vm og meråker

Jadda, nå har VM pågått en stund og jeg kjenner irritasjonen kommer. Fotball generelt er ikke et problem i det heletatt, jeg er faktisk ganske glad i fotball. ( Har forresten tenkt på å begynne igjen, men det tar vi senere) Jeg har vært både i Bodø og på Lærkendal opptil flere ganger. 6-7 ganger kanskje. Men når det gjelder VM går det meg på nervene, det er det eneste folk snakker om, både irl, nettby, facebook og sikkert alle andre plasser det går mulig å snakke med noen. Ihvertfall når vi er på hytta, så skal jo selvfølelig både pappa og besteforeldrene mine se VM, å da må man jo vente til langt på natt før man kan komme ned fra loftet for å faktisk se på noe normalt på tv. HÅPER DET IKKE ER NOEN KAMPER I HELGA! Siden jeg har tenkt meg på hytta i helga, så jeg har krysset fingrene for null kamper. 
Pappa og lillebror sitter klistra foran tv'n. Heldigvis sitter de på hybelen, slik at jeg slipper å bli en del av det. 


Forresten skal lillebroren min på fotballskole i Meråker på onsdagen og blir borte 1uke tror jeg. Blir egentlig litt godt :)
Jeg var med på samme fotballskole i 08, sammen med Tonje, Malin, Kristine og Amanda. Det var helt konge, og jeg tror aldri jeg har hatt det så koselig og artig som når vi var der sammen. Jeg savner det virkelig og jeg skulle ønske vi kunne finne på noe slikt en gang til :)  Her er forresten noen bilder fra når jeg var der:Til venstre i rødt sitter Malin, jeg til venstre ved vinduet og Tonje innerst og Kristine ytterst. Tror faktisk alle sov. Dette var faktisk på hjemturen og Amanda er fotograf. 

Jeg og Kristine helt nederst til høyre. Det finnes rett og slett ikke ord for hvor mye jeg savner det. 

3 kommentarer

Kristine

29.06.2010 kl.02:27

ingen ord kan beskriv det der! savn! : /

Random

29.06.2010 kl.23:23

Eni der ja :D Va en kooonge tur. gud kor artig og koselig vi hadd det :D og ja vi sku ha funne på nå sånt enn gang ;- D det va tiider

Amanda

30.06.2010 kl.17:04

oj, det fra meg amanda :p

Skriv en ny kommentar

hits