Endelig har jeg blitt gu'mor i papirene også!

Dette innlegget skulle jeg egentlig poste for over to uker siden(?) men siden det verken er min baby eller min seremoni, var jeg veldig skeptisk, og ventet med på publisere. Så nå har jeg snakket med mor til barnet, som er sjefen sjøl, og hun sa det var greit. Jeg hadde liksom ikke noe lyst å legge alt dette ut på nettet, værtfall den tiden jeg ikke hadde copy right. Så det innlegget som skulle komme for 2 uker siden kommer nå, og jeg har ikke tenkt å forandre det. 


I dag har vi hatt barndåp for gu'barnet mitt (Det er altså babyen til bestevenninnen min Sandra) Jeg var så nervøs at det var såvidt jeg hadde fått noen timer på øyet i natt. Men det var visst til ingen nytte. Alt gikk strålende, og siden han var den eneste babyen som ble døpt i dag, var det veldig koselig at det bare var deres familie og venner i kirka. Etterpå ble det kaffe og kaker på Selfors. Her er noen bilder fra dagen:
Heihei, her er jeg! Like før vi dro ut døra 10:34 presis. Her er vi alle samlet. Foreldre, gu'foreldre ogbesteforeldre (som også er gu'foreldre) Presten står dessverre forran Sandras mor, slik at hun av den grunn, ikke ble med på bildet. Verdens beste baby får vann på hodet sitt. Alle gu'foreldrene samlet. Verdens beste bestevenninne og den beste mammaen du kan tenke deg, sammen med gullbabyen hennes!

Så jeg får håpe jeg får ha bildene mine i fred, og det er virkelig en grunn for at navnene til foreldrene til dåpsbarnet står skrevet over ansiktet hans. Det finnes så mange syke idioter der ute!
2 kommentarer

Sandra

14.01.2011 kl.22:22

Mathias har verdens beste gumor <3

å eg har verdens bestejenta <3

vi e så gla i deg <3

marthe jh

14.01.2011 kl.22:28

Sandra: eg bi så rørt når du sei sånn snuppa <3 eg e så glad i dokk og <3

Skriv en ny kommentar

hits