yndlingssangen min

God dagen. 
Kan først begynne med å si at det var helt forferdelig å vokne i morres. Det var rein tortur. Tror dere faen ikke jeg ikke fikk sove i natt heller?  Jeg var så stressa og dautrøtt i natt, så jeg hadde ikke sjangs å sove. Vokna hele tiden å trodde jeg  hadde forsovet meg... Jeg har sikkert snakka noe helt insane i søvne i natt i tillegg. Jeg gjør det når jeg er stressa. Jaja. Jeg stod opp i sneglefart og spiste frokost. Så gikk jeg sakte men sikkert til bussen. 

Vi skulle nemli ikke begynnte før halv 10 i dag, så jeg tok halv 9 bussen hjemmefra.
Jeg og Katinka tok livet medro i dag, og satte ute å snakka om alt og ingenting i det dødsherlige været vi har i dag!!
I rundt halv 10 tiden skulle vi levere inn bøkene våre, å vi tok 10bussen hjem. Snakker om kort skoledag. Men det er alltid koselig å se jentene mine! Kunne gjerne kommet en random dag på skolen bare for å være sammen med de! 

Vi tok som sagt bussen til byen, der vi gikk rundt å så på klær. Jeg handla meg forresten en shorts. Den får dere se bilder av senere.
Men så bestemte jeg meg bare for å ta bussen hjem klokken 11. Jeg var redd for at jeg kom til å bruke enda mere penger (som jeg ikke har).

Så akkurat nå har jeg nettopp spist, og tenkte meg ut i sola en tur.


åååå så bild jeg skulle være i dag.


åååå sååå fin. 

 


YnDliNgsS sanGeN MiN <3   tar en stund før den begynner sånn btw. 

- Marthejh 

5 kommentarer

søte bilder da :D

Lena Marie

15.06.2011 kl.12:37

Søt du er :-)

SaraAlexandra.com

15.06.2011 kl.12:40

Åh, hater sånne netter selv. Da pleier jeg å være dautrøtt hele dagen! :/

Henriette // Blogger om stuff!

15.06.2011 kl.13:08

jaja, litt kjip natt og morgen, men blir vel en bra dag selvom? :)

Mari Bekkevold

15.06.2011 kl.13:59

tnåå :) likte sangen også:)

Håper du får sove i natt da :)

Skriv en ny kommentar

marthe jh

marthe jh

20, Rana

Hei å hopp. Ingen leser dette uansett, men hvis du har lyst å bli litt kjent med meg før du går løs på bloggen, here you go: Jeg heter Marthe og kommer fra selveste Mo I Rana og går barne- og ungdomsarbeider ved polarsirkelen videregående skole. Mener selv jeg går feil linje og skulle heller gått helsearbeiderfaget, men siden jeg skal gå påbygging neste år, gjør jeg ingenting med det. Ellers er jeg gudmor til verdens beste Mathias Endrè, som jeg er mest stolt av, av alt jeg har oppnådd her i livet. Mammaen hans Sandra, er den beste venninna jeg noen gang har hatt, ingen slår deg <3 Har også en kjæreste som heter Håkon som jeg setter utrolig stor pris på. Vi skal klare alt dette sammen vennen <3 Her blogger om hverdagen min, og forskjellig annet som jeg kommer over.

Kategorier

Arkiv

hits