Dagen i dag

Jaa, kanskje jeg skulle fortelle dere litt om hva jeg har gjort i dag. Jeg og kjæresten hadde alarm på mobilen på klokken 09.00, siden jeg skulle dusje, ordne meg, spise og rett&slett ha god tid til alt. Kanskje blogge litt, sjekke face og forskjellig. Vi begge var våkne rundt kvart på 9, men lå bare å nøt morgenen. Plutselig sier Ole: "Eg trur bære vi ska ta å stå opp no". Jeg skjønte jo ingenting, vi hadde jo god tid. "Koffer det?", "Førdi vi ha glømt å stilt klokka. Klokka e egentli 10!!". Herregud, vi begge spratt opp. Jeg hoppa i dusjen. Tror jeg dusja i akkurat 3 minutter. Så måtte jeg ordne meg å spise. Jeg hadde dårlig tid. Mamma kjørte Ole hjem, slik at han fikk tatt på dressen ++. Når jeg hadde fått sminken i ansiktet, fikk jeg melding fra Ole om at de var på vei oppover for å hente meg. Ikke hadde jeg fått tørka håret, ikke hadde jeg fått på meg bunaden. Jeg fikk rett og slett panikk. Men jeg overlevde. 

Vi dro rett ned i kirka, siden vi skulle i barndåp til babyen til søskenbarnet til Ole. Der var vi fra 10.30-17.00. Så siden jeg forsov meg og kom hjem igjen klokken 5, er det derfor dere ikke har fått noen innlegg i dag.
Jeg fikk faktisk tatt 215 bilder i dag! Håhåhå.
Etter lille Noah ble døpt, fikk vi servert nydelig mat. Kyllinglår, gryterett, ris, salat og brød.  Og etterpå ble det kaker i massevis. Jeg tror kanskje jeg skal lage et eget innlegg med bilder etterpå, siden jeg ikke har fått sett igjennom eller redigert noen enda.

Da jeg var kommet hjem fikk jeg besøk av Sandra og Mathias. Jeg har faktisk ikke sett de siden tirsdag. Jeg tror ikke det har gått så mange dager før vi har sett hverandre. Sykt. Men jeg har vært opptatt og hun har vært opptatt, så da ble det lenge mellom hver gang. Ellers møtes vi ca annenhver dag. 

Skole i morgen. Jeg gleder meg! Jeg er virkelig glad i å vær der. Har verdens beste jenter i klassen min, pluss at vi alltid har det så morsomt sammen.
På fredag hadde jeg virkelig ikke helgefølelse, siden vi ikke var på skolen onsdag og torsdag. Men det er alltid kjekt med fridager.

Tror ikke det var mere for denne gang.


(Bildet er ikke fra i dag)

- Marthejh

5 kommentarer

linnmariem♥

27.03.2011 kl.20:59

fint bilde :-)
Så søtt bilde! :))

Kommenteretilbake? <3
fint:))

Anissie

27.03.2011 kl.21:17

fint bilde. Høres ut som at du har kost deg i dag :)

Mathilde

27.03.2011 kl.21:43

Fint bilde :)

Skriv en ny kommentar

hits