sinnsyk varme og shopping

Hvor i faen blir det av alle dagene? Det er helt sinnsykt hvor fort dagene går.. Jeg får jo ikke en gang tenkt på å blogge. Det siste innlegget postet jeg på onsdag, i dag er det lørdag. Jeg vet faktisk ikke hvor tiden blir av. 
Men ihvertfall.

På torsdagen var været helt fantastisk fint. Det gikk rykter om at det var over 30 grader i skyggen. Når jeg skulle med bussen til byen klokken 8, var det allerede 22,2 grader ute. Fyfaen så godt!  Dette er virkelig fortent etter all regnet vi har hatt.

Frem til matfri på skolen skulle vi ha matlagingsprøve. Det gikk faktisk helt greit. Min gruppe lagde fiskeboller i hvitsaus, sjokolade- og blåbærmuffins og fruktsalat. Maten ble helt fantastisk god!
Jeg følte selv at innsatsen min var bedre enn karakteren sa, men pyttpytt. Det er jo ikke jeg som bestemmer uansett. Jeg får være fornøyd med 4-.Ååååh, nå ble jeg sulten igjen! 


 

Fruktsalaten som jeg og Ida hadde lagd!  siiiinnsykt god! Bortsett fra appelsinen, den smakte helt forferdelig...


mmmmmmm <3

Fra klokken 12-16 var det egentlig meningen at vi skulle ha fagdag i naturfag. Så vi hadde jo gått rundt å bitcha om det hele dagen. Jeg hadde på forhånd bestemt meg for å skulke. Hvem i faen sitter inne på et klasserom i 4 timer når det er over 30grader i skyggen ute? IKKE JEG!!! Dessuten var det helt forferdelig tung og varm luft inne på hele skolen. 
MEN så viste det seg at naturfaglæreren vår lå hjemme med migrene. Snakker om flaks!!!!
Kanskje ikke så veldig bra hvis vi kommer opp til naturfag muntlig. jaja, vi tar det som det kommer. 

Etter skolen dro noen jeg, katinka og jeanett til blomsterbutikken og kjøpte en bukett til mattelæreren vår. Hun hadde vært så veldig snill med oss, siden vi kom opp til matte skriftligeksamen. Hun ofret så mye for oss, så derfor følte vi at hun hadde fortjent en liten blomsterbukett. 

Jeg tok blomsten med meg hjem, satte den kaldt og gikk ut å sola meg i det helt fantastiske været.  Jeg er faktisk blitt dødsbrun :D  Det fineste jeg vet er solbrune gutter og jenter!!!!!!
Etterpå dro jeg og mamma til byen. Vi skulle egentlig til plantasjen å handle nye blomster for å ha ute, men vi havna i byen først. 
Der fikk jeg meg, 2par sko, 3 singletter, 1 kjole, 1 maskara, 1t-skjorte, 4par solbriller, 21 par øredobber (ja 21, det var et sånt brett med 20, og et annet itillegg).
Hehe, jessda. Får se om jeg gidder å finne frem alt igjen for å ta bilde av alt. 
Vi fikk faktisk handla litt blomster også! 

Senere på kvelden fikk jeg besøk av Carina. Vi satte å sløvet i skyggen å koste oss med farris bris og frukt. Godt<3
Vi bestemte oss for å gå nedover til statoil for å kjøpe is og ble sittende å se på bilene som kjørte forbi. Vi dro for å besøke mormoren hennes en litentur før vi dro hjem igjen. Finfin dag :)


- Marthejh

Én kommentar

amalie

11.06.2011 kl.12:53

så godt ut!

Skriv en ny kommentar

marthe jh

marthe jh

20, Rana

Hei å hopp. Ingen leser dette uansett, men hvis du har lyst å bli litt kjent med meg før du går løs på bloggen, here you go: Jeg heter Marthe og kommer fra selveste Mo I Rana og går barne- og ungdomsarbeider ved polarsirkelen videregående skole. Mener selv jeg går feil linje og skulle heller gått helsearbeiderfaget, men siden jeg skal gå påbygging neste år, gjør jeg ingenting med det. Ellers er jeg gudmor til verdens beste Mathias Endrè, som jeg er mest stolt av, av alt jeg har oppnådd her i livet. Mammaen hans Sandra, er den beste venninna jeg noen gang har hatt, ingen slår deg <3 Har også en kjæreste som heter Håkon som jeg setter utrolig stor pris på. Vi skal klare alt dette sammen vennen <3 Her blogger om hverdagen min, og forskjellig annet som jeg kommer over.

Kategorier

Arkiv

hits