I detaljer

Jeg tenkte kanskje jeg skulle fortelle litt om dagen i dag. Det har faktisk vært en veldig blannet dag. Både sterke negative følelser og sterke positive. 
Siden jeg la meg litt over 1 i natt, var jeg noe helt sinnsykt trøtt når klokka ringte 07:00 i morres. Jeg bestemte meg for å droppe dusjen å la meg til å sove en ekstra halvtime.

Jeg stod opp, sminka meg, spiste en liten frokost å gikk (sprang) til bussen. Selvfølgelig måtte alle (dritt)ungene sette seg i setet bak meg. De måtte jo også  holde et helvette med meg helt ned til barneskolen der de skulle av. De stod å rista i setet, spant i stolryggen ++ 
Jeg ble så sinnsykt irritert at det var like før jeg snudde meg mot dem å sa "Hør her drittunga, vess dokk ikke stekk av no, så bi eg å trø ipodn min i halsn dokkers tel dokk kvæles. Eg har drept unga som dokk før".
Men det gjorde jeg altså ikke. Jeg klarte å beherske meg.

Da jeg omsider hadde gått opp alle trappene på skola, skulle Carina ha meg med heeeelt ned igjen for å fylle vann i flaskene våre. Etterhvert så vi at byggfag andreåret begynte å flokke seg bortover til oppslagstavlene. Helvette tenkte jeg. Vi får faktisk vite om vi kommer opp til eksamen i dag. Vi sprang opp vi også.
"HS1A - Matematikk skriftlig"   (Dette har jeg allerede skrevet et lite innlegg om)
Vi sprang opp trappene igjen. I 100oghelvette. Jeg ropte ut "Vi kom opp i matte skriftlig" mens jeg jublet.  
Verken klassen min eller læreren min trodde på meg. Jeg sa at de fikk gå ned å sjekke selv. Det gjorde de. 
Læreren vår ble helt fra seg. Hun måtte virkelig ta seg sammen for å ikke begynne å gråte. Hun hadde tårer i øynene og klump i halsen. Jeg synes så sinnsykt synd på henne. Hun og 3 andre lærere hadde snakket med de som trakk opp klassene til eksamen, og de hadde sagt at det var heeelt sikkert at klasse HS1A ikke kom opp i eksamen. Det hadde de lovet henne. Så hun hadde avtalt og planlagt forskjellig som hun måtte avlyse pga dette. Tenk at 4 av 5 av hennes matematikklasser kom opp til eksamen. Sinnsykt!

Etterhvert begynte hun faktisk å gråte. Jeg så meg rundt i klasserommet og det var flere som satte med tårer i øynene, og noen som faktisk også gråt. Jeg klarte ikke å holde meg, jeg heller. Off, dette var virkelig trist. 
Altså, vi gråt ikke fordi vi kom opp i eksamen, tvert i mot! Vi syntes så synd på henne. 

Vi hadde også fått hørt fra en lærer at hvis vi kom opp i skriftlig, kom vi ikke opp i muntlig. Dette hadde hver eneste lærer sin egen teori på. Så vi ble aldri helt kloke.  Så vi vet ikke om det blir muntlig også på oss. Hadde vært veldig godt å fått slippet det!

Vi har hatt matte hele dagen.  Og 13:15 hadde jeg time til tannlegen. Kommer et eget innlegg om dette etterpå. For dette innlegget ble litt i det lengste laget...

Jeg har også hatt besøk av Sandra og Mathias. Det var veldig godt å se de. Som det alltid er. Vi har sett one tree hill, spist kjeks og kost oss. Kvalitetstid <3  
Begge bildene av meg og sandra er fra 8-9 klasse <3

- Marthejh


2 kommentarer

odaphotos

27.05.2011 kl.17:04

koselige bilder :) du er flink til å skrive! mener det :)

sandra

27.05.2011 kl.17:07

loveyou <3

Skriv en ny kommentar

marthe jh

marthe jh

20, Rana

Hei å hopp. Ingen leser dette uansett, men hvis du har lyst å bli litt kjent med meg før du går løs på bloggen, here you go: Jeg heter Marthe og kommer fra selveste Mo I Rana og går barne- og ungdomsarbeider ved polarsirkelen videregående skole. Mener selv jeg går feil linje og skulle heller gått helsearbeiderfaget, men siden jeg skal gå påbygging neste år, gjør jeg ingenting med det. Ellers er jeg gudmor til verdens beste Mathias Endrè, som jeg er mest stolt av, av alt jeg har oppnådd her i livet. Mammaen hans Sandra, er den beste venninna jeg noen gang har hatt, ingen slår deg <3 Har også en kjæreste som heter Håkon som jeg setter utrolig stor pris på. Vi skal klare alt dette sammen vennen <3 Her blogger om hverdagen min, og forskjellig annet som jeg kommer over.

Kategorier

Arkiv

hits