fikk blomster fra ei jeg er glad i.

Siden sist har jeg faktisk vært både her og der. Haha, neida, men jeg har vært på besøk hos Sandra, Ståle og Mathias. Der borte ble det babykos, smash, pepsimax og farmen. Herlig kombinasjon. 
Jeg er faktisk så heldig at verdens beste Sandra hadde kjøpt noe til meg. Ble veldig overrasket da hun fortalte det. Så kom hun frem med en bukett rosa roser. Åh du er så utrolig skjønn!  
AW <3

Etter vi hadde vært der skulle vi på et aldri så lite besøk til tanta til Ole, der han skulle hente bursdagsgaven sin. Men det ble desverre bomtur, for hun var ikke hjemme. 
Da var det bare å kjøre hjem igjen. 

Hjemme hadde mamma brukt kvelden på å bake brød, så når jeg kom inn hjemme lukta det noe helt sinnsykt godt. Vil påstå at det smakte like godt som det lukta! 

Så da ble det paradise hotel og nybakt brødskive og et glass melk!
Fin kveld. 

I morgen har jeg min første praksisdag på barneskolen jeg har gått på. Gleder meg! Der skal jeg være denne uka, og 3 uker etter påske. 

- Marthejh


5 kommentarer

♥ M a l e n e

11.04.2011 kl.22:59

Så koseliiig<3

Rikke :)

11.04.2011 kl.23:08

Så koselig :D

Adelen.

12.04.2011 kl.06:46

Søtt c-:

12.04.2011 kl.08:07

det e bestandi så koseli å ha dåkk på besøk <3

Else Mari

12.04.2011 kl.13:39

Så hyggelig. :-)

Skriv en ny kommentar

marthe jh

marthe jh

20, Rana

Hei å hopp. Ingen leser dette uansett, men hvis du har lyst å bli litt kjent med meg før du går løs på bloggen, here you go: Jeg heter Marthe og kommer fra selveste Mo I Rana og går barne- og ungdomsarbeider ved polarsirkelen videregående skole. Mener selv jeg går feil linje og skulle heller gått helsearbeiderfaget, men siden jeg skal gå påbygging neste år, gjør jeg ingenting med det. Ellers er jeg gudmor til verdens beste Mathias Endrè, som jeg er mest stolt av, av alt jeg har oppnådd her i livet. Mammaen hans Sandra, er den beste venninna jeg noen gang har hatt, ingen slår deg <3 Har også en kjæreste som heter Håkon som jeg setter utrolig stor pris på. Vi skal klare alt dette sammen vennen <3 Her blogger om hverdagen min, og forskjellig annet som jeg kommer over.

Kategorier

Arkiv

hits