadde litt lyst å komme med en liten anbefaling til dere lesere. Jeg tviler på at så veldig mange av dere kommer til å få bruk for det, men hvorfor ikke. Som noen av dere vet, hadde jeg og mamma kjøpt en liten gave til bestevenninna mi, Sandra for en liten stund siden. 


Meg og gaven hennes. 

I pakket lå det en strekkmerkekrem. En krem som skulle gjøre strekkmerkene hennes mindre synlige. 
Siden hun har gått gravid i 9 måneder, og fått endel strekkmerker, hadde jeg lyst å kjøpe den til henne. 
Så det var hun som ville jeg skulle anbefale den til dere. Hun mente ihvertfall at kremen hjalp for henne. 
Selv tror jeg dette er veldig individuelt, altså om strekkmerkene blir mindre synlig eller ikke. 
Men for henne hjalp det tydligvis, og ingenting er bedre enn det :)


Men over til kremen.
Slik ser den ut:

Den heter altså; Body focus stretch mark improver. 
Vi kjøpte denne på Ebay, men er i hovedsak fra The body shop. 
Grunnen til at vi valgte akkurat denne, er jeg faktisk ikke sikker på. 
Jeg tror vi betalte 170kr med frakt, om jeg ikke husker helt feil og hvis du skal kjøpe den på The body shop, koster den rundt 240kr. 

Jeg tror det er viktig å være litt tålmodig når det gjelder denne kremen, siden det står at du må vente i ca 2uker for å se resultater, så det er viktig at man ikke smører denne på, og forventer at alle strekkmerkene skal være helt borte etter bare noen minutter. 
Sandra sa at hun så forskjeller etter bare en uke. Har ikke sett på de enda, siden det ikke ble tid i dag, så jeg kan ikke komme med min egen mening enda. Men hun virkelig ihvertfall utrolig fornøyd. Hvis ikke ville hun aldri i livet fått meg til å anbefale denne på bloggen min. 

Håper dette var en liten hjelp til dere som leter etter en slik krem. 

- Marthejh

bloglovin

besøk til bestevenninne, ståle og gudbaby, bilder

Siden sist har vi vært på et aldri så lite besøk hos bestevenninna mi Sandra, kjæresten hennes Ståle og babyen deres Mathias, som jeg faktisk er gudmor til. Jeg syntes så synd på Mathias, siden han nettopp hadde voknet da vi kom, og derfor var han så lei seg. Tror han hadde sovet dårlig i dag, siden han slokna klokken 8. 

Jeg er faktisk så heldig at jeg skal få Mathias helt for meg selv i morgen kveld. Dette fordi i morgen har Sandra og Ståle vært sammen i 2år, og de skal ut å spise. Jeg gleder meg sååå til å få gullet hit i morgen. Er så glad i han, å så veldig stolt. 

Der borte så vi faktisk Norske talenter. Som jeg var så gira på. Hehe. Jeg får alltid viljen min. Fikk servert godteri i alle varianter. Snakka om alt og ingenting, spiste godis til det kom ut ørene og kosa oss masse <3

Som sagt, siden Mathias sovna nesten med en gang, ble det nok ingen bilder av han denne gangen.
Men vet dere hva? Det tar jeg faktisk ikke så tungt, for jeg har flere hundre bilder av han. Lurer på hva jeg skal gjøre hvis pcn en dag finner ut at den vil gå til helvette. Så sitter jeg igjen med ingenting. Ekkel følelse. 




Kjæresten min og bestevenninna mi. 2 av de som betyr mest for meg her i verden.
Sandra prøver å være høy! haha fail



Egentlig er hun pittelita, bare se selv :)


Etter å ha vært der oppe i flere timer, kjørte Ståle oss hjem, der vi kom til et ferdigdekket tacobord. Kan love deg at det var godt med ordentlig mat i magen! Jeg som bare hadde spist 2 brødskiver i dag. Pluss endel godteri. Hehe




Himmelen! Jeg virkelig elsker taco!

- Marthejh

bloglovin

dagens outfit, 1803











Sko; Umeå - Bukse; VeroModa - Genser og singlett; Vila

Ganske rar outfit, men er det ferie, så er det ferie!

- Marthejh

bloglovin

besøk til baby

Herregud for en slapp dag. Jeg har faktisk ikke gjort noen ting. Jeg har lakt ihop noen tørre og nyvaska klær, men det må være det eneste. Ellers har jeg sett på forskjellig dritt på tv, spilt facebook-spill og ellers bare ligget på sofaen. 
Håper det er mat snart, siden jeg er så veldig, veldig sulten. Vet ikke hva vi skal ha enda.

