verdens desidert beste dag, del 1!

Jeg vet det blir litt dumt akkurat nå. Men jeg har så veldig lyst til å skrive litt om gårdagen. Det er helt seriøst en av de beste dagene jeg noen gang har hatt. Ikke det at det skjedde noe veldig bra, eller at det rett og slett har skjedd noe. Det har bare vært en sykt bra dag, men sykt flotte folk! Det har ikke vært noe tenking, bare kosing! 

Som jeg skrev på facebook igårkveld: " herregud førr en rett og slett perfekt dag! Gulljentekos, god mat, jentetull, latter, gærnskap, null drama, hårfarging,jentesnakk! eg gled meg tel fleire av di her assa ♥" 

Først  på skolen hadde vi fri førstetimen, så vi jentene gikk ned i kantina å kjøpte oss nystekte vafler. Det har jeg allerede skrevet om og lagt ut bilde. Så hadde vi anatomi med Jon-Ole. Han er så god! Etterpå skulle vi ha kontaktlæreren vår resten av dagen i hele 6timer. Torsdager er egentlig så sinnsykt lange og kjedelige, men denne var alt annet! 
Vi ble nemlig delt inn i grupper og vi skulle lage hver vår reklamefilm! Det tok ikke langt tid før min gruppe bestemte oss for hva vi skulle lage film om. Vi hadde lyst til å finne på et helt nytt produkt. 
Nemlig en slankepille som virket over natta. "Fat blueberry" tror jeg vi kalte den! Den skulle liksom virke over natta.

Innspillingen av filmen var sinnsykt morsomt. Vi lo, lo, lo og lo. He-re-gud det var godt å få le så mye! Vi pakket masse pledd på katinka, som liksom skulle forestille tjukk. Jeg har dessverre ikke lov til å legge ut filmen. Ikke har jeg den selv heller, så det blir vanskelig. 


Katinka forran og jeg bak. 


 
Fra venstre Katinka, Carina, Jeanett og Meg :)Vakkert! Fra venstre meg, jeanett og carina :)

Filmen ble i allefall dødsbra! Det var morsomt å se den når den var ferdig. Vi fikk en oppgave med oss hjem og vi fikk fri de 2 siste timene, flott!
Så vi bestemte oss for å ta bussen til byen.


Meg, Katinka og Carina mens vi venta på bussen.


Vakkert :)


miiiig.

 Jeg tror nesten jeg må lage 2 innlegg om dette! hehe (A)

- Marthejh 

6 kommentarer

Kamilla Aabø

27.05.2011 kl.18:48

fine bilder :)

♠Tuva

27.05.2011 kl.19:00

naice bilder :D

marie s l

27.05.2011 kl.19:26

Kjempe fine bilder! :-))

Lise

27.05.2011 kl.19:44

nais :)

sandra

27.05.2011 kl.21:13

bra du kosa deg :€

Mamma

27.05.2011 kl.22:28

Fine jent`n <3 Bra dokk kosa dokk :))

Skriv en ny kommentar

marthe jh

marthe jh

20, Rana

Hei å hopp. Ingen leser dette uansett, men hvis du har lyst å bli litt kjent med meg før du går løs på bloggen, here you go: Jeg heter Marthe og kommer fra selveste Mo I Rana og går barne- og ungdomsarbeider ved polarsirkelen videregående skole. Mener selv jeg går feil linje og skulle heller gått helsearbeiderfaget, men siden jeg skal gå påbygging neste år, gjør jeg ingenting med det. Ellers er jeg gudmor til verdens beste Mathias Endrè, som jeg er mest stolt av, av alt jeg har oppnådd her i livet. Mammaen hans Sandra, er den beste venninna jeg noen gang har hatt, ingen slår deg <3 Har også en kjæreste som heter Håkon som jeg setter utrolig stor pris på. Vi skal klare alt dette sammen vennen <3 Her blogger om hverdagen min, og forskjellig annet som jeg kommer over.

Kategorier

Arkiv

hits