hyttetur, musikk og sykkelulykke

Jeg kan jo begynne med å beklage for at jeg ikke blogget på fredag. Det var fordi så snart jeg var ferdig på arbeid, dro vi utover på hytta, så det ble ikke tid, for pappa var så stressa. Det var fint vær der ute og vi sola oss og jeg bada faktisk for første gang på fredag. (Bilde kommer senere) Jeg sovet også i sola, så jeg ble greit brun på baksiden av føttene mine. haha.  Ellers skjedde det ikke så mye. Siden alle bildene vi tok ble tatt med Oles mobil, kommer de forhåpentligvis litt senere. 
Nå venter jeg på at han skal komme oppover, så skal jeg dusje, så drar vi til Besta og Beste, og så får vi se hva vi gjør senere i kveld. 


Musikk jeg hører på for tiden :)Rihanna - te amo
Shakira - Waka Waka
Enrique Iglesias - I like it
Hahahaha, sommeren 07 ? Sjekk det lange håret! Grunnen til fucka hake og munn er fordi jeg hadde sår der rett og slett. Her et er bedre bilde av det:


Siden jeg ikke har nevnt noe av dette før, så hvorfor ikke gjøre det nå? 
Jeg kan jo begynne med at dette skjedde når jeg var med en venninne av meg på hytta. Jeg tror vi skulle på butikken og tok fatt på sykkelen. Jeg hadde som vanlig, veeeldig sto fart og siden fortauet var veeeldig humpete, klarte jeg og miste kontrollen på sykkelen og jeg landet med ansiktet først i asfalten. Jeg husker ingenting fra når jeg mistet kontrollen og til jeg lå på asfalten og blødde noe helt sinnsykt, så vi tror jeg svimte av. Alle fortennene mine var blitt dratt ned, og de bare hang der, pluss at en av tennene mine knakk. Jeg synes mest synd på Kristine som måtte stå å se på alt dette, uten å kanskje vite hva hun skulle gjøre . Jeg lå der å hylskreik og fossblødde. Et av nabohusene hadde heldigvis fått med seg alt dette, og kom springene ut. Kristine og dama som het Ingvild hjalp meg inn på badet deres hvor jeg der jeg hang over badekaret i ca 30 minutter mens jeg ventet på legeskyssbåten. Etter en stund kom mammaen og pappaen til Kristine og kjørte meg bort til båten. Siden mamma og pappa ikke var der,var det ekstra ekkelt. Jeg  lå nede i legeskyssbåten og ble bedøvd og sydd i ansiktet mens jeg holdt i hånden til Tove. De satt bedøvelsesprøyter rett i de åpne sårene mine og jeg hadde helt seriøst aldri hatt det så vondt før. Jeg lå å vred meg i smerte og de satte 4-5 sprøyter før de mente det var nok. Etter det kom bedøvelsen, og jeg skreik og skreik og skreik og dette var virkelig et helvette. Tilsammen hadde jeg etterhvert sydd 14 sting i ansiktet. Siden mamma, pappa og lillebroren min var på hytta vår, bare en ferjetur og noen minutter i bil unna, så var de på vei, men siden ferja ikke gikk før etter en stund, truet legeskyssbåten med at vi måtte dra til Bodø på sykehuset uten dem.  Dette gjorde selvfølgelig alt verre. Akkurat i det vi skulle til å dra kom de ned trappa. Alle 3 gråt og jeg følte meg helt elendig. Etter noen timer i båt, måtte vi stoppe på Ørnes, siden det var veldig høge bølger og mye uvær, og der ble jeg henta av ambulanse og kjørt videre til Bodø. Da jeg kom dit stakk de meg enda mer, siden de måtte ha blodprøver. Etter det dro jeg på røntgen for å sjekke om jeg hadde brukket armen, og det hadde jeg da altså ikke gjort. Jeg kunne ha fortalt enda mye mer om dette, men jeg følte det begynte å bli nok nå. 
Jeg skulle egentlig med helikopter til Bergen, så sykkelulykken ble ganske alvorlig tilslutt. I en uke etter, levde jeg på suppe som jeg måtte spise med sugerør og finhakket sjokolade, siden jeg ikke fikk åpnet munnen.  Begge disse bildene er tatt 5 dager etterpå. 
Jeg tror det var alt, men hvis du føler jeg har glemt noe så kan du legge igjen en kommentar, så skal jeg svare. 
DETTE SKJEDDE ALTSÅ I 2007,  hvis du ikke fikk det med deg :)Snakkes :)

7 kommentarer

thea

04.07.2010 kl.17:46

fyfan eg får tåra i øuan av å læs det her : s

Kristine

04.07.2010 kl.18:48

Sett med tåra i øuan. Før fy f du skriv historien bra ;o

Det e nå av det verste eg ha opplevd i mitt liv : /

kan ikke beskriv det ;' /

:(((

marthe jh

04.07.2010 kl.23:34

thea: Hmja, eg ha skreke litt over det der eg og :/

marthe jh

04.07.2010 kl.23:34

Kristine:

Takk ;$

Ja eg og , det va rett og slett grusomt :/

Benedicte Guttormsen

17.12.2010 kl.15:05

oida, akkurat det samme skjed med meg i 2004 trur eg:p

eg knust fortennern og had særjøst sår i heile ansiktet.

marthe jh

17.12.2010 kl.18:28

Benedicte Guttormsen:

Ja det e ikke så veldig arti :o

Faen det e ont :o

Kamilla Aabø

27.05.2011 kl.18:28

ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆOOOOOOOO!!! =(

Skriv en ny kommentar

hits