Senere i kveld skal vi en tur bortover til Sandra, Ståle og Mathias. Skal prøve å få tatt noen bilder mens jeg er der :)
Ellers skal jeg også prøve å få med meg Norske talenter. Synes det er dødsmorsomt, og prøver å huske å se hver fredag.


(Fra da de var her?


Q: Hva skal dere i kveld?
Skal dere se Norske talenter?

-
Marthejh

bloglovin

Dagens sang

Her er dagens sang; 


Matz ft Martine - knuste speil


- Marthejh

bloglovin

blåøye?

God dag lesere. Jeg er litt sein i dag, og grunnen til det er fordi jeg ikke var så veldig sikker på hva jeg skulle ta for meg denne gangen. 
Historien min er slik den var i går, jeg sov til klokken 11, men lå å hørte på radio til klokka 12, før jeg fikk dårlig samvittighet og bestemte meg for å stå opp. Jeg har også vært så flink å spist frokost, så nå skal jeg snart gå på badet og "få på meg ansiktet" mitt.

Jeg har så sinnsykt vondt under høyreøyet. Det kjennes virkelig ut som om jeg har fått en knyttneve i trynet. Jeg merka det først i går når jeg stod opp. Jeg trodde kanskje det skulle forsvinne i løpet av dagen, men det gjorde det ikke. Jeg har ikke blåøye eller sår eller noen ting, men det svir noe helt sinnsykt.


(FRA I GÅR)

Nei nå skal jeg kose meg videre med homsepatrulien, faen, det er bare dritt på tv om dagene....

- Marthejh


bloglovin

nattasang

Haha, ikke akkurat en nattasang, men det er snart natt og det er en sang, så hvorfor ikke. 

Denne sangen er, i motsetning til de fleste andre sangene her på bloggen min, rolig og kanskje fin. Vakker.
Selv får jeg egentlig litt tårer i øynene av å høre på den, siden den minner meg om forskjellig fra tidligere i livet. 
Ikke nødvendigvis negative ting, men forskjellig som jeg savner og kanskje er litt lei meg over, siden det er over.
Men hadde det ikke vært over, hadde ikke livet mitt vært slik det er i dag, å det kan jeg rett og slett ikke angre over, siden jeg har det veldig, veldig bra slik som det er nå. 

Jeg og Sandra satte faktisk å snakka litt om akkurat det, når hun var her. Å da sa hun faktisk; "Hvis ting hadde vært slik det var før, tror jeg faktisk ikke jeg hadde vært mamma nå" 
Jeg rykket faktisk til når hun sa det, men når jeg hadde tenkt meg om, tror jeg hun har rett. Det er helt sykt hvordan ting forandrer seg og ikke blir slik du hadde trodd. Slik at nye, og kanskje bedre ting kan gli sammen. Jeg er så glad for at du er mamma, at det aner du ikke snuppami <3

‎"you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together."




Håper dere likte sangen da ihvertfall. 

- Marthejh

bloglovin

harrytur

Akkurat nå sitter jeg å ser Torsdagkveld fra nydalen. Fyfaen de er gærne! Jeg digger det.
Har sett litt farmen og gullungene også, men fikk bare med meg litt. Jeg satt å hadde lyst til å slå av tven når jeg så farmen. Han der Ståle er jo helt idiot. Unnskyld altså, jeg tror ikke jeg orker å si noe mere om det. Blir bare en hel haug negativt, så det gidder jeg ikke. Gullungene falt heller ikke så veldig godt i smak. Jeg hater sossefjortisser. Så jeg var bare irritert under alle de 10 minuttene jeg faktisk så. Ikke værst bare det.

Har enda ikke fått ryddet i klesskapet mitt, men kvelden er ennå ung. Får se om jeg ikke tar i et lite tak før jeg legger meg. Jeg må også huske å se paradise før jeg legger meg. Får jo ikke sett det nå, siden jeg ser TKFN :)

Har ferie i morgen også jeg, så jeg har ingenting å stresse med. I helga skal vi faktisk en liten harrytur til Sverige og i bursdag til Emma som ble 5år på tirsdag. Hun er ungen til søskenbarnet til kjæresten min. Jeg gleder meg! 

Ellers tror jeg ikke jeg har noen planer for morgendagen. Kanskje det blir et lite besøk til Sandra, Ståle og Mathias? Kanskje de kommer hit? Kanskje ikke? Vi får se. Hehe. 
Åh, nå ble jeg i ordentlig ryddehumør. Faen.




- Marthejh

bloglovin

hits