Hårfarge, blondt eller mørkt

Siden jeg var så godt i gang med kjendiser, hvorfor ikke bare fortsette da?  Denne gangen er det hårfargen som skal diskuteres:
Christina Aguilera. Jeg synes 100% at hun er penest med blondt hår. Jeg har aldri likt svart hår på henne for det får denne til å virke så billig synes jeg. Hun er helt nydelig på bildet til venstre. Hva synes du? Er du uenig?

Jessica Alba. Jeg synes hun er penest med brunt. Jeg har egentlig ikke noen grunn til det, kanskje jeg synes det ser mer naturlig ut kanskje, ikke vet jeg, men jeg må nok lande på det bildet til høyre.
Victoria Beckham. Bare for å si det så er hun verdens heldigste dame! Grunnen til det er fordi hun er gift med verdens kjekkeste, deiligste, hotteste, fineste og sexyeste mannen som finnes, nemlig DAVID BEKCKHAM. Men det var ikke han jeg skulle snakke om.
Jeg synes Victoria er penest med blondt hår. Grunnen til det er når hun har mørkt hår må hun bruke så mye sminke og det synes ikke jeg kler henne. Hun er penest naturlig, med litt lett sminke.

Jeg vil gjerne håre din mening :)Eminem ft Rihanna - love the way you lie

Herlig sang! Jeg digger Eminem og har alltid gjort det! Sjekk den ut, hvis den ikke allerede er yndlingssangen din :)
Snakkes :)

Én kommentar

Syntes det samme som deg :D

- Frolandsjenta

Skriv en ny kommentar

hits